reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Przeżyłam to durne szkolenie. Spokój na 6 lat.

I mam pytanie na szybko - koc chce sobie kupić. Taki do opatulenia się przed Tv. Jaki? Wełna? Akryl? Kaszmir za drogi niestety

Josie - polędwicy nie da się zepsuć. wpisz na www.kwestiasmaku.com w wyszukiwarkę i ci wyjdzie kilka fajnych przepisów
Polecam też z pieczarkami i drugi z śliwki

reklama
Aronia przepraszam ale o co chodzi z ta atomowa ? :-D Sorry ale nie wiem o czym piszesz..

josie sama jestem ciekawa kto tam w brzuszku u Ciebie mieszka, byc moze tak jak chcesz dziewczynka, to ze na razie samo chłopcy nie oznacza, ze Ty nie będziesz ta pierwsza :tak: Tzn twoja córka :-) Ale chłopcy, bracia tez są super :-D;-)

Aylin dobrze, ze masz spokój na kilka lat :) az tak strasznie było tzn pewnie nudno, co nie?

edit aronia juz doczytalam bo sie cofnelam wstecz kilka moich postów :) wybacz post był kierowany do Ciebie (ach te słowniki)
ARONIA wspolczuje nieprzsspanych nocek. Sorry jeszcze raz

Ostatnia edycja:
hej

U mnie lepiej. Lungur poszedł sobie precz. Cyc jeszcze boli, ale idzie ku lepszemu. Adrianek jest w Świdniku u babci. Broniłam sie przed wyslaniem go do niej,a le za bardzo wyjscia nie miałam:-( Wróci z moja siostra w piatek. Mati lepiej, kaszle ale mniej i ładnie sie odrywa, tylko zileony glut mnie niepokoi. Spaliśmy u mamy ( M został na noc z Adriankiem i nie chciałam już rano sie plątać) i Mati kręcił sie pół nocy, wieć z lekka nie wyspana jestem.

Pola - i jak choinka ubrana????
Aronia - zastoje robią mi sie jeszcze często. Ten jest bardzo upierdliwy,a wczoraj zaczał sie robić w drugiej piersi, ale Mati zdążył sciągnąć.
Kasiek/Aronia - kapusta u mnie nie zdaje egzaminu, tylko regularne odciąganie
Papitka - to Twój Kubuś taki chudzielec jak Mati.:-) A do lekarza nie możesz isc z Kuba, masz nie daleko, wiec chyba to nie problem.
Przykre ze nie ma kto ci pomóc.
Munka- i jak wczorajsze usypianie Gabi????
Aga - wszystko ok po upadku???

Dzień dobry.

Polaa - szkolenie prowadzi zawsze ten sam nudny stary dziedek którego kawały obrosły juz nie tylko broda ale i patyną. I tak naprawde to szkolenie nic nie wnosi. Tym bardziej ze mam corocznie szkolenie z pomocy przedmedycznej i tam też sa zagadnienia z bhp przedstawione w pigułce i przystępniej. I nie trwa cykl bhp tak jjak tu całego dnia....

aga widzę, że masz dziś wyjątkowo przyjemny dzień jak ja:D

andzia współczuję ci tych zastojów!

aylin akrylowy do bani, mam i nie polecam. Mam też gruby polarowy i jest najlepszy oraz najcieplejszy:)

Laski NIE WRACAM DO PRACY - zostaje z P. U młodej pojawił się taki stres, że bóle brzucha i zaczęła nam wymiotować ze strachu. 3 tydzień a z nianią gorzej, zero oswojenia, lęk przed stratą mamy. Zaprowadzanie ją do innych dzieci pogorszyło sprawę. Dostawała tam spazmów i też wymiotowała, nic do popołudnia nie jadła. Uznaliśmy, że jej dobro najważniejsze i tyle. Dzieci są różne, nasze jest zbyt mocno ze mną związane i starsze, bardziej kumate, więc nie czas teraz na rozłąkę:)

Hej :)

Aga u fryzjera o ósmej rano? Boska jesteś ;-)

Andzia jak ten fryzjer ogarnął takie małe dziecię? Mój kręcił łebkiem jak nie wiem co, kiedy mu podcinałam włoski z tyłu. Powiedzieć, że tempo było ekspresowe, to mało ;)

Asik ja też lubię czasem takie leniwe niedziele. Fajnie, że odpoczęłaś :tak:

Kasiek powiem Ci, że mnie też trudno było się przyzwyczaić do tableta. To znaczy osobiście również wolę mojego lapka, ale wydaje mi się że to dlatego, że mój tablet z takich tanich, nieciekawych. Jak miałam parę razy w łapkach "lepszejszego", to od razu inna gadka ;-) Więc gdybym miała kasę, to chyba bym zaryzykowała :)

Josie już możesz poznać płeć?:szok: Bosz, jak ten czas leci, niedawno się dowiedziałyśmy, że jesteś w ciąży.. Tak mi się wydaje przynajmniej :sorry2:

Papitka to może zanim się udasz do lekarza spróbuj posmarować sobie te miejsca Emolium? Te maście są dosyć drogie, ale skuteczne :tak:

Aga - cóż za wspaniały dzien sie zapowiada:-)
Kasiek - boszze a ja myslałam ze Mati cieżko pzrechodzi rozstania z mama. Biedna Pola. Masz rację, ze dobro dziecka najważniejsze.
Aga/kasiek- udanego spotkania i prosze tam Alijenkę delikatnie w tyleczek kopnąć, niech częściej do nas zagląda.
Iwon - Mati był zapisany do innej fryzjerki ( takiej naszej rodzinnej), ale sie jej przestraszył, wiec szybciutko przejeła go Madzia, taka spryciula, i raz dwa go obcieła. Ostatnio dał sie jej obiciąć maszynka, tym razem nozyczkami.

reklama
Witam

Ja tak na szybko bo jadę z Oliwią do logopedy. Od razu muszę zrobić duuże zakupy i prezenty pokupować:baffled: Prezenty ogarę jak O. będzie na zajęciach ale zakupy z dwujką szogunów:szok: oj ciekawie będzie:-D

Josie kciuki za poznanie płci:-)

Agajakiś trefny stołek. Dobrze, że nic Ci się nie stało. Jaknajbardziej należy Ci się taki relaksik z rana:tak:fajnie
Papitkaa nie możesz wziąć Kubę ze sobą?

Aronia skoro o całokształt to co innego. A i widać, że nie bardzo garną się do odwiedzin wnuka.

Andzia dobrze, że już lepiej:tak:

no i chyba ubierzemy dziś choinkę- ciekawe czy bombki wytrzymają?

Do góry