reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Msmickey bebiko gosce wyjadasz?!? :)
Mlody dzis sie rozryczal jak zobaczyl zupe. Ale chce am am. Ja pier....

Munka u nas goraczka byla raz na nastepny dzien, trwala caly dzien ale nie byla mocno wysoka. I w sumie do konca nie wiem czy to od tego bylo
Na pneumo i meningo tez chce zaszczepic, w sumie to teraz jakos mialam isc na pneumo

Aga to mialas popoludnie...

Ale piekna pogoda u nas. Tylko sniegu zero!!

Kasiek bylam na wilku z wall street, genialny film ale w fotelu kinowym ledwo wysiedzialam... Z takim brzuchem to juz sie nie da. Mialam dejavu jak w 1 ciazy bylam z mezem na avatarze, masakra:)

reklama
Cześć kochane

Wpadłam powiedzieć, że żyjemy i mamy się dobrze choć czasu brak na wszystko;-) Dużo się dzieje,ciągle gdzieś jeżdżę. Koleżanka zaproponowała bym pilnowała jej dzieci ( chłopiec 3 l i dziewczynka 6mc) i z chęcią bym się zgodziła gdyby godziny pilnowania nie koligowały z zajęciami Oliwii. A w następny piątek idziemy z K. do księdza w sprawie ślubu kościelnego ( bez kościelnego nie mogę zostać chrzestną).

Damian strasznie niedobry się zrobił... wszystko na NIE. No cóż, mam nadzieję, że szybko mu przejdzie

Nie nadrobiłam Was więc nie odpiszę ale pozdrawiam i życzę zdrówka:tak:

Hello,

Polaa super. To w weekend dogadamy się co i jak:-)

Katrina ja lecę do PL i tam będę robić badania tarczycy, łącznie z USG. Musze bo jakiś czas temu miałam usuwany torbiel i każą mi kontrolować. Ale może i dobrze bo ja tez ostatni totalnie bezsilna jestem. A od wczoraj to już kompletna niemoc do wszystkiego.

Kasiek my tez niedawno wróciliśmy ze spaceru. Dobrze, że po jakimś czasie Sz. sam już chciał wracać bo ja też przemarzłam równo. Niby jest ładnie, słonecznie ale jakoś tak przejmująco chłodne powietrze.

Muńka dobrze, że piszesz o tym lekarzu. Może i ja spróbuję sposobu z zabawkami małego lekarza. Szymon też nie chce dać się badać. Może jak w domu pobawimy się to coś pomoże. Inaczej znowu ryk nas będzie czekał przy następnej wizycie.

Msmickey ja tez zawsze lubiłam takie mleko na sucho, ale nie pamiętam kiedy ostatni raz je jadłam;-)

Josie u nas z jedzeniem trochę lepiej (tfu, tfu aby nie zapeszyć). Obiady jakoś zjada, raz więcej raz mniej. Ale przekonać go do czegoś nowego to jest nie lada wyczyn. Chociaż wczoraj po raz pierwszy poczęstował się sam wafelkiem torcikowym i był wniebowzięty:-D. Zjadł dwa i więcej mu nie dałam bo był przed kolacją. A w święta złapał pieroga z kapusta i grzybami i się zajadał. Zjadł jakąś połowę bo wyrodna matka mu zabrała, bo bałam się reakcji na grzyby. Ale na szczęście nic mu nie było.

Asik dobrze, że u Was ok. A Szymek tez czasami dokazuje równo. :tak:

A mnie od wczoraj boli głowa. Mam już dość. Dobrze, że Szymek śpi. I jeszcze miałam coś komuś ale nie pamiętam, ach..:no:

Asik fajnie że wszystko dobrze mój Kuba też wszystko na nie wszystko sam i po swojemu jak sie sprzeciwie to wrzask czasami sił mi brak i mam ochotę krzyknął czy klapa dać bo zaczyna mnie bić.

Teraz sobie smacznie śpi w samej podkoszulce pampku i skarpetkach bo zalał sie zupa i ubrać sie nie chciał. Zdjęcie1061.jpga to moja śpiąca laleczka. Wszystkie babki na mieście mnie zaczepiają jaka śliczna diewczynka haha. Ksiadz po koledzie też sie pytał ile malutka ma ;d

Załączniki

• Zdjęcie1061.jpg
    Zdjęcie1061.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 52
Muńka dobrze, że piszesz o tym lekarzu. Może i ja spróbuję sposobu z zabawkami małego lekarza. Szymon też nie chce dać się badać. Może jak w domu pobawimy się to coś pomoże. Inaczej znowu ryk nas będzie czekał przy następnej wizycie.

ja teraz bawię się z Gabi w USG brzuszka :-D idziemy w sobotę (o ile tempka przejdzie) i obawiam się, że mogą być cyrki.

Papitka - faktycznie laleczka! :-)

A kuku :-p

Czeeeeść kochane. Wpadam, bom się stęskniła za Wami :sorry2:
Kilka słów, co u mnie. Mam strasznie dużo pracy. Po prostu wraz z 02 stycznia, kiedy wróciłam po długim urlopie każdy coś chce. Jakieś raporty, sprawozdania, plany na aktualny rok. A najśmieszniejsze jest to, że wszystko (no, może tak z 85%) z terminem do 20-go :-p Więc ten tydzień był/jest naprawdę okropny. Byle do lutego, może będzie z górki, ufff.
To tak gwoli wytłumaczenia się, czemu nie kukam z pracy :blink:

W domu chorobowo. Julek poszedł wczoraj do żłobka i już kaszle i ma tempkę :crazy: Jestem załamana. Zastanawiamy się poważnie, czy nie zabrać go ze żłobka. Chociaż strasznie by mi było szkoda, bo zdecydowanie wolałabym, żeby był z dziećmi niż z jedną osobą w domu. Z drugiej strony - koleżanka mnie oświeciła dzisiaj, że nawet jak dam go z powrotem we wrześniu, to znowu się zacznie etap choroby, bo to trzeba po prostu przejść. Czy w żłobku czy w przedszkolu. Więc może jeszcze jakoś to przeczekać? Będziemy myśleć.

Msmickey udanej podróży do Ł. :-)

Muńka u nas gorączka poszczepienna trwała najdłużej dobę.

Kasiek, aga, alijenka miłego spotkania :-)

Josie nadal młody taki niejadek? Ech.. no i tak piszecie z kasiek o tym wilku z wall street, że chyba i ja się skuszę na seans :tak:

Asik mój bąbel też się zrobił przekorny, fajnie że nie jestem osamotniona ;)

Sylka
jak tam głowa? Lepiej? Co do pieroga z grzybami, to wcale nie zachowałaś się jak wyrodna, tylko jak rozsądna matka :tak: Nie wolno dawać grzybom dzieciom, nawet takim już sporo starszym.

reklama
aga ugotowałam P soczewice i właśnie wciąga z masłem. Dzięki za pomysł!:) Co z jutrem?

muńka
o a moja była już dwa razy na usg pęcherza i zero paniki, uwielbia te kolorowe guziki u Pani w pokoju:D Czyli to ewidentnie wina tej piz..:p

iwon nioooooo kochana witaj:) Zdrówka dla chłopaków i jak najszybszego wygrzebania się z papierzysk, bo tęsknimy i przydałaby się jakaś grafika:p

sylka witaj w klubie osób z bólem głowy. Na mnie już nic nie działa:/

asik musisz mieć cierpliwość skoro dałabyś radę z tyloma maluchami:) zazdraszczam:p

papitkaa
boski aniołek!!!

katrina
mój kolega lekarz mówi żebyś nie robiła tylko samej tarczycy TSH (bo nic nie da), ale koniecznie ft3 i ft4 i tu nie ma szans wyjść nieprawda. Ale on laryngolog więc nie wiem.

mamo nikosia witaj:D:D no i wychodzą kolejne z ukrycia, ty też wcześniej podczytywałaś czy jesteś przypadkiem?:)

Do góry