reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

alijenka w takim razie pierwsza rzecz w tytule koniecznie napisz 2xpościel gratis, bo ludzie nagłówkami lecą. Możesz też dać cenę do negocjacji i wówczas ludzie widzą, że jest 600 mogą zaproponować ci czy za 500 im sprzedaż itd. To cie nie zobowiązuje, a zawsze większe zainteresowanie. I pytanie - to łóżeczko masz złożone? Bo często ludzie pytają o możliwość wysłania kurierem (wypełniasz na necie formularz, kurier przyjeżdża do ciebie do domu i zabiera łóżeczko). No ale inna bajka jeśli niezłożone, więc tylko odbiór osobisty. No i powodzenia! Ja sprzedałam teraz na tablicy jedno z dwóch łóżeczek turystycznych za 130zł:)

josie moja dziś na śniadanie zjadła 1 plasterek ogórka i nic więcej, na drugi na szczęście wciągnęła 150ml kaszy. Obiadu zjadła dosłownie jedną łyżeczkę i dopiero teraz o 17.30 zjadła te kalafiory w beszamelu - na szczęście. Czasem woli coś zupełnie innego niż ja jej szykuję - no i zjadła sama łapkami. A u was jeszcze ból gardełka więc może jutro, pojutrze będzie już o wiele lepiej z jedzonkiem:)

reklama
kasiek tak łóżeczko złożone jest ale zawsze można je rozłożyć przecież, a kuriera to ja mam na miejscu bo koleżanka otworzyła w obornikach oddział kurierski
ja na tablicy też sprzedałam kilka rzeczy już, dzięki za cenne wskazówki :-D:-D:-D

josie moja dziś też niechętna do jedzenia na obiad zamiast jeść to co dla niej to jadła ze mną zasmażany ryż z warzywami od chińczyka :-(, ja tylko się zastanawiam czy to że pije mleko to mam traktować jako normalny posiłek czy nie ??

Piszecie o plasterkach zjedzonych na śniadanie, a moja G potrafi pochłonąć owsiankę, jeść potem jeszcze ze mną owsiankę i dziś do tego zestawu zjadła kawał rolady szpinakowej i kawałek chlebka. Na obiad ziemniaki z całym kotletem ( zjadłam tylko trochę więcej i czułam się najedzona :sorry:).

Muńka rolada szpinakowa brzmi smakowicie, u nas w domu wszyscy uwielbiamy szpinak. Jak ją robisz?

wrzucę przepis wiesz gdzie ;-)

Iwon coś przybita ostatnio jestem, nie wiem nie mogę się ogarnąć wszystko mnie denerwuje, ciągle krzyczę na małą bo coś nie tak zrobiła, a nie wiem po co na nią krzyczę jak i tak ona nie rozumie do końca co się dzieje
do pierwszej drzemki nie wychodzę z małą na dwór bo zanim siebie ogarnę i chatę to jest 10 a mała idzie spać przed 11, później wszystko w biegu bo wstaje około 13 trzeba iść do sklepu bo o 15.30 przyjeżdża mój wujek z pracy i trzeba mu dać obiad ( to jest brat mojej mamy którym się opiekuje i mieszka z nami, jest to osoba w ogóle nie wykształcona, nie umie pisać, czytać jedyne co to umie się podpisać i jakieś proste słowa przeczytać, sam nigdy by sobie nie dał rady)
fajnie że spotkałyście się z Asik

ja też do godziny 10-tej nie jestem w stanie wyjść, więc wychodzę koło 11.00, tylko, że G usypia tak po 12-13.

Dziewczyny mające dzieci w łóżeczkach turystycznych mam pytanie macie dodatkowy materac w nich czy dzieciaki śpią na tym co jest w zestawie ????

w domu G śpi w drewnianym, ale u moich rodziców mamy w turystycznym dodatkowy materac.

muńka P już po leczu (cukinia, papryka, cebula, pomidory bez skóry i wszystko zalane domowej roboty koncentratem pomidorowym, plus przyprawy - bez kiełbasy). Niejadek wciągnął miesiąc temu u teściów całą michę:) Dam przepis na zupę z soczewicy bez mleka kokosowego specjalnie dla ciebie:p

dzięki Ci dobra kobieto :-) przepis na leczo też możesz wrzucić, bo ja uwielbiam. Ja nie mam nic przeciwko, żeby dziecko jadło leczo, tylko nie pasuje mi jako posiłek przed spaniem, bo uważam, że jest ciężkostrawne (ale głównie jak jest papryka i kiełbacha ;-)).

Witam :) przez parę dni będzie mnie mniej lub wcale

WHY??
Z telefonem nie pomogę.

chyba przesadziłam z ceną, co myślicie ???

Łóżeczko Gluck Trzebnica • Tablica.pl

jak nie będzie kupca przez dłuższy czas to będziesz zmniejszać kwotę :-)

aga właśnie czemu znikasz? No i napisz mi czy Antoś tą soczewicę je sobie tylko ugotowaną (w całości) z masełkiem? I co z 'waszym' kotem:p?

muńka wrzucę wieczorkiem przepis na leczo i na kolację również nie dałabym tego dziecko - wciągnęła jako obiad. Bosche kolejna po Moni Rysicy!!! P nie cierpi owsianki:/ No chyba, że zmiksowałam to jadła z miodem, ale tylko na mleku. A jak ją gotujesz i podajesz?

muńka wrzucę wieczorkiem przepis na leczo i na kolację również nie dałabym tego dziecko - wciągnęła jako obiad. Bosche kolejna po Moni Rysicy!!! P nie cierpi owsianki:/ No chyba, że zmiksowałam to jadła z miodem, ale tylko na mleku. A jak ją gotujesz i podajesz?

mam owsiankę mieszaną (ekspresową z normalną, bo sama ekspresowa jej nie podeszła), gotuję 3 czubate łyżki w niewielkiej ilości wody ok.10 minut. Dodaję 3 łyżki jogurtu i jakiś owoc/dżem.

moja też za cholerę nie chce jeść owsianki już normalnie aż żal mi wywalać rzeczy których ona nie zjada :-:)-:)szok::szok:, próbowałam i na mleku i w jogurcie i nic, nie ruszą ją to

no to ja dziś piję piwko sama :-(

Ostatnia edycja:
alijenka ja nie mam piwka ale dolaczam :tak:

moj tez owsianki nie tknie. kaszki tez coraz slabiej, a ostatnio mu kupilam taka pyszna z owocami ze jak nie zjadl to sama wciagnelam i nie moglam uwierzyc jak to moze nie smakowac

kaszka-mleczna-junior-z-zoltymi-owocami-nestle.jpg

musze sie pochwalic ze dzis zasnal sam. wyszlam z pokoju, postekal chwilke, zawolal mnie dwa razy, poszperal na szafce przy lozku po czym polozyl sie i zasnal:tak:

Załączniki

• kaszka-mleczna-junior-z-zoltymi-owocami-nestle.jpg
    kaszka-mleczna-junior-z-zoltymi-owocami-nestle.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
josie moja za chiny ludowe nie chciała tego tknąć ale ja jej kupiłam z czerwonymi owocami

niooo to Jaśko pięknie zasnął gratulacje !!!!!!! ja swoją dziś na dwa razy kładłam :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry