reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

I na koniec taka ciekawostka - chyba mam bardzo podobny nr tel co poseł Marek Suski, bo już drugi raz zadzwonili do mnie, że chcą z nim rozmawaić! Dziś dzwonili z radia Maryja! :-D
:rofl2: no rewelacja! może następnym razem spróbuj pociągnąć rozmowę bo to może być całkiem zabawne...

Kasia.natka super info na suwaczku o naszych wizytach - to jest nas tylko 6 - uwaga 16-go będzie sporo do nadrabiania :-D

Moja waga to minus 2kg. Wczoraj się ważyłam 52,2 i przeraziłam troszeczkę. Przed ciążą ważyłam ok.54 od wczoraj zaczęłam jeść więcej.
tak sobie pomyślałam że fajnie będzie zrobić taki przypominacz bo tak to się wszystkie gubimy w tych datach a teraz będzie można trzymać za nas kciuki grupowo :-D
czekam jeszcze na potwierdzenie i godzinę od gosik żeby i ją dopisać
a co do wagi to widzę że nie jestem sama z tym minusem ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny, dzieki za miłe przyjęcie.Tak czytam wasze posty o tym tyciu i też jestem przerażona ale rozmiarem moich cycków 65G jakiś koszmar,urodziłam dwójkę dzieci i przy żadnym dziecku nawet w okresie karmienia nie miałam takiego wyniku.Mam 40 lat i prawo grawitacji działa niemiłośiernie.Zakup stanika graniczy z cudem,chyba dwa berety i gumka pójdą w ruch:-D

to chyba muszę je w ogóle przestać jeść.....bo te skoki wagi to właśnie jak się nawpierdzielam słodyczy- hahahahaha
jak chwycisz za jakis batonik to bede robić groźną minę!! pamiętaj!!!:crazy: ;-)

ale ja uważam, że jak ktoś lubi to niech się całuje tylko niech sie nie oburza jak nie chcę,zeby potem moje dziecko całował- zwłaszcza w usta. No właśnie i tu kolejny temat do dyskusji:) Dzieci robią dziubki i wiele osób korzysta z okazji i całuje je w usta- jak ja tego nie znoszę.....
W usta to może całować mama, tata, rodzeństwo i bardzo ewentulanie dziadkowie....

otóż to!!!
Co do całowania to mnie krew zalewa. Stalismy kiedys w kolejce i do sklepu wszedł jakis pijak. Albo chciał sie upewnic ze mu sie w oczach nie namieniało albo mu sie chłopcy spodobali. Podchodzi do nich i wyciąga taką czarna usmoloną łape:szok: Dzieci odsunełam za siebie i kazałam mu odejsc. Oburzył sie ze jakas paniusia jestem i cos tam jeszcze bełkotał.. No żesz... Stoi taki obszczymur nie wiadomo z kim i co wali z gwinta, kiedy rzyga czy szczy i rąk nie myje bankowo i on mi do dzieci .. bleee

Co do uryginalnych imion to przypomnialo mi sie jak kiedys bylam w sklepie, w Polsce jeszcze i byli rodzice z blizniakami-chlopcami:tak: i nagle chlopcy odbiegli i jeden zaczal cos zrzucac z półek i mama wola : " Jonasz przestan" a nagle drugi robi to samo a matka do ojca; " NO, popatrz Judasz oczywiscie musi to samo":szok: a Ci co slyszeli tylko na nich spojrzeli

jak chwycisz za jakis batonik to bede robić groźną minę!! pamiętaj!!!:crazy: ;-)

otóż to!!!
Co do całowania to mnie krew zalewa. Stalismy kiedys w kolejce i do sklepu wszedł jakis pijak. Albo chciał sie upewnic ze mu sie w oczach nie namieniało albo mu sie chłopcy spodobali. Podchodzi do nich i wyciąga taką czarna usmoloną łape:szok: Dzieci odsunełam za siebie i kazałam mu odejsc. Oburzył sie ze jakas paniusia jestem i cos tam jeszcze bełkotał.. No żesz... Stoi taki obszczymur nie wiadomo z kim i co wali z gwinta, kiedy rzyga czy szczy i rąk nie myje bankowo i on mi do dzieci .. bleee

Hehe cudowny opis :) Oplułam monitor:-D

delwer - sorki, chyba pisałam na zamkniętym, wszystko w porządku z maluszkiem, akurat małe spało, więc nie pomachało mamusi niestety, z tym, że termin wg scanu lekarz określił na 29 maja, a i nie znam płci i juz pewnie nie poznam, bo nastepne usg dopiero za 12 tyg., a wtedy na ogół dziecko jest już na tyle duże, że jest b. ściśnięte i już ciężko jest z podglądnięciem, tak, że niespodzianka do końca. Zresztą ja nie chce wiedzieć kto u mnie mieszka.

ja neiwiem jak to dziala ze w pierwszej ciazy szybko przybieralam na wadze chociaz odzywialam sie tak jak przed ciazą a teraz objadam się slodyczami codziennie i nie tyje tak strasznie ... :)
Wszyscy mowia mi ze bedzie dziewczynka ciekawe czy sie sprawdzi.
Od wczoraj swędzą mnie całe piersi... strasznie swędzą i są nabrzmiałe jakby napuchnięte twarde. Pewnie rosną ale kurcze już ledwo sie mieszcze w staniki pewnie lada moment zrobią mi się rozstępy na piersiach bo juz zaczyna byc tak skóra napięta ze nei wytrzyma.
Brzuch mam tak samo duży jak i w pierwszej ciazy ale taki juz moj urok :p wazne ze waga tak nie skacze:)

Co do uryginalnych imion to przypomnialo mi sie jak kiedys bylam w sklepie, w Polsce jeszcze i byli rodzice z blizniakami-chlopcami:tak: i nagle chlopcy odbiegli i jeden zaczal cos zrzucac z półek i mama wola : " Jonasz przestan" a nagle drugi robi to samo a matka do ojca; " NO, popatrz Judasz oczywiscie musi to samo":szok: a Ci co slyszeli tylko na nich spojrzeli
no przyznam że ciekawy zestaw :-D

reklama

:-D:-D:-D

katrina- z usg często wychodzi inny termin, ale z om jest bardziej wiarygodny. Moj synal taz jest o tydz większy i termin na jakis 6.06 wyszedł. to bardziej o rozmiarze dzidzi mowi

Do góry