reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej,

Oczy od nowa dają mi popalic! po prostu super :wściekła/y:
Dzisiaj rano przyszła do mnie paczka z nexta, chłopaki "ubrani" na cały rok, od razu humor lepszy, jak mi niewiele do szczęścia potrzeba :-D

Kasienka dasz rade, piękna waga małej :tak: Jeszcze trochę i ju bedzie po drugiej stronie ale fajnie :-)

Aga zdrowka dla Ciebie i Antosia :tak:

Aronia ladna choinka :tak:

Iwon ja na szczescie nic na plusie! wręcz 0.5kg na minusie, dzisiaj sie zwazylam :tak:

Moj tez oczywiscie przespał sylwestra, az w szoku byłam jak do 22 wytrzymał u znajomych, ale jak wróciliśmy to szybka kąpiel i zasnął od razu. Spał do 9. Kubę tez nic nie obudziło. Nawet Go nie budziłam, zeby pooglądał, bo byłby zly chyba :-D

Ayli" schody i do gory i na dol :) a za meza to jak przyjdzie ale to raczej on za mnie bo juz mu szajba czasem bije od tej "abstynencji" :p

Aga - nie wiem jak jest z harbatką z lipy,ale na herbacie miętowej też widziałam,że nie dla takich maluchów.

Pisałyście kiedyś o bajce Miszka i Niedźwiedź. Niedawno odkrył ją mężulek i G teraz każe sobie ją puszczać...:-)

Hehe szkliste oczy miało być :p

Muńka no, ze dla maluchów jeszcze rozumiem, ale do 12roku życia hmmm dałam mu teraz mam nadzieję, ze za szkodzę mu jakoś.

Kasienka to powiadasz, ze będzie się działo dziś u Was :D

Pola, ale zazdroszczę Ci tego nexta :) pochwal się czymś :)

Nam babcia w Zara kupiła dwie bluzeczki :) więc polecam teraz są po 19zł

Aylin tak :tak: Zawsze na wyprzedażach ich obkupuje bo to moj ulubiony sklep.

aga pochwale sie jak ich ubiore w te rzeczy :tak:

boze co za nuda, młody zaraz pewnie wstanie a tak to zamiast ruszyć tyłek to leże. Kuba ogląda bajki. Stwierdził, ze ze mną nie bedzie sie bawił klockami bo mogę mu cos zniszczyć :szok:

Hehe szkliste oczy miało być :p

Muńka no, ze dla maluchów jeszcze rozumiem, ale do 12roku życia hmmm dałam mu teraz mam nadzieję, ze za szkodzę mu jakoś.

Nam babcia w Zara kupiła dwie bluzeczki :) więc polecam teraz są po 19zł

Hmmm...no nie fiem, nie znam się na herbatkach ;-)
Właśnie się wybieram w weekend, albo po weekendzie na wyprzedaże :tak:

nie moge sie z wami tym nie podzielic...
po obejrzeniu tego juz nic nie bedzie takie samo....
WRZUTA - Sandu Ciorba - Dalibomba

No nie mów, że dopiero teraz odkryłaś tą wspaniałą twórczość muzyczną!!! Ona już dawno odmieniła moje życie!! :tak:

Właśnie dzwonili do mnie z ogłoszenia, na które odpowiedziałam w sprawie pracy. Praca dziećmi z dojazdem do domu pacjenta, czyli raczej dorywcza. No, zobaczymy jakie wrażenie będzie po rozmowie (sobota).

reklama
Ayyyyyyylin!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:rofl2::-D i ten komentarz pod filmem: Z tą w różowym to bym się nawet ożenił, ale pewnie zaraz by spier...liła do Cygana:szok:

z tymi herbatkami to wam powiem, ze mojego meza wujek prowadzi Kawon, i maja rozne ziolowe, i podono to jest tak ze dla dzieci musza byc specjalnie przebadane a jak producent nie chce za to placic to po prostu pisze ze nie dla dzieci. ja bym sie nie przejmowala, Janek pil koper ze zwyklych saszetek mimo ze bylo napisane ze nie dla dzieci:
Owoc kopru włoskiego | Zakład Zielarski KAWON-HURT Nowak Sp.j.

kiedys nie bylo zreszta herbatek hipp przeznaczonych dla dzieci i mamy nam dawaly zwykly rumianek, czy koper , moja to nawet na dzialce zbierala i zaparzala nam

Do góry