reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Przeżyłam to durne szkolenie. Spokój na 6 lat.

I mam pytanie na szybko - koc chce sobie kupić. Taki do opatulenia się przed Tv. Jaki? Wełna? Akryl? Kaszmir za drogi niestety

Josie - polędwicy nie da się zepsuć. wpisz na www.kwestiasmaku.com w wyszukiwarkę i ci wyjdzie kilka fajnych przepisów
Polecam też z pieczarkami i drugi z śliwki

reklama
Aronia przepraszam ale o co chodzi z ta atomowa ? :-D Sorry ale nie wiem o czym piszesz..

josie sama jestem ciekawa kto tam w brzuszku u Ciebie mieszka, byc moze tak jak chcesz dziewczynka, to ze na razie samo chłopcy nie oznacza, ze Ty nie będziesz ta pierwsza :tak: Tzn twoja córka :-) Ale chłopcy, bracia tez są super :-D;-)

Aylin dobrze, ze masz spokój na kilka lat :) az tak strasznie było tzn pewnie nudno, co nie?

edit aronia juz doczytalam bo sie cofnelam wstecz kilka moich postów :) wybacz post był kierowany do Ciebie (ach te słowniki)
ARONIA wspolczuje nieprzsspanych nocek. Sorry jeszcze raz

Ostatnia edycja:
hej

U mnie lepiej. Lungur poszedł sobie precz. Cyc jeszcze boli, ale idzie ku lepszemu. Adrianek jest w Świdniku u babci. Broniłam sie przed wyslaniem go do niej,a le za bardzo wyjscia nie miałam:-( Wróci z moja siostra w piatek. Mati lepiej, kaszle ale mniej i ładnie sie odrywa, tylko zileony glut mnie niepokoi. Spaliśmy u mamy ( M został na noc z Adriankiem i nie chciałam już rano sie plątać) i Mati kręcił sie pół nocy, wieć z lekka nie wyspana jestem.

Pola - i jak choinka ubrana????
Aronia - zastoje robią mi sie jeszcze często. Ten jest bardzo upierdliwy,a wczoraj zaczał sie robić w drugiej piersi, ale Mati zdążył sciągnąć.
Kasiek/Aronia - kapusta u mnie nie zdaje egzaminu, tylko regularne odciąganie
Papitka - to Twój Kubuś taki chudzielec jak Mati.:-) A do lekarza nie możesz isc z Kuba, masz nie daleko, wiec chyba to nie problem.
Przykre ze nie ma kto ci pomóc.
Munka- i jak wczorajsze usypianie Gabi????
Aga - wszystko ok po upadku???

Dzień dobry.

Polaa - szkolenie prowadzi zawsze ten sam nudny stary dziedek którego kawały obrosły juz nie tylko broda ale i patyną. I tak naprawde to szkolenie nic nie wnosi. Tym bardziej ze mam corocznie szkolenie z pomocy przedmedycznej i tam też sa zagadnienia z bhp przedstawione w pigułce i przystępniej. I nie trwa cykl bhp tak jjak tu całego dnia....

aga widzę, że masz dziś wyjątkowo przyjemny dzień jak ja:D

andzia współczuję ci tych zastojów!

aylin akrylowy do bani, mam i nie polecam. Mam też gruby polarowy i jest najlepszy oraz najcieplejszy:)

Laski NIE WRACAM DO PRACY - zostaje z P. U młodej pojawił się taki stres, że bóle brzucha i zaczęła nam wymiotować ze strachu. 3 tydzień a z nianią gorzej, zero oswojenia, lęk przed stratą mamy. Zaprowadzanie ją do innych dzieci pogorszyło sprawę. Dostawała tam spazmów i też wymiotowała, nic do popołudnia nie jadła. Uznaliśmy, że jej dobro najważniejsze i tyle. Dzieci są różne, nasze jest zbyt mocno ze mną związane i starsze, bardziej kumate, więc nie czas teraz na rozłąkę:)

Hej :)

Aga u fryzjera o ósmej rano? Boska jesteś ;-)

Andzia jak ten fryzjer ogarnął takie małe dziecię? Mój kręcił łebkiem jak nie wiem co, kiedy mu podcinałam włoski z tyłu. Powiedzieć, że tempo było ekspresowe, to mało ;)

Asik ja też lubię czasem takie leniwe niedziele. Fajnie, że odpoczęłaś :tak:

Kasiek powiem Ci, że mnie też trudno było się przyzwyczaić do tableta. To znaczy osobiście również wolę mojego lapka, ale wydaje mi się że to dlatego, że mój tablet z takich tanich, nieciekawych. Jak miałam parę razy w łapkach "lepszejszego", to od razu inna gadka ;-) Więc gdybym miała kasę, to chyba bym zaryzykowała :)

Josie już możesz poznać płeć?:szok: Bosz, jak ten czas leci, niedawno się dowiedziałyśmy, że jesteś w ciąży.. Tak mi się wydaje przynajmniej :sorry2:

Papitka to może zanim się udasz do lekarza spróbuj posmarować sobie te miejsca Emolium? Te maście są dosyć drogie, ale skuteczne :tak:

Aga - cóż za wspaniały dzien sie zapowiada:-)
Kasiek - boszze a ja myslałam ze Mati cieżko pzrechodzi rozstania z mama. Biedna Pola. Masz rację, ze dobro dziecka najważniejsze.
Aga/kasiek- udanego spotkania i prosze tam Alijenkę delikatnie w tyleczek kopnąć, niech częściej do nas zagląda.
Iwon - Mati był zapisany do innej fryzjerki ( takiej naszej rodzinnej), ale sie jej przestraszył, wiec szybciutko przejeła go Madzia, taka spryciula, i raz dwa go obcieła. Ostatnio dał sie jej obiciąć maszynka, tym razem nozyczkami.

reklama
Witam

Ja tak na szybko bo jadę z Oliwią do logopedy. Od razu muszę zrobić duuże zakupy i prezenty pokupować:baffled: Prezenty ogarę jak O. będzie na zajęciach ale zakupy z dwujką szogunów:szok: oj ciekawie będzie:-D

Josie kciuki za poznanie płci:-)

Agajakiś trefny stołek. Dobrze, że nic Ci się nie stało. Jaknajbardziej należy Ci się taki relaksik z rana:tak:fajnie
Papitkaa nie możesz wziąć Kubę ze sobą?

Aronia skoro o całokształt to co innego. A i widać, że nie bardzo garną się do odwiedzin wnuka.

Andzia dobrze, że już lepiej:tak:

no i chyba ubierzemy dziś choinkę- ciekawe czy bombki wytrzymają?

Do góry