Dziewczyny mam głupie pytanie- jak wy tyjecie? Mnie waga z dnia na dzień potrafi skoczyć nawet o 1, 5 kilo to chyba nie jeste normalne co?Juz wczensiej skakała z dnia an dzien kilogram i to kilo zostawało, ale od wczoraj utyłam 1, 5 kilo!!!!i z 2, 5 zrobiło się 4 i mam doła....
reklama
gosiaczek30
Fanka BB :)
Dziewczynki jestem!
Znowu wylądowałam w szpitalu, z dzidziulkiem wszystko dobrze na szczęście ale po tym co przeszłam żadne porody mi już nie są straszne
Już lepiej ale jestem tak słaba, że jak siadam to się trzęsę a oczy mam jakbym makijaż smoky eyes zrobiła bo prawie nie spałam z bólu. Nie sądziłam, że można tyle wytrzymać.
Przedwczoraj wieczorem tak zaczęła mnie boleć moja zdrętwiała pachwina, że zaczęłam mdleć z bólu i wymiotować i dostałam drgawek. Mąż zadzwonił po pogotowie ale nie przyjechali. Spakował mnie szybko i zawiózł do szpitala. Tam mnie odsyłali z ginekologii na ortopedię, ostatecznie zostałam na ginekologii, zbadali ginekologicznie, chirurgicznie, dali kroplówkę z paracetamolem, która nic nie pomogła. Wszyscy nade mną stali i patrzyli jak ryczę, trzęsę się, nie mogę zrobić kroku ani się rozebrać. I powiedzieli, że nie potrafią mi pomóc, chyba, że na moją odpowiedzialność, jeśli nie wytrzymam to dadzą coś przeciwbólowego co jednak nie będzie obojętne dla dziecka. Nie wzięłam nic. Nie zmrużyłam oka. Dobrze, że sama byłam w sali bo jakby ktoś ze mną był to też by oka nie zmrużył. Na następny dzień przyszedł neurolog i stwierdził, że to nerw biodrowo pachwinowy i nic mi nie grozi oprócz bólu takiego, jakby ktoś tam ognisko rozpalał albo wbijał nóż. haha, spoko, pocieszona!
Na szczęście trochę mi przeszło i dziś rano zażądałam wyjścia bo i tak NIKT mi NIE JEST w STANIE POMÓC!!
Dzięki za troskę kochane, cały czas miałam wpisać ten mój nr tel w odpowiednim wątku ale wydawało mi się, że jeszcze mam czas...
Biorę się za czytanie, bardzo jestem ciekawa jak u Was.
wspolczuje tego bolu - dobrze,ze to nic z baby - uwazaj na siebie
kasia.natka
to prawda ale wystarczy że kot wdepnie w tą kupę a potem może wszelkie bakterie i wirusy zostawić już wszędzie dlatego napisałam że mając kontakt z kotami na co dzień ryzyko zakażenia jest większe i ważna jest higienaToksoplazmoza przenosi się tylko przez kał kota, w żaden inny sposób. Rozwija się w kale dopiero po 72 godzinach, więc wszystko zależy od higieny, a nie od unikania stworzenia.
AVO to rzeczywiście sporo zwłaszcza że jak sama napisałaś to ci zostaje bo mnie też się parę razy zdażył skok o 1-1,5 kg ale w kolejnych dniach to się jakoś wyrównywało, z tego co wiem powinnyśmy tyć do 0,5 kg tygodniowo-tak by było najlepiej ale która z nas ma na to wpływ
Ostatnia edycja:
gosiaczek30
gosiaczku czy 16. masz połówkowe
tak - bedzie to juz poczatek 21 tyg
Dziewczyny mam głupie pytanie- jak wy tyjecie? Mnie waga z dnia na dzień potrafi skoczyć nawet o 1, 5 kilo to chyba nie jeste normalne co?Juz wczensiej skakała z dnia an dzien kilogram i to kilo zostawało, ale od wczoraj utyłam 1, 5 kilo!!!!i z 2, 5 zrobiło się 4 i mam doła....
nie mam pojecia jak tam moja waga,bo w domu nie dziala, tylko u lekarza musze na nia wchodzic - czego nienawidze jakos nie jest mi wesolo,jak przybywaja kg - obym tym razem duzo nie przytyla
jak ostatnio bylym u gin,to wyszlo,ze przez 4 tyg przytylam kolo 2 kg,ale to i tak roznie z ta waga,bo raz grubszy sweter,raz inaczej ubrana i ez zalezy czy rano czy wieczorem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
buziak
a baterie w wadze dobre???
kasia.natka
w takim razie pozwolę sobie dopisać cię do sznureczka w mojej sygnaturze ;-) razem raźniejtak - bedzie to juz poczatek 21 tyg
gosiaczek30
w takim razie pozwolę sobie dopisać cię do sznureczka w mojej sygnaturze ;-) razem raźniej
jasne,ze razniej i dziekuje
ja mam wizyte o 17:30
kasia.natka
zrobione ;-)jasne,ze razniej i dziekuje
ja mam wizyte o 17:30
reklama
buziak
Buziak, bateria chyba dobra, bo Lila nadal waży 15 kilo- hahaah. Może ja po prostu tyję tak skokowo, ale to nie jest fajne bo nie da się tego kontrolować......
avo - ja wiem ze srednio Cie to pocieszy, ale jezeli to tycie to pal je licho - obys nie puchła!!! A co z tymi dołkami jak przycisniesz palcem???
A może to tak chwilowo masz jakis skok wagowy...