reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Mężulek zrobił mi prezent,powiedział: kochanie kupiłem Ci grę na jednym z portali z grami :eek: Oczywiście jaka konsekwencja??- przekrwione oczy od wgapiania się w monitor i strata czasu,choć nie powiem,że gra niefajna :-) taka jakie lubię :D Nie pamiętam kiedy ostatnio grałam w jakąś gre komputerową...
Zastanawiam się tylko,czy ten prezent miał jakiś ukryty cel (że niby bede teraz bardziej wyrozumiala dla jego grania), czy po prostu chęć sprawienia radości....hmmmm :-D

reklama
Munka a w co grasz? haha pewnie chcial cie udobruchac :-D moj by tak zrobil gdyby mogl ale ja nie gram i jemu tez musialam zabronic bo sie nie dalo zyc, po prostu nalog na calego. teraz w zamian czyta ksiazki fantasy, na dobre mu to wyjdzie :tak:

Ayyyyyyylin!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:rofl2::-D i ten komentarz pod filmem: Z tą w różowym to bym się nawet ożenił, ale pewnie zaraz by spier...liła do Cygana:szok:

kiedys nie bylo zreszta herbatek hipp przeznaczonych dla dzieci i mamy nam dawaly zwykly rumianek, czy koper , moja to nawet na dzialce zbierala i zaparzala nam

Mężulek zrobił mi prezent,powiedział: kochanie kupiłem Ci grę na jednym z portali z grami :eek: Oczywiście jaka konsekwencja??- przekrwione oczy od wgapiania się w monitor i strata czasu,choć nie powiem,że gra niefajna :-) taka jakie lubię :D Nie pamiętam kiedy ostatnio grałam w jakąś gre komputerową...
Zastanawiam się tylko,czy ten prezent miał jakiś ukryty cel (że niby bede teraz bardziej wyrozumiala dla jego grania), czy po prostu chęć sprawienia radości....hmmmm :-D
w co grasz?

Munka a w co grasz? haha pewnie chcial cie udobruchac :-D moj by tak zrobil gdyby mogl ale ja nie gram i jemu tez musialam zabronic bo sie nie dalo zyc, po prostu nalog na calego. teraz w zamian czyta ksiazki fantasy, na dobre mu to wyjdzie :tak:

a jakie czyta? Bo ja ostatnio też sie przerzuciłam. Tj w sumie czytam to co mi w ręce wpadnie :)

Kasienka wlasnie nie mam imion, kurcze dla chlopca to trudniej...

Aylin obecnie czyta nowego sapkowskiego. W ogole to smieszna sprawa bo kupilam mu ta ksiazke na gwiazdke, i czyta czyta i nagle sie wkurza na maksa, pytam co sie stalo a on mowi ze cos nie rozumie, ze bez sensu, patrzy a tam 20 stron ponad wyciete w srodku rozdzialu:-D:-D:-D

Ostatnio mężulek mało gra,bo zmienia pracę i wsio usunął ze służbowego kompa,ale w planach ma kupno jakiegoś super wypasionego lapa,na którym śmigają wszystkie gry,więc pewnie przygotowuje sobie grunt :-D

S też uwielbia książki fantastyczne. Ostatnio kupiłam mu "Gra Endera"," Ender na wygnaniu". Czytał Sapkowskiego i więcej nie pamiętam :-)

To jest gra przygodowa Violet. Jestem dziewczyną z fioletowymi włosami i muszę wymyślać jak wydostać sie z pomieszczeń do których trafiam. Czasami siedzę i myślę i myślę i wkurzam się,zanim obczaje co trzeba zrobić:-)

Ostatnia edycja:
Hej, hej :happy2:

Moje dziecko jest prze-ko-mi-czne. Chodzi po domu, ustawia usta w tak zwaną rybkę i zaczyna mówić intonacyjnie ne-wo-no, wyma****ąc przy tym rączkami :-D (w wolnym tłumaczeniu: nie-wol-no) ;-) Chodzi i jak widzi coś, czego mu nie wolno, to powtarza ten tekst ;)

Aga zdrówka! :-)
Pola wow, 0,5 na minusie? Po świętach? Nieźle ;-)

Coś takiego, muńka gierząca na komputerze :-D Szkoda, że nie mogę tego zobaczyć :-D;-):-p

Msmickey glukoza, bleeeee, współczuję. Przegryzłaś cytryną?

Aylin umarłam ze śmiechu oglądając ten teledysk na wypasie, hihi..

Andzia fajnie, że udało Ci się z odstawieniem :)

Kasiek jak tam Wasze sprawy? Decyzja o pozostaniu w domu z małą się nie zmieniła? :) Bo ja wiesz...trochę nie w temacie ostatnio.

Ostatnia edycja:
MsMickey wykorzystany po raz pierwszy :p a glukoza bleeee mi trzy dni po niej bylo na sama mysl niedobrze

Munka
takie gry najbardziej wciagaja ... ja uwielbiam simsy :p

Josie
podeslac Ci liste z imionami :p

Iwon
zdjecie Julciowi zrob :D

a ja dostalam zapalenia spojowek ... jak nie urok to sraczka ... poprzedni porod z chorobskiem a na ten soczewek nie bede mogla zalozyc ... szlak by to :| i musze czekac do 18 na dyzur nocny bo normalnie to sie czlowiek do okulisty nie dostanie :|

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Jest dobrze. Mati troche pomarudził o 1ej ( dosłownie minutke), potem zaczłą sie kręcić o 5, wiec zrobiłam mleko, a on dalej śpi:szok:, po pół godzinei wcisnełąm mu to mleko bo robiło sie zimne ,a i tak po 6 musiałabym robic nowe. Dziś w nocy bede czekać az sie rozedrze:-)

Poza tym gorsze info, bo obaj kaszlą i M ma lekko czerwone gardło. Czy moje dzieci będą jeszcze kiedyś zdrowe???? :-(

Dziś w przedszkolu M wział za reke tate i poprowdził na salę, potem z uśmiechem pomachał jescze przez okno.:-) No w szoku jestem.

Munka
- powodzenia na rozmowie. Ja to zadnej gry wolę nie włączac, bo przepadłam wtedy, ostatnio ( jakies 2 m-ce temu) grałam do 2, a o 6 wstawałam do pracy.

Kasienka - widzę,ze sie starasz, wieć szybkiego rozwiązania. :-) Ja jedna i druga ciąze przenosiłam, ale bałam sie wykorzystywac M ( ze nibby coś dziecku zrobimy:zawstydzona/y::blink:)
To zapalenie to moze jakis znak :-p A tak serio to współczuje i mam nadzieje ze do porodu pzrejdzie.

Msmickey- biedactwo, &&&&& za dobre wyniki.Na mnie glukoza większego wrażenia nie robiła. ( i dobrze bo musiałam robic pełne obciązenia, bo w piewszej ciaży cukrzyca, a w drugiej nietolerancja)

Iwon- M tez cały czas coś smiesznego robi, normalnie od smiechu nie mozna sie powstrzymać

Do góry