reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A co do chrztu to pewnie bedzie w Pl, bo do de przyjechałaby pewnie tylko moja mamuśka, no i czuję, ze ksiądz będzie mi robił niezłe problemy, ze względu na mojego lubego bo on taki święty:cool2::cool2:w sumie myslałam o wakacjach, ale boże narodzenie to też fajny pomysł.
W kurcze muszę się naprawdę pilnować z dietą w sierpniu mam być światkiem na ślubie przyjaciółki i jakoś ciężko to widzę, bo pewnie będę jeszcze bardzo duzaaaaaaaaaaaa:cool:

My idziemy w lipcu na ślub mojej przyjaciółki i aż strach pomyśleć czy coś będzie na mnie pasować :eek:

Ja włosy na krótkie ścięłam tylko raz w życiu i więcej tego nie powtórzę, chciałam skrócić po ślubie ale żal mi było takich długich, teraz jedynie końcówki i pół roku temu je mocniej podcięłam i przerzedziłam, mam mnóstwo włosisków i moja fryzjerka mówi że spokojnie jeszcze z dwoma osobami mogłabym się podzielić ale teraz przerzedzać ich nie będę bo kto wie i jeszcze zaczną mi przy ciąży wypadać

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek :-D

Nioo ja dziś prawie cały dzień będę sama w domu ahhhhh jak ja tego nie lubię :-(

Co do ruchów maleństwa to trudno mi na ten temat się wypowiadać coś tam czuję ale nie wiem czy to właśnie jest to :-).

Ja jestem brunetką i nawet jak zafarbuję włosy na brąz to wychodzą mi czarne no może lekki połysk jakiś tam jest w kolorze brązu. Też jakieś 3.5 roku temu ścięłam z takich do pasa na krótko, przód dłuższy tył krótszy tak po ukosie i bardzo mi się to podoba do dziś tak się ścinam. Jak jeździłam do arabowa to wszyscy się śmiali bo każdy tamtejszy mówił jak mnie widział ze kleopatra żyje, każdy chciał ze mną sobie zdjęcia robić, a i nikt nigdy nie powiedział że jestem z Rosji jak to tam o Polakach mówią tylko każdy się pytał czy ja z Italii :-D

Tez raz jedyny scięłam włosy na chłopakai wiecej tego błędu nie powtórzę!!!

Podobnież rzeczą naturalną jest to,ze kilka tyg po porodzie wypadają włosy :szok::szok::szok: nieeeeestety:no:
Mi tez z kazdej farby po jakims czasie wychodzi mój pigment, niestety..

Mój syn własnie do mnie podszedł i spytał kim ja jestem? Pytam jak tooooo kim???
- "taka panią co odpoczywa?" wyjasnił:eek:

Podobnież rzeczą naturalną jest to,ze kilka tyg po porodzie wypadają włosy :szok::szok::szok: nieeeeestety:no:
Mi tez z kazdej farby po jakims czasie wychodzi mój pigment, niestety..

Mój syn własnie do mnie podszedł i spytał kim ja jestem? Pytam jak tooooo kim???

buhahaha dobreeeeeeeee :-) :-D

Hej wszystkim:-)
Ja 2 lata temu obciełam sobie na chłopaka po zerwaniu z ex... żałowałam jak diabli... Teraz nawet koncówek nie ruszam i mam dopiero do ramion.... Rosną jak by chciała a nie mogły i do tego garściami wypadają....
Co do ruchów dziecka ja też jeszcze nie czuję dzidziusia i jest mi smutno jak nie wiem, rano tylko mam odstający bardziej brzuszek i napięty jest a tak to nic... no nic w poniedziałek wizyta to chociaż dzidzię zobaczę:-p

doopa mnie juz boli:wściekła/y: od tego, ze jestem panią co odpoczywa:dry:

nie ma to jak autorytet matki:cool::cool: sie doczekałam chwili prawdy nie ma co:eek:

Witam wszystkie czerwcóweczki;)

Nie było mnie troszeczkę, a tu już tyle do nadrabiania;) Nawet nie wiem czy podołam..;)Święta zalatane miałam i bardzo przyjemne;) brzuszek już eleganccko widać, nie da się ukryć więc wszyscy mnie wszędzie niańczyli;)
Dopiero wczoraj wróciłam do domku po świątecznych podbojach;) Mam nadzieję, że wszystkie czujecie sie dobrze;) Powoli będę nadrabiała swoje zaległosci i juz chyba częstszym gościem ttu będę;) Buziaczki

reklama

:-D

Weź mnie nie strasz z tym wypadaniem! Łysa zostanę! :szok:

Ja kiedyś przez małą wariację mojej siostry z blond włosów do ramion miałam króciutkie, cienkie... :dry:

Do góry