reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Katrina hatszept najlepszego dla waszych półtoraroczniaków!!!
Kuba dopiero wstał. Już trzecią noc całą przespał bez pobudek na kaszelek noskiem ładnie oddycha.

Chiałam iść na kontrole ale tyle ludzi chorych teraz że nie chce zeby sie zaraził w tej przychodni bo u nas wszyscy razek kurde czy po chorobie czy w trakcie.

Hejoo,

ja nadal walczę z katarem :dry: I żałuję, że nie łyknęłam od razu tabcinu. Byłoby już po sprawie.

Ja tak trochę z doskoku was "przeleciałam", bo dzisiaj mam ten służbowy wyjazd i trochę na głowie.

Asik oby młody się ogarnął i zaczął spać w dzień ;) To pewnie chwilowe.
Josie no wiem, wiem, że Ty masz trochę inne relacje z teściówką. Ja jestem z tych, którym taki "bełkot" nie przeszkadza :-D Z dwojga złego lepsza "nachalna" troska niż np. olewactwo, bo i tak bywa. Ja staram się to doceniać. Nie mam mamy, więc tym bardziej miło mi, kiedy ktoś się o mnie, o nas troszczy.

Andzia fajny pomysł mi podsunęłaś z zabawkowym domowym sprzętem :) Może i ja się skuszę, bo J. też jest teraz na etapie miłości do odkurzacza ;)

Sunshine zdrówka dla małej!

Rysica zdrówka dla Monisi i nadal kciukasy za tatę! :)

Pola
cudną fryzurę ma to Twoje dziecię :)
Aga moja firma organizuje właśnie te kursy kwalifikacyjne, po których można pracować w żłobku :tak:

Kasiek
super, że macie już ogarnięty temat niani. Najważniejsze, że Pola ją zaakceptowała. Teraz będzie z górki :)

Aylin, ajaaaaaa :-D:-D:-D Widzę to! Ją, z tym siankiem na głowie wyskakującą z okrzykiem "ajaaa" niczym wojowniczy żółw ninja :-D

Chodze na zesach :confused2: mloda spala z nami bo nie mialam sily co 5 min do niej chodzic..... pobudka z placzem (rykiem) po 6 i tak az do wyjscia z domu, cierpliwosc na granicy albo juz ponizej :-:)confused2: a to dopiero poczatek dnia.........

Kasiek- spoko ;-)

Naj Naj Naj dla polroczniakow!!!!!!!!

Hejoo,

ja nadal walczę z katarem :dry: I żałuję, że nie łyknęłam od razu tabcinu. Byłoby już po sprawie.

Ja tak trochę z doskoku was "przeleciałam", bo dzisiaj mam ten służbowy wyjazd i trochę na głowie.

Asik oby młody się ogarnął i zaczął spać w dzień ;) To pewnie chwilowe.
Josie no wiem, wiem, że Ty masz trochę inne relacje z teściówką. Ja jestem z tych, którym taki "bełkot" nie przeszkadza :-D Z dwojga złego lepsza "nachalna" troska niż np. olewactwo, bo i tak bywa. Ja staram się to doceniać. Nie mam mamy, więc tym bardziej miło mi, kiedy ktoś się o mnie, o nas troszczy.

Andzia fajny pomysł mi podsunęłaś z zabawkowym domowym sprzętem :) Może i ja się skuszę, bo J. też jest teraz na etapie miłości do odkurzacza ;)

Sunshine zdrówka dla małej!

Rysica zdrówka dla Monisi i nadal kciukasy za tatę! :)

Pola
cudną fryzurę ma to Twoje dziecię :)
Aga moja firma organizuje właśnie te kursy kwalifikacyjne, po których można pracować w żłobku :tak:

Kasiek
super, że macie już ogarnięty temat niani. Najważniejsze, że Pola ją zaakceptowała. Teraz będzie z górki :)

Aylin, ajaaaaaa :-D:-D:-D Widzę to! Ją, z tym siankiem na głowie wyskakującą z okrzykiem "ajaaa" niczym wojowniczy żółw ninja :-D

dobre i to :-D:-p
Oby katar odpuścil i udanego wyjazdu jeszcz raz :)

Papitka - nie doradzę z tą konrola. Ja byłam wczoraj z Matim bo wydawał mi sei nie całkiem "ozdrowiały" i nie było nikogo. U nas jest podział na dzieci zdrowe i chore.

Iwon - co do sprzetu kuchennego używanego pzrez chłopców - moj M ostatnio sei zgadał z kolegą z pracy i sie okazało, ze on tez kupil na Mikołaja swojemu synkowi kuchnię.:-D

dzien dobry

kurcze tak piszecie o tym myciu wlosow.... janka kapiemy w calosci codziennie, tzn caly jest namydlony od stop do glow... hmmm w sumie to chyba niepotrzebnie ale jakos zupelnie o tym nie myslalam, od urodzenia tak robimy bo duzo ulewal i wtedy nie bylo opcji zeby zostawic go z nieumyta glowa.

aylin zmierzylam slomka w srodku i wychodzi 13,5 cm (mamy 22/23) z tym ze sa cale wylozone futrem w srodku wiec jak na stopke zalozysz to bedize mniej pewnie. my raczej mamy duzo zapasu na palce ale w mniejsze bym go nie wcisnela bo sa dosc ciasne

musze ugotowac obiad dla niejadka, bosz... jak ja tego nie lubie :dry:

Dzieki za zyczenia :)

Ja tez chcialam zlozyc najserdeczniejsze dla naszych polroczniakow !

Zdrowka dla chorowitkow.

Aylin bo zapomne pozniej. Jak widze, ze sie Tomciowi siano robi z tylu, to psikam na reke odzywka Johnsona zielona w sprayu i przeczesuje mu wlosy. Po tym sa mieciutkie i ladnie sie ukladaja - sama czasem mu podbieram :p

Andzia fajny pomysl z ta kuchnia. U nas tez na razie pelno samochodzikow, ksiazeczek, jakies pluszaki... W sb jedziemy do Toys r us to zobacze czy cos ciekawego jest.

Josie ja tez nie lubie takiego gadania dla samego gadania. Rodzice mojego L to na skype potrafia ze 2 h mymlac o tym co w tv leci, a mnie to meczy. Ja w ogole nie przepadam za rozmowami telefonicznymi czy na skype. Moja rodzinka o tym wie, dlatego gadamy ze soba z pol h, ale czesto. A z siostra wymieniam maile dluugasne, bo czasem wole napisac niz mowic...

Iwon milego wyjazdu!

Munka super, ze warsztaty sie udaly - mam nadzieje, ze szybko zobacze filmik :) Swoja droga ten Brian musi miec od groma charyzmy, zeby taka grupe ogarnac.

Papitkaa zdrowka dla Kubusia i spoznione zyczenia.

Polaa Wojtus ma super te wloski! Ja teeez chceee. Do tej pory po ciazy mam taki mysi ogonek. Dopiero mi odrastaja te co wypadly.

Sunshine cierpliwosci kochana. U nas tez nocka ciezka. Wrzask o polnocy, o 4 awantura - nie wiedzialam o co chodzi, a okazalo sie, ze pieluszka przepuscila i mu mokro bylo. Sprawdzalam pizamke byla sucha, ale spioszki pod juz nie.

Aga szkoda z tym kursem, ale i tak warto zrobic. Bedziesz juz miala podstawy, a moze niedlugo zasponsoruja taki dla wychowawcow przedszkolnych.

Rysica zdrowka dla Was.

Kto straszyl zima na wyspach? Do mnie, na poludnie snieg rzadko wedruje ;-) A jak juz sie pojawi to zaraz topnieje, co nie przeszkadza wszystkim w panice :)

Josie ja dopiero niedawno stwierdziłam ze nie ma sensu myć włosów za kazdym razem. Bo wczesniej tak jak Ty - myłam całość.

Hmmm to chyba wyślę T do decathlonu w przyszłym tygodniu wyslę :)

NIespodzianka - nie wiedzialam ze sa odzywki dla dzieci. Pędzę dziś na zakupy.

reklama
Do góry