KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Witam się
jeśli chodzi o ruchy... tak to to !!
No no dziewczynki. Jestem w połowie swojej drogi
zaczynamy 20 tydzień !
Miłego dnia
CARLA masz swietny suwaczek tez taki chce ale nie umiem zrobic z angielszczyzną problem ;p
A ja bym chciała dzień dziecka bo wtedy jest dużo różnych festynów i imprez dla dzieci i dziecko cały dzien miało by różne atrakcje w swoje świetoo widzisz to ja np. wolałabym nie 01.06. żeby dziecku smutno nie było że jeden prezent dostaje
do mnie do mnie!Dobra, do kogo mam wpaść teraz...u siebie już wszystko zrobiłam (tylko to, co zamierzałam) ;D
też tak uważam.Jezeli jesteście gotowi usunac ciaze to róbcie amnio. Jesli bez względu na wynik czekacie na bobo to nie róbcie. Takie jest moje zdanie.
Dzień doberek !!!!!!!
Na początek chciałam Wam się pochwalić, że wczoraj chyba czułam kopniaki dzidzi :-) to było takie dziwne uczucie jakby ktoś mi piłeczkę ping-pongową odbijał w brzuchu , doświadczone mamy powiedzcie czy to to ??
mnie też brzuch ostatnio pobolewa i to objaw ze się rozciagamy, a jak leżę na plecach i się śmieję to tak fajnie pępek mi wychodzi, śmiesznie to wygląda
Dlatego ja nawet nie robiłam tych testów z krwi jak mi gin powiedział na genetycznym usg że nie ma się do czego przyczepić myślę tylko o jednym - dzidzia jest zdrowy !!!!! i nie dopuszczam innej myśli !!!!!
jeśli chodzi o ruchy... tak to to !!
No no dziewczynki. Jestem w połowie swojej drogi
zaczynamy 20 tydzień !
Miłego dnia
CARLA masz swietny suwaczek tez taki chce ale nie umiem zrobic z angielszczyzną problem ;p
Ostatnia edycja: