Wkońcu dziś calutki dzień w domu, nigdzie nie jadę choćby mnie siłą wyciągali Młody chodzi śpiący ale nie chce się położyć i marudzi...
Josie ojj, żebyś wiedziała, że bunt dwulatka nas dopada...
Sylka ja też nie lubię zabierać młodemu jak coś wcina z takim apetytem. No ale jak czegoś nie może- trudno. Dobrze, że ból głowy przechodzi
Papitka śliczny śpioszek:-)
Iwon zdrówka dla J. i współczuję nawału pracy. Jak myślisz, uda Ci się wyrwać z pracy na kawkę???
Mamusia Nikosia witaj
Niespo z tym pilnowaniem nie byłoby tak źle bo tylko 4 godz. ale tak jak pisałam nie pasowały by man dojazdy do logopedy a też nie chcę by O. opuszczała zajęcia w szkole
Katrina zdrówka
Muńka dobrze, że już tempki nie ma
Aga zakwasy???
i muszę iść z O. do fryzjera bo sobie grzywkę sama obcieła prosta to ona nie jest
Josie ojj, żebyś wiedziała, że bunt dwulatka nas dopada...
Sylka ja też nie lubię zabierać młodemu jak coś wcina z takim apetytem. No ale jak czegoś nie może- trudno. Dobrze, że ból głowy przechodzi
Papitka śliczny śpioszek:-)
Iwon zdrówka dla J. i współczuję nawału pracy. Jak myślisz, uda Ci się wyrwać z pracy na kawkę???
Mamusia Nikosia witaj
Niespo z tym pilnowaniem nie byłoby tak źle bo tylko 4 godz. ale tak jak pisałam nie pasowały by man dojazdy do logopedy a też nie chcę by O. opuszczała zajęcia w szkole
Katrina zdrówka
Muńka dobrze, że już tempki nie ma
Aga zakwasy???
i muszę iść z O. do fryzjera bo sobie grzywkę sama obcieła prosta to ona nie jest