reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

To P na okres oczekiwania na rozwarcie pójdzie czy bedzie chciał czy nie:happy: Niech wie, ze robienie dzieci nie kończy sie na orgazmie;-)
Bedzie masował mi plecy, zwilżał usta, słuchał jaki to jest niedobry i będzie się uśmiechał:happy:
Najwyzej potem wyjdzie na sam moment porodu..

Ja sobie nie wyobrażam porodu bez M on nie bardzo jest chetny ale przy pierwszym dał rade to teraz też da też stał z tyłu tylko jak zobaczył pepowine to troche mu się zamroczyło ale szybko przeszło bo za chwile zobaczył dzidzie na moim brzuchu :-)

Buziak witaj w 18 tygodniu :p

reklama
Wczoraj moj szanowny małżonek stwierdził, ze na cc to by poszedł bez zastanowienia:eek:
Rzeźnik jeden mówi ze sn sie boi a cc to co? teatrzyk?? :happy:

P zdaje sobie sprawe, ze dla kobiety lepiej jest jak jest przy niej mąż czy ktos bliski, zwłaszcza u nas w szpitalu, gdzie personel trzeba miec na oku i o wszystko "prosic". Dla samego tego faktu będzie sie poczuwał:rofl2:

Kamila w końcu się doczekałaś :-)

Miśki 2 Witaj i gratuluję zdrowo rosnącego maluszka

Mamina ja też nie przepadam za FB i wiem że część społeczeństwa nawet go nie posiada ale jeżeli macie taką chęć to twórzcie ale wtedy chyba nie wszystkie się tam przeniesiemy zwłaszcza że tu już niedługo powstanie album, trochę sporo by tego było do oblatania

Mnie plecy trochę przestały boleć, zobaczymy na jak długo

Dobrego dzionka kochane

Dzień Dobry!
Aaa co do mandarynek, to trzeba tylko uważać, żeby się nie podtruć konserwantami, którymi je sypią, żeby przedłużyć ich trwałość.
NO włąśnie - jak je obieram to aż katar dostaje. Ale pochłaniam takie ilości, że z lenistwa nie chce mi się ich obierać...
A i chciałam się pochwalić, że wczoraj zaliczyłam dentystę. Miałam jeden ząb do zrobienia, niby małe bruzdy, ale z racji aparatu i ciąży to powiedział, że lepiej zrobić od razu, plus jedna plomba do wymiany bo się zrobiła nieszczelna. No i wytrzymałam bez znieczulenia!!!!!
Gratki ;-)
Też bym się musiała wybrać... Choć ja to zawsze na żywca. Mnie boli sama myśl o zastrzyku w dziąsło, niż borowanie bez znieczulenia ;-)

Tak się wczoraj obżarłam, że zasnąć nie mogłam...:zawstydzona/y:

Buziak idziemy leb w leb :DD ja tez dzis zaczynam 18 tyg.
Plecy nie bolą już ale z racji tego ze biore duzo lekow na moje infekcjo-zapalenia to ide dzisiaj po 4 tyg sprawdzic co o malego bo nastepne dopiero za 4 tyg. Maż sie obraził ze ide na usg bo dla niego to za czesto i ze cos sie dzidzi stanie... i dal mi do myslenia ale jak mam sie martwic to chyba lepiej sprawdzic?! jak myslicie?

Co do porodu męża przy mnie nie bedzie bo on nawet na krople krwi sie chwieje a nie chce sie stresowac dodatkowo tym czy mi tam nie kipnie :p choc nie ukrywam bylo by mi latwiej, ale bedze ze mna tesciowa - z racji tego ze jest lekarzem m.in chirurgiem wiec mysle ze poniekad bedzie czuwala czy wszystko ok:) i bedzie sie zmieniac z moja mama o ile mama nadal bedzie chciala bo ona tez z tych wrazliwcow:)

dorota- bo my chyba obie termin mamy równiutko na 13czerwca?;-)

Ja usg mam jutro i juz mam stresa co tam zobaczę:happy:

nic sie dzidzi nie stanie;-)

Buziak wg OM mam tak jak Ty 13:) zaś z USG ciagle wychodzi 6 ...ale ja sie trzymam OM, bardziej prawdopodobny bo dyktowany przez nature hehe:p

U nas w miescie jest 3 niby wybitnych ginekologow od prowadzenia ciaz u pierwszego byłam co sie dowiedzialam plec co mi maż zasponsorował ... dzisiaj ide do drugiego z zacnej 3 :D co prawda 300 zł za zwykłe usg ... ale nie bede mu nic mowic o tym co powiedzial tamten ciekawe czy potwierdzi plec :pP ale sie mege stresuje... chyba 1 raz przed usg... troche przez te leki chyba..

Hej Dziewuszki... Dawno nie pisałam, ale to nie znaczy, że Was nie czytam...;) U mnie wszystko dobrze, usg będe mieć dopiero koło 20 tyg... Tyle czekać... ehhh... trzeba się jakoś uzbroić w cierpliwość... Czuje się całkiem ok, brzuszek już po malutku się uwypukla... mam nadzieje, że dzidzia się prawidłowo rozwija...
Tak w ogóle Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!:)

reklama
Buziak to jak jutro dostaniesz juz wymiarki i parametry swojego dzidzia to skonfrontuj ze mna na zamknietym :pP no i życzę dziureczki z calej sily:p

Do góry