reklama
My pigwowiec. Przynajmniej tak twierdzi mama ;-)pigwa i pigwowiec to dwie różne rzeczy sok z pigwy robi sie baaardzo łatwo - zasypuje sie cukrem a ja uwieeeeeeeeeeeelbiam nalewkę z pigwy!!!
Jak robisz nalewkę z pigwy? Ja uwielbiam nalewki! I w sylwestra mi ślinka leciała jak towarzystwo popijało moją tegoroczną naleweczkę z wiśni
:-(Macku obawiam sie ze dzisiaj to juz tylko ja zostalam. nawet moj ma gdzies ale nawet mi sie o tym gadac nie chce.
wiecie co mam dziurawy zaladek chyba...zjadlam miche tego ryzu, zagryzlam 4 kanapkami z serem i powiem szczerze ze teraz bym zjadla jakis budyn ...chyba czas isc spac bo to sie dziwne robi. ciagle sie nie najadlam
Mam ten sam problem z jedzeniem
Owoce są podobne. Jak się wrzuci w google w grafikę i wyskakuje jak na moje oko i to i to...może to i dwie różne rzeczy, ja robię z takich małych żółtych jabłuszek to chyba z pigwy...
Wydawało mi się do tej pory, że pigwa to owoc pigwowca...
D
delwer
Gość
zaza witaj na forum....oj nie wiem jak ty wszystko nadrobisz
ja tez uwielbiam nalewke z pigwy
ja tez uwielbiam nalewke z pigwy
blond_20
Czarownica
ja to po prostu powinnam sie do jakiejs knajpy na czas ciazy przeprowadzic...
DZiewczyny wpiszcie w wikipedii piegwa i pigwowiec. to jednak nie to samo i w pigwowcu to nawet o tych owocach nic nie pisza. my chyba wszystkie rozmawiamy jednak o pigwie
DZiewczyny wpiszcie w wikipedii piegwa i pigwowiec. to jednak nie to samo i w pigwowcu to nawet o tych owocach nic nie pisza. my chyba wszystkie rozmawiamy jednak o pigwie
My na 100% mamy pigwowiecDZiewczyny wpiszcie w wikipedii piegwa i pigwowiec. to jednak nie to samo i w pigwowcu to nawet o tych owocach nic nie pisza. my chyba wszystkie rozmawiamy jednak o pigwie
Pigwa i pigwowiec
buziak
Fanka BB :)
Buziak masz racje sprawdzilam w necie. my mamy pigwe a nalewke z niej tez lubie. chyba kazdy kto probowal to lubi
An.ka w takim razie koniec z obieraniem tego dziadostwa.
Macku obawiam sie ze dzisiaj to juz tylko ja zostalam. nawet moj ma gdzies ale nawet mi sie o tym gadac nie chce.
wiecie co mam dziurawy zaladek chyba...zjadlam miche tego ryzu, zagryzlam 4 kanapkami z serem i powiem szczerze ze teraz bym zjadla jakis budyn ...chyba czas isc spac bo to sie dziwne robi. ciagle sie nie najadlam
jeszcze nigdy nie najadłam sie ryżem to jest tak niskokaloryczne ze przeze mnie to jakby przelatywało - studnia bez dna i wiecznie jestem głodna ryz ma to do siebie tak jak rosół jest taką "pustą zupą"
może to i dwie różne rzeczy, ja robię z takich małych żółtych jabłuszek to chyba z pigwy...
Wydawało mi się do tej pory, że pigwa to owoc pigwowca...
nie to dwie rózne rzeczy ale widze ze juz doszłyscie do tego.
My pigwowiec. Przynajmniej tak twierdzi mama ;-)
Jak robisz nalewkę z pigwy?
ja nie robie;-) ja piję uwielbiam ja i kiedys bede robic napewno!!!
reklama