reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ze mna chyba cos jes nie tak, zjadlabym kilo cytryn ..... W domu mialam tylko 2 wiec pierwsza chec zaspokojona ale naprawde polknelabym ich dzisiaj mase....

reklama
Witam nowe dziewczęta! :tak:

I gratuluję tym, które poznały dziś płeć!!! :tak:

Ja też mam dziś gorszy dzień i brak weny do pisania...:confused2:

Zaczynam przeciekać! Poleciała mi dziś siara! :szok: Trochę szybko, nie?

Aha. I jeszcze bardzo ważna informacja. Mój mąż ogląda namiętnie discovery i oświecił mnie dzisiaj.... A mianowicie: co zrobić, aby uniknąć depresji poporodowej? Zjeść własne łożysko!!! Bo niby w nim są hormony, których brakuje po porodzie i dlatego wpada się w depreche.
Smacznego ;-)
Ogladałam ten sam program....a było jeszcze o kobiecie która pije własny mocz całe życie...hmmm.....
Dobrej nocy wszystkim do jutra

uff... dobrnęłam!
a nadrabiałam tylko 24h tu i na głównym.... pismaki wy!!!:D
czytać was uwielbiam! oczywiście czytam i zazdroszczę i sobie dumam jakby to było jakbym miała już taki brzuszek....
Na ile inaczej wyglądałby dzisiejszy dzień? pewnie sporo....
:)

Z przyjemnych rzeczy dziś: byłam po pracy z Moim S. na otwarciu Starbucks:) opiliśmy się pyszności, objedliśmy.... mniamuśnie: kawa palce lizać (macchiato creme brulee), sałatki owocowe, przekąski, koreczki, drineczki..... Wygrałam wejściówkę w konkursie firmowym;)

Potem zaliczyliśmy tescowe zakupy i dotarliśmy do domu o 20....

I tak siedzę i tak was czytam i tak sobie marzę.....:)))))

buziaki Kochane Moje!!!

Delwer bez kitu ty masz jak ja !!! Teraz mi tez smakuja wafelki cytrynowe...sorbet cytrynowy mam, mandarynki mam, wode z cytryna i miodem pije...

Wiesz juz czy masz facecika czy kobitke w brzuchu?

Wreszcie dotarłam do końca:-D
a w poludnie udzielałam się a mimo to tyle do nadrobienia ;-)

Karamija Biedulko wspolczuje tego bólu:-(
Musi w końcu przejść:tak: trzymaj się jakoś:-)

Carla Ty to już masz córcię przepowiedzianą:-D
Myslałam, ze coś ominełam hehe:-)

Kamila super, ze tylko 1 kg;-)
Na pewno sie cieszysz :)
a co do wymiotów to wspołczuję:-(

delwer moja kolezanka pierwsza corcie urodzila w dniu terminu:tak:
a synka (dwa lata mlodszego) 13 dni po terminie więc niestety nie ma reguły:no:
Moja mama miala 4 dzieci, tzn ma. mnie i moje dwie siostry przenosila a brata dzien przed terminem(byl 3 dzieckiem). Ja znowu synka przenosiam a myslalam, ze chlopcy rodza sie szybciej:-D

veritaserum gratuluje syneczka:tak:
Cos czuje, ze ja tez bede miala drugiego siusiaka:-D

magnificent, dodolina witajcie;-)

gkvip trzymaj się, dobrze, ze wszystko w porzadku z Wami:tak:

Ktos pisal o wedzidelku (chyba tialana badz blond, wybaczcie nie pamietam:no::zawstydzona/y:), moj synus urodzil sie ze zrosnietym wedzidelkiem pod jezyczkiem:tak: w niczym mu to nie przeszkadzalo, ani w jedzeniu, ani Go nie bolalo ale we wrzesniu w tamtym roku jak mial 22 msc mial zabieg:tak: zeby wlasnie nie mial problemow z mowa, od razu bylo widac roznice:-)

Nic lece się kapać, pozniej jeszce tu wpadne :)

Gratulacje:)Narazie widze,że nam ktore mają więcej niż jedno dziekco, kolejne tej samej płci sie urodzi:)nasi faceci mają po prostu jednego rodzaju żołnierzyki-heheheeh. No chyba,ze Kamila się wyłamie i będzie miala upragnioną córeczkę:)

Wielki ten Twój chłopaczek Verita:)

Aylin także gratuluję córeczki- ciekawe dlaczego kazał się nie przywiązywać...19 tydzień to super pora na stwierdzenie płci.....
Nie kazał sie przywiązywać bo powiedział ze nie widac ale to nie znaczy że pitolka tam nie ma - moze jest nieśmiały i nie chciał sie jeszcze pokazać. Pewnośc powiedział ze za jakies 2 tygodnie edziemy mieć. Po polówkowym
badanie z ta glukoza chyba nie musza byc w 24tyg, dlaczego miałby byc to akurat 24 bo pierwsze słysze???
ja mam je zrobic na kolejna wizyte czyli przed 22tyg wiec z medycznego punktu widzenia nie ma to chyba jakiegos znaczenia 22, 23, 24 czy 25tydz?

Chyba niekoniecznie po 24 tyg. Mi dał skierowanie juz teraz. Mam zrobic przed kolejna wizytą u niego. Czyli przed 22 tyg.

ja też dostałam skierowanie teraz i przed 22tc mam zrobić;-)

Zobaczymy jak to będzie z tą samą płcią:sorry: ja chcę córę, ale plemniki inne więc się okażę:-D

AVO jeszcze ja nie wiem jaka płeć, ale wydaje mi się, ze drugi chlopak:tak:
ale moze bede wyjatkiem i bede drugie miala innej plci, kto wie:-D

reklama
Do góry