reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasienka - moze oleju sie napij?;) lub meza zaprzaz do wspolpracy;-)

Josie wyrosnie z tego, ja wyroslam i aktualnie jem non stop. Wczoraj np mleki w proszku... hmm...

Kasiek, wspolczuje atakow P...
G chodzi z rezerwa ale bez placzu. Miala okres na placz przy badaniu ale juz przeszlo.

Zygmunto, najlepiej w Wawce;) a jesli w Pozen to tysz piknie, bedziemy przyjezdzac;)

Katrina, kciuki za badania&&&

Czy u Was jeszcze stoi choinka? U nas jak najbardziej - G uwielbia, ja lubie swiatelka... chyba do kobca stycznia wytrzyma...

W weekend jedziemy do Ł, juz plan wizyty sie ksztaltuje... ostatnio przeczytalam: failing to plan i planning to fail. Takie madre ksiazki czytam, a co;-)

Gabi z gorączką...po szczepieniu pewnie. Pierwszy raz zareagowała na szczepienie. Wiem,że u Waszych maluchów też sie czasem pojawiała,długo sie utrzymywała??

MsMickey- Jak sama widziałaś, u nas choinka stoi nadal;-) ale myśle o unicestwieniu jej w weekend,bo już leci i Gabi tęskni za swoim miejscem zabawy i wyglądania co za oknen.

Ostatnia edycja:
Dziecko pierwszy raz od 3 tygodni wstało wcześniej niż 9-10.00. Dziś o 6.40 i krzyczy 'mama pryyy kupa, pryyy kupa', a więc było pierdnięcie i kupsztal w pampersie jakiś rzadki, że było mycie. A ja całą nic nie mogłam zasnąć, nie wiem o co hallo, i nawet nie jestem zmęczona, baaa - dalej nie chce mi się spać:/

muńka
u nas gorączka była tylko i wyłącznie po pneumokokach. Zawsze na wieczór i jeszcze na drugi dzień rano. A chodziło mi o farbę tablicową dla dzieci taką, którą można pomalować mebel np. stolik, drzwi czy jakąś komodę i dziecko może zdobić to sobie kredą:) Zamierzam pomalować stolik z ikea tj. tylko blat, bo i tak po nim maluje:)

msmickey wcześniej nie było żadnych histerii dopóki nie poszłam do tej kretynki, bo do mojej nie było miejsc. Od tamtej pory taki lęk:/ W domu bez problemów pokazuje ząbki, gardełko itd. Choinkę wywaliłam za drzwi:p Ale zostawiłam lampki i sobie zwisają z karnisza na zasłonie:p

aga alijenka
to jutro spotkanko?

Kasiekz - no właśnie,dużo zależy od podejścia lekarza...
G miała szczepienie o 16.00, o 4.30 obudziłam się i poczulam,ze jest ciepła. Dostała ibufen i póki co jest ok. 37, więc mam nadzieje,ze juz nie wroci. Na pneumo tez chce ja zaszczepic. A myslałas o meningo ?

Witam :) my wczorajsze spotkanie (2h) przeżyliśmy, ale było tak nudo, ze :baffled: do tego nie mogłam się a niczym skoncentrować, bo obok mnie siedział dziadek które miał takie długie włosy w uszach, ze można było warkocze robić :szok::-D
A się nie pochwaliłam mój dzieć spał do 9:30 :szok::-)

Kasiek ja jeszcze tej okleiny kredowej nie nakleiłam, bo w sumie do końca nie wiem gdzie :D mebli itp mu nie pomaluję, bo po pierwsze do malowania ma kredki, tablicę- znikopis itp. to resztę kredowych atrakcji niech ma na dworze :)
Na spotkanie my chętni :) gdzie??

Munka my chyba tylko raz gorączkowaliśmy po szczepieniu. Na pneu... będziemy się szczepić po 2urodzinach, a na menigo.. po wakacjach.

Katrin && by znaleźli przyczynę Twoich problemów.

Alijenka brawo za smoka :) my już dwa tak obcięliśmy :D ale ciagniemy dalej :D pierw chcę skończyć z cycem, a potem dopiero smok.

aga alijenka napisała, że woli skrzydlatą:) A te włosy dziadzia to :-D:-D:-D

muńka o meningokokach gadałyśmy właśnie na ostatnim spotkaniu z aga i alijenka. Będę szczepić po 2 roku, czyli w wakacje:)

reklama
muńka przy pierwszej dawce ponad 39. Przy drugiej 38,5. Przy trzeciej jedynie stan podgorączkowy.

aga ja robię bez mleka - jakoś się lepiej trzyma wg mnie:) Ale nie jestem wzorem do naśladowania, bo robiłam raz w życiu:p

młoda godzinę w piaskownicy siedziała...normalnie ja już stojąc zamarzałam, przepizgało mnie a ten uparciuch nie chciał wyjść. i znowu będzie mnie łeb bolał!

Do góry