reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hello i tutaj
co do poduszek to ja nie kupuje. w poprzedniej ciazy nie mialam i nic nie wkladalam miedzy nogi ale to moze dlatego na koniec mnie tak rwalo na dole:/
Avo mi tez juz rece zaczely dretwiec. w tej ciazy mam to samo tylko szybciej i nie cieszy mnie to za bardzo. cisnienie jeszcze ok. leukocyty mialam kolo 10 bo bylam przeziebiona ale teraz kolo 4 sa.
Kamcia witaj:)napisz cos wiecej o sobie i zapraszamy:)
Buziak masz fajne dzieci:D:D:D cyrk na kolkach :D
ja wlosow nie sinalam alni nie podcinalam pod ponad roku bo moj lubi mnie w dlugich wlosach chociaz ja wolge takie przed ramiona. czuje sie jakas chudsza :confused: a po porodzie rzeczywiscie wypadaly ale ja to zawsze mialam slabe wlosy bo mam naturalny blond wiec sa zawsze jakies takie cinkie i ciagle malo ich.

reklama
witam
mam mega katar....aplikuje mleko z miodem i herbatę z cytryną a no i kupiłam ten syrop *spam* mam nadzieje ze zadziała....
My chrzciny robimy tak jak poprzednio w lokalu myślę ze w okresie wakacji....zapraszamy najbliższą rodzinę tj. bracia siostry i ich dziedzi no i rodziców....bagatela 31 osób:tak:

wreszcie czuję ze jestem w ciąży :happy2::happy2::happy2::happy2:
śledzia zagryzam mieszanką wedlowską :cool::cool:
wczoraj jadłam na zmiane nóżki z czekoladą i popijałam herbatą z cytryną.
Sama herbata jest jakas strasznie kwasna, ale jak sie to tak przegryzie czekoladą to jest w sam raz:tak::tak::tak:

ja tak mialam na święta, w sumie nie lubię zwykłej czarnej herbaty zawsze piłam albo zieloną albo czerwona albo jakieś owocówki, a w święta to pochłaniałam zwykłą herbatę litrami :) i ciągle tylko myślałam o śledziach i to takich kwaśnych z octu i barszcz kwaśny mniam mniammmmm, do dziś wcinam barszcz !!!!

dobra dziewczyny taka cisza tu to ja zmykam sprzątać :-D

:-D

Weź mnie nie strasz z tym wypadaniem! Łysa zostanę! :szok:

Ja kiedyś przez małą wariację mojej siostry z blond włosów do ramion miałam króciutkie, cienkie... :dry:

kiedys moja siostra przez swoją siostrę miała plastelinę we włosach :cool::cool:

nie wiem dlaczego, ale nie mam mozliwosci podziekowania pod poszczególnymi postami:eek: tak wiec w imieniu moim i tych dwóch moich ananasów dziękuję!!!
Jakby co to na ferię mogę je wsadzic w pociąg i podesłac którejs zakochanej cioci :tak: tylko całe dwa tygodnie, zwrotów nie ma:happy2: oni strasssssssssssssnie dużo gadają, maja to po ojcu:sorry:

a ja wlasnie zrobilam sobie makaronik sojowy i po machnieciu pare razy widelcem, wyrzucilam :(
maz znow mnie przeklnie za marnotractwo, ale nie moglam nawet na niego patrzec :baffled:
swiadomosc ze gdzies tam jest... brrr
ale popilam wycisnietym soczkiem i wlasnie sie rozgladam za jakas kostka czekolady...
az mam wyrzuty ze tak slabo sie odzywiam :(

sicilpol - tez tak mam:sorry: ja pamiętam smak czegos za czym tęsknie, zjadłabym a jak mi to ktos poda okazuje sie ze to nie to:eek:
Z bl paszcza mi cały czas chodziła, wszystko mi smakowało jakby ostatni raz było dane mi jesc.. Tylko nie mięcho. Kopytka, racuszki... babcia mi dogadzała a wnusia pożerała niemal razem z talerzem co owocowało potem tu i ówdzie:sorry:
Teraz nie mam apetytu, tęsknie za moim smakiem ale pocieszam sie ze w tej ciąży zachowam figurę:tak: napewno tak będzie:tak::tak:

reklama
Do góry