Po spacerku, młoda miała frajdę rozbijać lód w kałużach i przeganiać wrony z orzechów
P zasypia z nami, zawsze 20.30-21 i wstaje ok. 8.00. Jak jest padnięta to prowadzi na górę i woła 'lulu' po czym zasypia błyskawicznie, trwa to 2-5min. Ja nie wyobrażam sobie nie usypiać jej
Poza tym moja siostra zaczęła spać sama w wieku 2 lat, o kuzynce też wam pisałam co powiedziała swojej 2 latce, że od dziś śpi w swoim nowym łóżku (kupili jej takie dziecinne i składała je razem z tatą). Była tak podekscytowana, że nie mogła doczekać się nocki i spania w nim sama. Na wszystko jest czas
Poza tym każdy robi jak woli, ale chyba
muńka wklejała kiedyś taki artykuł o spaniu z dzieckiem.
aronia współczuję wam tego zasypiania. Ja narzekać nie mogę, ale budzi się jeszcze czasami ok. 5.00 na UU. Jak ząbkuje to opisywałam tu jak wyglądają nasze noce
U was też akurat czekacie na trójkę, a więc trzeba to przetrwać - w końcu będzie dobrze!
papitka a więc nie opamiętał się! Po prostu dużo sił kochana!
agaundpestka gratki za przespaną nockę!
polaa bosche aż takie różnice temperatur - to rzeźnia dla organizmu!
iwon mlodak ojoj, ale wam dobrze
Ja jak
aga liczę na to, że jak w końcu zacznę uczyć ją samą zasypiać to pójdzie łatwo i szybko
Póki co zasypia ze mną, ale też max. w 5 min. więc jest mi to na rękę.
iwon ale paczka serio szła przez Chiny:d
aylin kupiłam sobie jeszcze na urodziny bluzę z futrem w środku - mega ciepłą, bo ja jakoś nie lubię kurtek zimowych - abercrombie
A myslisz, że te skrzydełka 0-24 byłyby też dobre na grubsze dziecko od Tysi, bo P waży 11kg
Tak na oko?
sylka P pomidora nie tknie, ale pomidorówkę uwielbia. Za to ogórek musi być codziennie na śniadanie. Widzisz, może twój P ma rację, bo skoro młody dobrze wygląda to widocznie tyle ile zje wystarcza mu
andzia gdybyś siedziała w domu twoje podejście nie koniecznie zmieniłoby się. Ja i Aga siedzimy z dziećmi i śpimy z nimi. Póki co też nie wyobrażam sobie zostawić ją samą w pokoju, aby spała i uwielbiam kiedy zasypia wtulona we mnie
Zdrówka dla Matiego!
josie u mnie jak u
muńki P śpi z nami całe noce i nie budzi się
Są wyjątki i nocne pobudki, ale tak samo budzą się dzieci śpiące w łóżeczkach. Jak obudzi się w naszym łóżku, zobaczy że śpimy to pokręci się i zasypia dalej
Moja droga a ty nie na majówkach 2014?
młodak woda z dużą ilością cytryny
Cierpiałam na problem ze snem jeszcze 3 miesiące temu. Trwało to aż 2 miesiące i nie mam pojęcia co było przyczyną. Nie mogłam 2-3godziny zasnąć, albo budziłam się co chwilę w nocy, wierciłam, było mi duszno, sucho w gardle. Od kiedy piję przed snem gorącą inkę z mlekiem zasypiam błyskawicznie