reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a mi dzisiaj przyszły spodnie ciążowe. Kupiłam na allegro :-)
Otworzyłam paczkę.. patrzę... i mówię że coś wielkie te spodnie chyba przesylke pomylili zamawialam r. 42 a te jak na slonia!!
No ale cóż poszlam przymierzyc i co sie okazalo?!?! W sam raz są :-) Idealnie na mnie pasuja haha najwidoczniej nie znam swojej wielkości :D Super wygodne jeansy z lycrą ( lajkrą ) z pasem takim na brzuch więc super ciepło w koncu mi będzie bo w getrach sie juz zimno robi ło :) WYPRZEDAŻ!! JEANS RURKI GRANATOWE jednolite XL/42 (1984230936) - Aukcje internetowe Allegro o te o.. :p

Ja kupiłam teraz spodnie ciążowe w H&M za 149zł, ja nie lubię niedopasowanych spodni, dlatego muszę mierzyć, więc na allegro nie kupię :-(

Najlepsze jest to, że spodni ciążowych miałam z 5 par, wszystkie z H&M i po ciąży z Hanią sprzedałam za grosze, bo powiedziałam wtedy sobie, że nigdy więcej ciąży i teraz mam :-D

reklama
witajcie
Były święta i po świętach...

Karamija - tak jak dziewczyny pisały, jeśli w razie czego nie myslisz o usuwaniu ciąży, to odpuść sobie dalsze badania, bo sama wiesz jakie ryzyko niosą za sobą..

Kasiulka - nadal nie mam dostępu do zamkniętego, proszę o "odblokowanie" mnie

Ja kupiłam teraz spodnie ciążowe w H&M za 149zł, ja nie lubię niedopasowanych spodni, dlatego muszę mierzyć, więc na allegro nie kupię :-(

Najlepsze jest to, że spodni ciążowych miałam z 5 par, wszystkie z H&M i po ciąży z Hanią sprzedałam za grosze, bo powiedziałam wtedy sobie, że nigdy więcej ciąży i teraz mam :-D

a ja w pierwszej ciąży chodziłam tylko w desach hehe nie miałam zadnych ciążowych ciuchów.. teraz jakos nei lubie w dresach chodzic .. chyba ze po domu ;p
Na allegro uzywane ciązówki wlasnie chodzą za grosze ale wszytskie wyglądają na jakies rozciągnięte ;p

Ja na allegro jedynie dresy ciążowe zakupiłam. Niska cena, ale jakość też raczej marna. Wzięłam dwie pary. Po dwóch dniach noszenia na udach się zmechaciły więc maszynka do usuwania kłaczków non stop w użyciu jest. Tak samo jak rolka czyszcząca bo wszystko się do nich czepia - w szczególności sierść moich kocurów :)

Ja na allegro jedynie dresy ciążowe zakupiłam. Niska cena, ale jakość też raczej marna. Wzięłam dwie pary. Po dwóch dniach noszenia na udach się zmechaciły więc maszynka do usuwania kłaczków non stop w użyciu jest. Tak samo jak rolka czyszcząca bo wszystko się do nich czepia - w szczególności sierść moich kocurów :)
a ja wszystkie ciuchy jakie mam to właśnie kupione na allegro. Nie znoszę chodzić po sklepach czy targach .. tam trzeba chodzić całymi dniami żeby znaleźć coś co mi się podoba i żeby jeszcze rozmiar był ;p a zawsze jak chce spodnie kupić tak jak jakieś pół roku temu to wybór ogromny tylko brak dużych rozmiarów.. :/ same S i XS .. :/ makabra . a na allegro tak wszystko czytelnie i nie trzeba tyłka z domu ruszać.. raz tylko spotkałam się ze spodnie które kupiłam wcale nie dotarły i kasy nikt nie zwrócił i raz trafiłam ze szybko mi się taki bluzo żakiet rozciągną.. a tak to zawsze jestem zadowolona. głównie patrzę na komentarze sprzedawcy zanim kupie.

Ostatnia edycja:
no tak, nie pisze zbyt często, dom, praca, synek - czasu brak
ale teraz postaram sie udzielać częściej, już jestem na zwolnieniu lekarskim:)

rozumiem że jestem zaliczona do "szpiegów" i jest zakaz wstępu na zamknięty? :sorry2:

nie ja to napisałam a Ty :-p

cieszę sie, ze jednak z nami piszesz i mam nadzieję, ze zostaniesz;-)

Ostatnia edycja:
a mi dzisiaj przyszły spodnie ciążowe. Kupiłam na allegro :-)
Otworzyłam paczkę.. patrzę... i mówię że coś wielkie te spodnie chyba przesylke pomylili zamawialam r. 42 a te jak na slonia!!
No ale cóż poszlam przymierzyc i co sie okazalo?!?! W sam raz są :-) Idealnie na mnie pasuja haha najwidoczniej nie znam swojej wielkości :D Super wygodne jeansy z lycrą ( lajkrą ) z pasem takim na brzuch więc super ciepło w koncu mi będzie bo w getrach sie juz zimno robi ło :) WYPRZEDAŻ!! JEANS RURKI GRANATOWE jednolite XL/42 (1984230936) - Aukcje internetowe Allegro o te o.. :p
Fajne :tak:
Też się zastanawiam, czy sobie coś kupić. Choc teraz jak będę siedziała w domu to nie są aż tak potrzebne. A jak się zrobi cieplej i zacznę wychodzić z domu to mam kilka letnich od siostry...

Co do ruchów to ja wigilię miałam popis godzinny .....a teraz to tak 2- 3 razy w dniu czuje przesunięcia i odstające zaokrąglenia po bokach dzis pokazałam siostrze to powiedziała że niemożliwe że aż tak odstaje...i się u śmiała...
Rano jak rozmawiłam z tatusiem to z lewego na prawo przeszła kuleczka.......więc jestem szczęśliwa i zdziwiona że to już w 16 tygodniu :eek::-):-)

Co do ruchów to ja wigilię miałam popis godzinny .....a teraz to tak 2- 3 razy w dniu czuje przesunięcia i odstające zaokrąglenia po bokach dzis pokazałam siostrze to powiedziała że niemożliwe że aż tak odstaje...i się u śmiała...
Rano jak rozmawiłam z tatusiem to z lewego na prawo przeszła kuleczka.......więc jestem szczęśliwa i zdziwiona że to już w 16 tygodniu :eek::-):-)

kochana jestes w 17 tygodniu :)

reklama
Do góry