reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Iwon - Kia Sportage. Masz racje co 4 ręce to nie dwie:-D
M wyjechał w niedziele rano, siostra wyjezdzała po poludniu i pełna troski czy sobie poradzę pytała czy ma jeszcze zostać:szok::-) W połowie drogi dzwonila czy ma wracać??:-D No dziwie sie jej że sie martwiła, bo odkąd Adi się urodził nie zostawałam sama na noc w domu.:baffled:

Alijenka - łóżeczka turystycznego nie posiadam. Co do butków to boisz sie,że bedą za duże czy za małe????:sorry::eek: Po pierwszym przeczytaniu pomyśalam że za małe, po drugim,że za duże:zawstydzona/y::szok: Trzeci raz nie będę czytać bo nie wiem jak bym zrozumiala:szok::-D

Kasiek - dawaj dawaj ten przepis bo mleczko tez do mnie nie przemawia, a soczewica czeka.
Super ze krostki zdiagnozowane, ale że po Loveli:szok: , a niby "pierwszy" proszek i ma byc delikatny

edek
Alijenka- czyli pierwsze skojarzenie dobre:-D;-)
Kasiek - pzrepisy juz dojrzałam.Dzieki

Ostatnia edycja:
Trochę poczytałam bo młody w końcu zasnął a dzisiaj szaleje na całego.
Ech, Oliwia przyniosła uwagę w zeszycie, że zamiast zostać na zajęciach dodatkowych ( na które sama chciała chodzić) poszła sobie do świetlicy... co ja się mam z tą moją córą:confused:

Josie Jasiu wcale tak mało nie je, głowa do gory;-) a teraz jak go boli gardełko to nie ma co się dziwić, że je mniej

No to teraz przerwa na szybką kawę i nadrabianie bb od wczoraj ;-)

Zacznę od tego, że wczoraj udało nam się spotkać z Asik. Tempo raczej ekspresowe ;-) i tak naprawdę w momencie, kiedy zaczęłyśmy się fajnie rozkręcać ;-) trzeba było wracać. Ale i tak było super, a asik jest b.ładna i bije od niej takie fajne naturalne ciepło :happy: Już knujemy kolejny meeting :cool2:;-)

J. wraca już jutro do żłobka, kuracja antybiotykow zakończona pełnym sukcesem :-)
aż się zawstydziłam:-p:rofl2:
super, że Julcio ma się już dobrze

Kasiek to znalazłaś winnego wysypki

Alijenka nie dziwię Ci się, że miewasz gorsze dni, tyle obowiązków na Twojej głowie:no: ale jesteś silną kobietą i na pewno sobie poradzisz
Dlateg ja nie kupuje na razie kozaków dopóki jeszcze w miarę ciepło

Witam :) przez parę dni będzie mnie mniej lub wcale, a teraz tylko z szybkim pytaniem.
Czy polecacie któreś z tych telefonów??

lg swift l3 II

htc desire c a320e

Lg swift l5

nokia lumia 520

nokia lumia 610 nfc

samsung galaxy young

samsung galaxy trend

sony xperia e

lg t385 wi-fi

P już po dwóch kawałkach kalafiora w kruchym cieście:D A obiadek (warzywa) wywalone:p

aga
hts miał M służbowego i cieszy się, że zmienił pracę, a w związku z tym i telefon. Masakra, więc nie polecam, bo za dużo wad aby wymieniać. Samsung galaxy miałam wcześniej ale model S2 i często sam się zawieszał, wyłączał, przerywał połączenia i gubił zasięg. Nokie dostały po dobie i upadły totalnie. Ponoć Lumia miała przełamać złą passę. Ale na necie dalej mają negatywne opinie. Xperie sony ci polecam z tych wymienionych. Ma siostra M i sobie chwali:)

alijenka nie wiem, nie znam się. kupiłam nowe łóżeczko lite drewno malowane na biało ze ściąganym bokiem i dwoma poziomami wysokości za 299zł.

asik korzystaliśmy z popołudniowego słońca:) A ty nie narzekaj znowu na Oliwie, bo nie poszła na wagary a do świetlicy. Widocznie dodatkowe zajęcia okazały się nudne:p

andzia
dasz radę:))) Ja miałam dopiero trzy noce samotne i na szczęście akurat P dobrze spała.

Ostatnia edycja:
w akcie desperacji ugotowalam malemu parowke. oczywiscie zjadl ze smakiem CAŁĄ!!!!! dlaczego dzieci nie maja instynktu samozachowawczego i nie czuja obrzydzenia do takich rzeczy???:confused2: no ale przynajmniej mozna dzis zaliczyc jeden konkret.
pocieszacie mnie z tym jedzeniem. myslalam ze wszystkie dzieci juz waza po 12... no i z tym jedzeniem to by nie bylo malo gdyby on zjadal wszystko - ale to co napisalam to sa porcje ktore mu podaje, a on zazwyczaj zjada polowe kanpaki, polowe kaszki (dzis az 5 lyzek), obiadu to czesto wcale. no ale moze nie jest najgorzej a ja wyolbrzymiam bo bym chciala zeby jadl pieknie cale porcje....

12 latki w ciazy :szok:

aga z telefonami nie pomoge. ja mam samsung galaxy gio - nie jestem zadowolona bo strasznie sie wiesza i jest wolny

alijenka wspolczuje z wujkiem, teraz jak tescie byli to tesciowa tez musiala mezowi kanapki smarowac bo sam sobie nie umial :szok: jak z dzieckiem!!!!!!

do lozeczka turystycznego mam materac najtanszy z ikei

z tym lozeczkiem to mysle ze przesadzilas:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry