reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

No młody śpi juz od pół godziny mam nadzieje ze uda mi sie znowu unormować mu godziny spania bo padam przy nim tak latać do północy.
Kuba coś rano kaszelek miał ale teraz spokój moze za suche powietrze jest muszę znowu zacząć miske z wodą stawiać za łózko.

Kasienka oby zapalenie szybko przeszło.

andzia zdrówka dla maluchów.

reklama
Witam, podjęłam decyzję i dziś jedziemy mam nadzieję, ze nie będę żałować. Ale A nic w sumie nie jest poza pchaniem tych rączek do buzi i dalej szklistymi oczami. Mi na szczescie tez katar prawie przeszedł.
Dobra zmykam nas pakować, bo póki co jesteśmy w lesie, ze wszystkim

Ostatnia edycja:
witam się i ja:) moje dziecko od świąt wstawało 9.00 a dziś dopiero o 10.15:) ocknęła się o 8.30 dostała cyca i poszła spać dalej:D a zasnęła już o 20.30 wieczorem. zasługą długiego spania jest chyba to, że na noc oprócz kaszy jedzonej łyżeczką wypija cały wielki kubek inki.

dziś byliśmy na wycieczce w górkach, a teraz młoda śpi (ma w końcu swoją drzemkę):p ale to dobrze, bo na 19.00 jedziemy do babci na imieniny.

iwon
nic się nie zmieniło, zostaję w domku z P:)

alijenka
planuję przejechać się w nd do trzebnickiego aquaparku - fajnie tam? Jest jakiś brodzik dla dzieci?:)

aga bawcie się dobrze na wyjeździe i oby Antosia przestało 'coś' męczyć - zęby? Dziś u mnie sukces. Powiedziałam młodej, że ma zjeść surową paprykę, bo jej kolega Antoś uwielbia ją jeść - i zjadła kilka kawałeczków!

andzia zdrówka dla chłopaków i oby 'odcyckowanie' dalej szło ci tak łatwo:) u mnie prosto nie będzie, bo P nie tknie mm, ani butelki czy niekapka:D nawet na mega głodzie nie ma szans. tak więc będę jej chyba w nocy inkę robić:D a zabieram się za to jak wyjdzie ostatnia górna trójka.

muńka uwielbiam gry logiczne. niemal całą ciążę grałam:p

kasienka bosche to już tuż tuż - super! Tak się bałaś i stresowałaś, a jak trzeba rodzić to młoda nie ma zamiaru wyjść:D

josie dokładnie tak samo słyszałam, że firmy nie mają kasy na specyficzne badania i po prostu tylko piszą, że produkt nie jest przeznaczony dla dzieci. Ja pikole, u ciebie niedługo już półmetek, a dopiero pisałaś, że w ciążę zaszłaś!!!

Iwon - najśmieszniejsze w tym moim graniu jest pewnie to, że mi mózg od myślenia paruje ;-) ale przynajmniej mam dobry trening przed moimi kursami, bo jakoś odzwyczaiłam się od myślenia, odkąd siedzę w domu z G :-D:-D:-p:-p

Kasienka - oj oj....współczuję i mam nadzieję, że szybko przejdzie!

andzia - zdrowia dla chłopaków!!!!

aga - a co to za wyjazd?? Ja mam jakieś szczęście do omijania tematów związanych z Waszymi wyjazdami...Co która wyjeżdża to ja nie wiem gdzie i co i jak :-)

Wiecie, że nie mogę dostać mleka Hipp????? u Was też jakiś deficyt?

Ostatnia edycja:
Munka - hipp od połowy grudnia to towar deficytiwy. Nie ma i już. Ale mi udało się kupić w lidlu. I widziałam ale tylko 1 i 2 w naszym piotrze i pawle.

Munka na wies:-) nie wirm czy pod naszym pokojem nie ma czasem obory pelnej krow:-) Antek juz traktor eidzial wiec szczesliwy jutro zrobi nim runde to bedzie dopiero:-)

reklama
Aga super:) janek u tesciow na swietach zostal zaproszony na gospodarstwo i widzial konie(bal sie) chyba ze 100 krow na raz, male prosiatka i caly zestaw maszyn rolniczych. Zachwycony, coagle chcial do tych krowek chodzic chociaz dzis jak ksiazeczke otworzylam i byla krowa to krzyczal nie nie i sie chowal.... Wiec nie wiem

Iwon ale julek musi byc slodki:)

Uwielbiam wyprzedaze, ale sie obkupilam :D
I jasiowi upolowalam w zarze plaszczyk z kozuszkiem, napalalam sie na niego od jesieni ale za drogi byl i bylam pewna ze do wyprzedazy nie dotrwa a tu prosze:)
I dla malenstwa sie cos znalazlo:)

Czy ktoras z was uzywala kosza mojzesza? Zastanawiam sie czy do salonu nie kupic ale to chyba tylko na pare miesiecy starczy co?

Do góry