reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
gkvip2505:7992081 pisze:
Fajnie juz macie z tymi ruchami ja musze jeszcze troszke poczekac:tak:. Przed nami decyzja czy robimy amniopunkcji:-( za 2 dni musimy dac odpowiec.:-(

Jezeli jesteście gotowi usunac ciaze to róbcie amnio. Jesli bez względu na wynik czekacie na bobo to nie róbcie. Takie jest moje zdanie.

Dzień dobry
Mam dziś lenia i problem z nadrobieniem tyle napisałyscie że nie mam siły tego czytać przeleciałam pobieżnie
Mnie dziś mega bolał brzuch jak wstawałam chyba zaczynam się rozciągać i brzuch mi rośnie zauważyłam że pępek lada chwile mi wyjdzie :)

Amniopunkcja zawsze niesie ryzyko poronienia.Tez bym sie decydowala na nia tylko wtedy gdybym miala przerywac ciaze jakby cos wyszlo zle.

Witam z rana!!!

Witam.
u nas ogromny sztorm przeszedl przedwczoraj, pozrywalo dachy i pradu nie mielismy do dzisiaj - w sumie jakies 46 godz:szok:. Tu gdzie mieszkam na prad jest wszystko, nie mamy gazu. Juz po 12godz bylo w domu tak zimno ze co 2godz jezdzilismy na przejazdzki samochodem aby sie ogrzac. Z sasiedniego miasta przywozili nam goraca wode i posilki. Niedzialaly telefony stacjonarne i komorki no i internet , drogi zawalone drzewami.
Masakra dziewczyny. No ale juz prad mamy nie wiem tylko na jak dlugo bo na dzisiejsza noc znowu wichure zapowiadaja:szok:.
A co do tego watku zamknietego fajnie ze jest ale tu wiecej sie dzieje:tak:
No i tam postow nie moge edytowac nie wiem czemu:-(

współczuję!!! ja myślałam, ze takie rzeczy zdarzają sie albo tylko na filmach albo gdzies baaaaaardzo daleeeeko bo jeszcze nie spotkałam zeby to ktos opowiadał jako ze sie wydarzyło naprawde!!

A moje pierwsze slowa do gina jak powiedzial, ze dziewczynka.....trudno, musi byc nastepna ciaza z siusiaczkiem. :-D Naprawde bardzo chcialabym zaznac wychowywania syna.

mi zdecydowanie starczy:happy: ///moja babcia urodziła 6synów:eek::eek:

no noo :-) ja to poprostu wiedzialam haha :-) Gratulujeeee!! :tak:
i przynajmniej nie zostalam Sama z 4-rema Fiutkami :tak::-)

chociaz dobrze ze mam w domu Dwie lazienki :tak:

To tak samo jak u mnie najpierw Kubus, teraz Dwa fiutki ,tyle ze My juz raczej z Dziewczynka probowac nie bedziemy,bo ja niewiem czemu ale jestem pewna ze i tak to sie nie uda:p
Moi rodzice probowali tak z chlopczykiem, no i wyszly im 4 corki ,takze ja nie bede ryzykowac :pP

jak zrobimy górę to tez bedą dwie łazienki i jeszcze w piwnicy na wszelki wypadek.. chociaz łazienki to gorzej dzielic z dziewczynami ;-)

asiiia - trzymam kciuki!
msmyckey - wszystkiego najlepszego i dooooobrych humorów!!!
gkvip - jezeli to badanie pomoże Wam w podjęciu decyzji to zrób, jak nie to nie warto a dzidziolek jest zdrowy na 100%!!!

Ostatnia edycja:
Witam i ja, mega nie wyspana, pół nocy nie spałam, ale ze pracuje od 16tej to myślałam, ze odeśpię, a tu o świcie tel- młody źle się czuje i zamiast do szkoły siedzi juz u mnie- więc dzień gier planszowych mnie czeka.

gkvip - decyzje musicie sami podjąć, ale zrobiłabym chyba tak jak dziewczyny radzą, jeżeli mimo wszystko chcecie tego dzidziusia, to szkoda ryzykować.

jak zrobimy górę to tez bedą dwie łazienki i jeszcze w piwnicy na wszelki wypadek.. chociaz łazienki to gorzej dzielic z dziewczynami ;-)

ehh Buziak moj W ma 3 braci i z ta lazienka wydawaoby sie ze nie jest tak zle ale jak rano kazdy wlezie posiedziec ponad pol godziny na tronie to nie ma zmiluj:-D buduj druga lazienke poki czas:cool:

Gkvip wspolczuje i decyzji i wichury. ja bym ta amniopunkcje robila. wiem ze to moze troche egoistycznie brzmi ale tam gdzie mieszkalam wczesniej tobyly obok 2 osrodki dla chorych dzieci. czesto przychodzilismy ze znajomycmi tam pomagac albo jakies slodycze im przyniesc. i powiem szczerze ze te dzieciaki byly ciagle bez rodzicow, podejrzewam ze by mnie tez to przeroslo. wiem ze nie ma sie czym chwalic ale ja bym chyba zrobila to badanie jednak.
msmyckey wszystkiego najlepszego :) i glowa do gory:)

M@dzia mnie brzuch boli jak probuje za szybko wstac z pozycji lezacej. i wtedy placze z bolu pare minut, jakby mi sie cos w srodku urywalo. ale to tylko jak bokiem probuje wstac:/

ehh Buziak moj W ma 3 braci i z ta lazienka wydawaoby sie ze nie jest tak zle ale jak rano kazdy wlezie posiedziec ponad pol godziny na tronie to nie ma zmiluj:-D buduj druga lazienke poki czas:cool:

o nie nie:no:
jesli o te klimaty chodzi to niech se w cholere dwa wychodki w ogródku postawią !!!!
:happy::happy: Jak sie stroimy na jakąś impreze to mnie szlag trafia bo ta moja calineczka dłużej przed lustrem siedzi niz ja i mam nadzieje, ze nad chłopcami chociaż zapanuję:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ja bym nie robila, poprostu zalozylabym ze dzidziol jest zdrowy a zle wyniki krwi sa spowodowane wiekiem. Przeciez usg wyszlo dobrze

Do góry