D
delwer
Gość
ze mna chyba cos jes nie tak, zjadlabym kilo cytryn ..... W domu mialam tylko 2 wiec pierwsza chec zaspokojona ale naprawde polknelabym ich dzisiaj mase....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogladałam ten sam program....a było jeszcze o kobiecie która pije własny mocz całe życie...hmmm.....Witam nowe dziewczęta!
I gratuluję tym, które poznały dziś płeć!!!
Ja też mam dziś gorszy dzień i brak weny do pisania...
Zaczynam przeciekać! Poleciała mi dziś siara! Trochę szybko, nie?
Aha. I jeszcze bardzo ważna informacja. Mój mąż ogląda namiętnie discovery i oświecił mnie dzisiaj.... A mianowicie: co zrobić, aby uniknąć depresji poporodowej? Zjeść własne łożysko!!! Bo niby w nim są hormony, których brakuje po porodzie i dlatego wpada się w depreche.
Smacznego ;-)
Nie kazał sie przywiązywać bo powiedział ze nie widac ale to nie znaczy że pitolka tam nie ma - moze jest nieśmiały i nie chciał sie jeszcze pokazać. Pewnośc powiedział ze za jakies 2 tygodnie edziemy mieć. Po polówkowymGratulacjeNarazie widze,że nam ktore mają więcej niż jedno dziekco, kolejne tej samej płci sie urodzinasi faceci mają po prostu jednego rodzaju żołnierzyki-heheheeh. No chyba,ze Kamila się wyłamie i będzie miala upragnioną córeczkę
Wielki ten Twój chłopaczek Verita
Aylin także gratuluję córeczki- ciekawe dlaczego kazał się nie przywiązywać...19 tydzień to super pora na stwierdzenie płci.....
badanie z ta glukoza chyba nie musza byc w 24tyg, dlaczego miałby byc to akurat 24 bo pierwsze słysze???
ja mam je zrobic na kolejna wizyte czyli przed 22tyg wiec z medycznego punktu widzenia nie ma to chyba jakiegos znaczenia 22, 23, 24 czy 25tydz?