reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
Gdzie jest zamknięty wątek?
Jak teraz tam się dostać bo chyba jakieś zmiany zaszły.
Nanulka wiesz złociutka że życzę ci jak najlepiej ale nie stresuj się nadto :-)
a co jest na zamkniętym? i jak się tam dostać?
buziak
czuje malucha:-):-):-):-):-):-):-):-):-) czuje malucha
czuje malucha czuje malucha
czuje malucha ale szaleje
cieszę się jak dziecko
widać wreszcie masz :-)
nanulinka - w 2012 Wam sie uda zobaczysz!!!!!!
kasia.natka
nie przejmuj się ja też nie znalazłam żadnego wątku zamkniętego może jak któraś zorientowana nam napisze coś więcej to i my się tam dostaniemya ja jestem chyba ślepa, pomożecie??
mamina karierowiczka
Tak wpadlam na pomysl:
Utworzmy z naszych nikow konto na fb ...bedzie bezpieczne i zamkniete, bedzie opcja czatu i zrobienia lubie to, dalej bedzie mozna dyskutowac. Co myslicie
Utworzmy z naszych nikow konto na fb ...bedzie bezpieczne i zamkniete, bedzie opcja czatu i zrobienia lubie to, dalej bedzie mozna dyskutowac. Co myslicie
Mamina nie wiem co reszta dziewczyn na to bo udzielamy się tutaj, mamy watek zamkniety, za niedlugo bedzie album zamkniety i tak latac tu i tu nie wiem czy sie kazdej bedzie chcialo?!
Aha Tobie chyba chodzilo o to, zeby z tego zrezygnować, sorry chyba nie zrozumiałam...
Aha Tobie chyba chodzilo o to, zeby z tego zrezygnować, sorry chyba nie zrozumiałam...
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!!!
dopiero teraz zaglądam, bo dopiero dziś pojechali do swojego domku nasi Sylwestrowi goście, ale było fajnie...
Dziewczynki te, które nie czują jeszcze dzidziusia - do 20 tyg. macie prawo nie czuć, to normalne, nie stresujcie się.
Co do wagi w ciąży - w pierwszej i drugiej przytyłam tyle samo - 14kg. Mam nadzieje, że teraz nie będzie więcej lub dużo więcej.
Ubranka... nie wiem czy uda się podglądnąć jakiej płci jest maluszek, więc kupię troszkę ciuszków unisex i tyle.
Rodzić... na pewno będę sama, nie ma opcji, żeby mój mąż był ze mną!!!!
Aaa co do mandarynek, to trzeba tylko uważać, żeby się nie podtruć konserwantami, którymi je sypią, żeby przedłużyć ich trwałość.
Nie wiem co jeszcze napisać, bo już nie pamiętam co która pisała...
dopiero teraz zaglądam, bo dopiero dziś pojechali do swojego domku nasi Sylwestrowi goście, ale było fajnie...
Dziewczynki te, które nie czują jeszcze dzidziusia - do 20 tyg. macie prawo nie czuć, to normalne, nie stresujcie się.
Co do wagi w ciąży - w pierwszej i drugiej przytyłam tyle samo - 14kg. Mam nadzieje, że teraz nie będzie więcej lub dużo więcej.
Ubranka... nie wiem czy uda się podglądnąć jakiej płci jest maluszek, więc kupię troszkę ciuszków unisex i tyle.
Rodzić... na pewno będę sama, nie ma opcji, żeby mój mąż był ze mną!!!!
Aaa co do mandarynek, to trzeba tylko uważać, żeby się nie podtruć konserwantami, którymi je sypią, żeby przedłużyć ich trwałość.
Nie wiem co jeszcze napisać, bo już nie pamiętam co która pisała...