reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Szalone haha, same sie nakrecamy jajo puste jajo pelne, czasem ta technologia i mozliwosc sprawdzenia wpedza nas w nerwowosc
Ja wam mowie ze z bobiczkami wszystko jest ok

Ps jeden pecherzyk moze miec blizniaki jednojajowe pytalam gina

reklama
Ja łykam femibion i jest ok ale ten NATAL I bo jest jeszcze classic ale mimo ze bardziej sie oplaca go kupic to sie dowiedzialam od pani doktor ze bogatszy i lepszy sklad ma natal I pomimo ze oba bierze sie od planowania poprzez ciąże
Natal I - po 1 trymestrze zmienia sie na NATAL II az do karmienia
a ten classic bierze sie cala ciaze od planowaniaaz do karamienia piersia!
troche zakrecilam ;pp ale chyba wiadomo o co chodzi :)

A ja cały dzien zalatwialam dzisiaj ostatnie slubne formalności i od dzwonienia leb mi peka ide sie zderzmnąć :))

Ostatnia edycja:
Witajcie Ciężaróweczki. Dzisiaj postanowiliśmy do Was dołączyć.
Jestem w 6 tygodniu ciąży, termin mam wyliczony dwojako... Jeden lekarz podał mi datę 15go czerwca 2012 natomiast drugi na 12go. Chciał nie chciał połowa miesiąca powinna być.
Generalnie to czujemy się dość dobrze, aczkolwiek od niedzieli muuuuli niesamowicie i w głowie koluje się nieziemsko. Trzeba przyzwyczaić się do powolnego wstawania a nie zrywać się jak popażona...
Poza Folikiem biorę Wita-min plus mama i lekarz przepisał mi jeszcze luteinę bo miałam niski poziom progesteronu przy pierwszych badaniach. Mam nadzieję, że wszystko będzie w normie przy następnych.
I chyba tyle na wstępie:) Pozdrawiam

Dziewczyny, wróciłam właśnie od gina i powiem szczerze,ze się mocno przzeraziłam.

To znaczy po badaniu stwierdził, że moja macica wygląda na wcześniejsza ciażę niż to wskazuje z OM. Z tym,że ja miesiaczkę we wrześniu miałam bardzo normalną, obfitą. Beta zaczeła mi rosnąc dopiero 12 dni po wrzesniowym baraszkowaniu- wiem, bo zrobiłam ją wcześnie bardzo i 10 dnia wynosiła 4, 5, a dwa dni pózniej 45.

Więc jeśli nie wcześniejsza ciaża to...ciaża mnoga...i się maga przestarszyłam. Przy moich problemach z sercem to była by katastrofa:(
Może którąś z Was miała podobny przypadek i nie była to wcale ciąża mnoga?

A propos tego co pisała xdorota:)
Ciekawe kiedy moj S. Mi sie wkoncu oswiadczy:p wczoraj jak sie obronil to stwierdzil/spytal:to teraz juz moge zostac twoim mezem?;P ja mu na to:juz dawno mogles hehe tylko ci sie chyba zebrac nie chcialo... on na to: a skad wiesz ze nie chcialem,moze czekalem tylko na odpowiedni moment:p tak wiec kto wie,moze niebawem nie tylko do czerwca bede odliczac:p

przyjdzie taki moment ze doczekasz sie oswiadczyn !!! spokojnie !!! zapewnie bedzie to nastepny szczesliwy dzien w Twoim zyciu :)

Dziewczyny a orientujecie sie moze jak jest z badaniami prenatalnymi czy w kazdym wieku sie za nie placi i czy tylko wystarczy usg 3D bo to ponoc sa bezinwazyjne badania prenatalne czy tez musza byc inwazyjne badania ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-D

I ja się przyłączę. Wczoraj zrobiłam test, dzisiaj betę, wyszła 305,53 mIU/ml

Jestem już czerwcową mamą, z 2010 roku, mam córeczkę Hanię :-)

Wiem wiem.... ja spokojna jestem i nie schizuje.... kochamy sie nad zycie,dzidzia nam sie wkoncu chyba tez udala wiec koklejne szczescie.... a slub? To tylko formalnosc bedzie:)

Witamy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
gratuluje nowym mamuskom :D

slub to tylko papier, ktory w urzedach i bankach ulatwia czasem zycie, najwazniejsze to co w sercu :) takie jest moje zdanie

Do góry