kasiekz
Fanka BB :)
alijenka w takim razie pierwsza rzecz w tytule koniecznie napisz 2xpościel gratis, bo ludzie nagłówkami lecą. Możesz też dać cenę do negocjacji i wówczas ludzie widzą, że jest 600 mogą zaproponować ci czy za 500 im sprzedaż itd. To cie nie zobowiązuje, a zawsze większe zainteresowanie. I pytanie - to łóżeczko masz złożone? Bo często ludzie pytają o możliwość wysłania kurierem (wypełniasz na necie formularz, kurier przyjeżdża do ciebie do domu i zabiera łóżeczko). No ale inna bajka jeśli niezłożone, więc tylko odbiór osobisty. No i powodzenia! Ja sprzedałam teraz na tablicy jedno z dwóch łóżeczek turystycznych za 130zł
josie moja dziś na śniadanie zjadła 1 plasterek ogórka i nic więcej, na drugi na szczęście wciągnęła 150ml kaszy. Obiadu zjadła dosłownie jedną łyżeczkę i dopiero teraz o 17.30 zjadła te kalafiory w beszamelu - na szczęście. Czasem woli coś zupełnie innego niż ja jej szykuję - no i zjadła sama łapkami. A u was jeszcze ból gardełka więc może jutro, pojutrze będzie już o wiele lepiej z jedzonkiem
josie moja dziś na śniadanie zjadła 1 plasterek ogórka i nic więcej, na drugi na szczęście wciągnęła 150ml kaszy. Obiadu zjadła dosłownie jedną łyżeczkę i dopiero teraz o 17.30 zjadła te kalafiory w beszamelu - na szczęście. Czasem woli coś zupełnie innego niż ja jej szykuję - no i zjadła sama łapkami. A u was jeszcze ból gardełka więc może jutro, pojutrze będzie już o wiele lepiej z jedzonkiem