hej, odpisałam wczoraj ale uciekło gdzies w eter.
Aylin nie nie używaj na razie nic po prostu często trzeba podcinać bo są cieniutkie i słabe kubie też sie puszek robi szczególnie z tyłu ale zaczęłam odcinać i od razu lepiej. Ja jak byłam mała też tak miałam na początku mama ciągle podcinała a jak byłam starsza to zaczęła smarować olejkiem rycynowym na 5 min przed umyciem i teraz mam takie jak druty grube.
Papitkaa zapomniałam o olejku rycynowym. Tylko on przyciemnia ale dla siebie musze zastosować bo znów mi wypadają.
A Tysi nie podcinałam, ona ma równej długości wszystkie i kręcone. Jak jej podetne cokolwiek to łysa będzie A na serio to problem zaczął sie jakieś 2 tyg temu. Nie wiem czy to nie do bardziej suchego powietrza. Bo ja też mam problemy ze skura i cerą.
Andzia - decatlon ma strone internetową. Ale chyba cos koło 80 zł te sniegowce kosztowały. U nas sklepu niestety nie ma. Ale jak na razie moja jeszcze zimowe buty ma - jak jej stopa urośnie to się będę martwić
Aga - rób ten kurs, zawsze to jakis papier a nuż się przepisy zmienią i na jego podstawie bedziesz mogła w np prywatnym złobku opieke sprawować?