D
delwer
Gość
ja lykalam do 12 tygodnia poznie juz tylko witaminy w sklad ktorych wchodzi kwas foliowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magnificent wez to skroc jakos bo my tu po veritaserum i gkvip mamy dosc moja pamiec sie konczy
Swoją drogą powinnyście właśnie ćwiczyć mózg na tych połamańcach, skoro podobno obkurcza nam się mózg i z tygodnia na tydzień głupiejemy
wiem, ze dziewczyny juz Ci odp, ale mi np moj gin nie kazał jeszcze odstawiac //nie zaszkodzi napewno;-)a przy okazji mam pytanko-jak długo brałyście lub bierzecie kwas foliowy?
.. Buziak, słyszałaś o emetofobii? Ja na nią cierpię od kilku lat. To strach przed wymiotowaniem swoim i wszystkich wokół Ciebie. U mnie przybrało to przez lata całkiem duże rozmiary, pamiętam właściwie wszystkie epizody, których byłam świadkiem, po zobaczeniu/usłyszeniu jak ktoś haftuje, serce mało nie wyskoczy mi z piersi, robi mi się niedobrze i to potrafi bardzo długo trwać.
dokładnie tak samo zaczęłamw femibionie jest już kwas foliowy tylko ze teraz w mniejszej dawce niż na początku ale ja kwas foliowy brałam już od lipca tamtego roku jak tylko przestałam brać tabletki anty