reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Wkońcu dziś calutki dzień w domu, nigdzie nie jadę choćby mnie siłą wyciągali:-D Młody chodzi śpiący ale nie chce się położyć i marudzi...

Josie
ojj, żebyś wiedziała, że bunt dwulatka nas dopada...

Sylka ja też nie lubię zabierać młodemu jak coś wcina z takim apetytem. No ale jak czegoś nie może- trudno. Dobrze, że ból głowy przechodzi

Papitka śliczny śpioszek:-)

Iwon zdrówka dla J. i współczuję nawału pracy. Jak myślisz, uda Ci się wyrwać z pracy na kawkę???

Mamusia Nikosia witaj

Niespo
z tym pilnowaniem nie byłoby tak źle bo tylko 4 godz. ale tak jak pisałam nie pasowały by man dojazdy do logopedy a też nie chcę by O. opuszczała zajęcia w szkole

Katrina zdrówka

Muńka dobrze, że już tempki nie ma

Aga zakwasy???

i muszę iść z O. do fryzjera bo sobie grzywkę sama obcieła:szok: prosta to ona nie jest

reklama
Asik - prosta nie prosta grzywka teraz wszystko dozwolone. Jak rozmowy z ksiedzem???? Nie pytał dlaczego akurat teraz zdecydowaiscie sie na slub???
Munka - fajnie ze z G już lepiej. Lusterko hmmm ? Ja kiedyś na obozie stłukłam i jak nie wierze w przesady, to równo po 7 latach od jego rozbicia jakoś lepiej sie zaczeło dziać w moim zyciu. Ale przez te 7 lat nie było żle:-D
U nas sniegu brak, w nocy troche prószył, ale znikł

Jutro Dzień Babci i Dziadka w przedszkolu, strój galowy obowiazkowy. Zrobiłam wczoraj rozeznanie w szafie A, dwie koszule kótre by sie nadawały maja za któtkie rękawy, więc dziś gonie na zakupy. A wydawało mi sie ze A nie rośnie:-D

katrina dobrze że antybiotyk działa:)

sylka jak u mnie. Tylko solpadeine, ale wzięte odpowiednio wcześniej, w trakcie mega bólu też nie działa:/

muńka dziwne, że ma spuchnięte obok;/ Zazdroszczę śniegu:-( U nas deszcz. P usg miała na 6 mies. i drugie 2 mies. temu:)

josie wczoraj byłam na urodzinach siostry i była ciotka ze swoją 6 letnią córą. Jak była mała to ta wiecznie 'płakała', że Maja nic nie chce jeść, żadnych warzyw, zup, co ona ma robić, gdzie do lekarza iść. A teraz młoda mega okrąglutka i je aż za dużo:D Mój M też chce sobie to kupić, a ja sobie w duchu mówię 'nie daj Boże' :D:D:D:D

mlodak P nie maluje po szafkach, ścianach itd. Tylko po swoim bloku i po blacie stolika, co kiedyś wam zdjęcie wklejałam:) Dlatego właśnie pomaluje go tą farbą tablicową i będzie lepiej:p Mlodak niesamowite z tą waszą choinką!!! Macie w domu bożonarodzeniowy cud:p

aga czyżby zakwasiki?:D

andzia zdrówka, a dajesz im ten tran?

niespodzianka bosche jaka ty obeznana w tych ćwiczeniach!

Kasiek nie daje tranu, ciągle o nim zapominam. Daje biogaje non stop, z innymi wspomagaczami dałam sobie spokój, bo oni ciagle jakieś syropki i leki łykaja:zawstydzona/y: Teraz drugi dzien podaje Omegamed DHa z wit, d, polecany przez ciotkę

Hej,

Andzia zdrówka dla chorowitków. W ostatnie święta Szymek też miał taki kaszel aż wymiotował. Biedak męczył się strasznie.

Muńka na opuchliznę soda na pewno pomoże. Kiedyś po szczepieniu też przykładałam Szymkowi bo miał zaczerwienione to mejsce po wkłuciu i lekko spuchnięte. Po okładzie zniknęło dosyć szybko.

Niespodzianka zazdroszczę mobilizacji do ćwiczeń. Ja też ciągle obiecuję sobie, że zacznę ćwiczyć i na tym niestety się kończy:wściekła/y:. Ale muszę coś zrobić to może i wieczne zmęczenie minie.

Asik u mnie kiedyś Paula jak była mała samo sobie obcięła włosy. Z tym, że oprócz grzywki również te na czubku. Wyglądała jakby pod kosiarkę wpadła. :-)

Kasiek dokładnie jak piszesz. Solpadeine wzięte w miarę szybko daje rezultaty. Niestety w trakcie mocnego bólu już nic nie pomaga. Jedynie odosobnienie i zimne okłady u mnie na prawe oko, bo zazwyczaj tam mam umiejscowiony największy ból.

A co do bólu głowy to wczoraj wieczorem było już lepiej. Dzisiaj znowu mnie boli, szlag. A i ból głowy zaowocował wylewem w prawym oku, po prostu super.

Ach, zrobiłam multicytaty, zaczęłam pisać posta, ale za trzy minuty mam przerwę obiadową, więc nie zdążę :crazy: To chociaż się zamleduję :-) a nadrobić postaram się potem :)

ps. Julek po wizycie u lekarza - są szmery na oskrzelach :( Więc na razie inhalator i wziewy, a w pon. kontrola + ewentualny antybiotyk jeśli nie będzie poprawy...

Andzia zdrówka dla chłopaków, kurcze szkoda, ze tyle chorują, ale moze z wiosną im przejdzie.

Muńka
dobrze, ze już po gorączce i katarku u Was :)

Papitka śliczny ten Twój synalek :)

Aga to wspolczuje... a to zakwas czy inny bol?
Zdecydowanie inny ból :(
i muszę iść z O. do fryzjera bo sobie grzywkę sama obcieła:szok: prosta to ona nie jest
Matka pewnie nie znasz się na modzie :D teraz wszystko jest asymetryczne :)

ps. Julek po wizycie u lekarza - są szmery na oskrzelach :( Więc na razie inhalator i wziewy, a w pon. kontrola + ewentualny antybiotyk jeśli nie będzie poprawy...
Trzymam kciuki by udało się bez antybiotyku.

To tyle na szybko idę ćwiczyć na ile mi noga pozwoli.
No i nie wiem co z tym moim dzieckiem całkiem mi się rozregulował :/ dopiero usnął :/

Od 14.15 do 17.00 na dworze - nie wiem która bardziej padnięta:D Ale trzeba było korzystać, bo 8,5C:)

Poszłyśmy z córką sąsiadki (2l) koło przedszkola i tam tyle biegały z dziećmi:D Wszystko do prania, bo mokro, ale ile radości. Pierwszy raz całą michę obiadu wciągnęła w 2 minuty - a to ryż z indykiem:D Normalnie połykała...jak ja teraz pierogi:p

reklama
hehe z tą 'grzywką' to tak, że jest za długa na grzywkę a za krótka by związać w kitkę;-)

Andzia do księdza idziemy za tydzień w piątek. Gdyby nie to, że chcę być mamą chrzestną to byśmy nie brali kościelnego. Mi w zupełności wystarcza cywilny;-)

Sylka współczuję bólu

Iwon oby inhalacje pomogły i obyło się bez anty.

Do góry