reklama
buziak
Fanka BB :)
Buziak to jak jutro dostaniesz juz wymiarki i parametry swojego dzidzia to skonfrontuj ze mna na zamknietym P no i życzę dziureczki z calej sily
nie ma sprawy;-) dzięki!! no juz jutro bede wiedziała co tam między nóżkami siedzi:-) //mi z usg tez rózne terminy wychodzą, ale im nie wierze... zresztą jak mam wczesniej urodzic to urodze, ale dzidziolek napewno nie jest starszy, bo wiem kiedy zrobiony
sicil - co to??? mi sie otworzyła puuuusta strona
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalbuuuuum
Ostatnio edytowane przez moderatora:
butterfly:)
Fanka BB :)
A ja nie mogę wejść na ten wątek...
katrina115
Potrójna Mama
cześć i czołem ja dzisiaj jak Zombie, ledwie żyję
Poszłam spać ok. 2.30, bo wieczorem małżonek przypomniał sobie, ze ma do wyprania na dzisiaj ciuchy z kursu (robocze) i suszyłam je w suszarce potem... a ok. 5-tej zerwał się taki wiatr i tak czymś tłukł i trzaskał, że nie dało się spać.
mlodak - super! dzielna dziewczynka, ja tez wolę na żywca, tylko dziwnie sie tu na mnie dentystka popatrzyła jak przy kanałówce jej powiedziałam, ze nie chce znieczulenia, tylko do wyrywania... a nie wiem czemu...
butterfly - no ja tez scan (USG) mam w 20 tyg. i to pierwszy, ale... to juz jutro!!!!!! hurrrraaa
Poszłam spać ok. 2.30, bo wieczorem małżonek przypomniał sobie, ze ma do wyprania na dzisiaj ciuchy z kursu (robocze) i suszyłam je w suszarce potem... a ok. 5-tej zerwał się taki wiatr i tak czymś tłukł i trzaskał, że nie dało się spać.
mlodak - super! dzielna dziewczynka, ja tez wolę na żywca, tylko dziwnie sie tu na mnie dentystka popatrzyła jak przy kanałówce jej powiedziałam, ze nie chce znieczulenia, tylko do wyrywania... a nie wiem czemu...
butterfly - no ja tez scan (USG) mam w 20 tyg. i to pierwszy, ale... to juz jutro!!!!!! hurrrraaa
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Hurraaaaano i fajnieale ten link to ja proponuje przykleic u gory kolo watku glownego bo tego w grupah nie znajdziemy.
jest przyklejony ;-)
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam po dłuższej nieobecności :-)
Nie jestem w stanie Was do końca nadrobić tak skrobiecie
ten link pokazuje tylko szkoły rodzenia a wyszukiwarki szpitali już nie ma, nie wiem dlaczego, może aktualizują w końcu to
Gratulacje nareszcie się doczekałaś :-), a ja nadal nie wiem czy to dzidziuś czy wzdęcia
Witaj :-)
Nie jestem w stanie Was do końca nadrobić tak skrobiecie
juz to kiedys wrzucalam
Bank informacji - Ogólne - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
na stronie o konkretnym szpitalu jest napisane co maja ile za co no chyba ze tam badan nie prowadzili, ale u mnie w wiekszosci byli nawet takich malych szpitalach
ta strona kiedys byla bardziej czytelna a teraz trzeba wejsc tam po lewej w szkoly rodzenia a jak juz wejdziesz to mozesz tez wybrac szpitale. jakos nie po ludzku jak na fundacje po ludzku
na moim szpitalu jest taki tekst
"Poród z osobą towarzyszącą możliwy we wszystkich salach. Osoba towarzysząca może być obecna w trakcie cesarskiego cięcia (obowiązek posiadania aktualnych badań lekarskich oraz stroju operacyjnego)"
no i fajnie tylko w razie sn nie ma znieczulenia tzn zoo tylko dolargan:/ no i moj ma tylko 1.5/5 serduszek czyli slabo. moj poprzedni mial 4.5/5 ale nie bede jechac 60 km i rodzina tez nie bedzie jezdzic w ta i spowrotem jak i czegos zabraknie albo zapomna.
ten link pokazuje tylko szkoły rodzenia a wyszukiwarki szpitali już nie ma, nie wiem dlaczego, może aktualizują w końcu to
czuje malucha:-):-):-):-):-):-):-):-):-) czuje malucha
czuje malucha czuje malucha
czuje malucha ale szaleje
cieszę się jak dziecko
Gratulacje nareszcie się doczekałaś :-), a ja nadal nie wiem czy to dzidziuś czy wzdęcia
Hej.
Czy mogę dołączyć do czerwcowego towarzystwa? ;-) Termin mam na 30 czerwca.
Nie udzielałam się wcześniej, ponieważ nie wierzyłam w nasze szczęście (mam za sobą 3 niepowodzenia i bałam się kolejnego).
Teraz z maleństwem jest wszystko ok :-). Jesteśmy tacy szczęśliwi...
Witaj :-)
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ja pisać mogę ale nie wiem gdzie tu się dodaje użytkowników nowych - tu jest trochę inaczej niż na naszym zamkniętym forum