reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
Blond_20- ja za rybami nie przepadam, chyba ze fileciki z formie paluszkow, albo kalmarki, czy zapiekanki.
Takie bestie na stole mnie przerazaja i odkad jestem w ciazy powoduja u mnie odruchy..
Zeby to jesc, nie musze widziec, jak to wyglada przeciez Nikt mi krowy nie stawia na stol, a to paskudztwo potem lezy z oczyma wywalonymi
Dobre ale co poniektórzy świnie z jabłkiem w gębie na stół stawiają ;-) Ja też wolę filety, nie znoszę bawić się z ościami
Wiecie u nas od lat w domu na wigilię zamiast karpia, pstrąga robimy. Pycha
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej dziewczyny, wpadam tylko na chwilę, bo kołchoz w pracy
Sicilpol, mój też mi zabrania jedzenia snickersów i w ogóle słodkości I aż wstyd się przyznać, do jakiej patologii urastała moja żądza słodkiego - podjadałam czasem po kryjomu
Jednak wiem, że chłop ma rację i sama staram się ograniczać, w ostatniej ciąży dopadła mnie lekka cukrzyca, więc rozsądek mnie jakoś trzyma w ryzach
Co do termomiksa, to nas czeka wymiana całego gara (285 zł) i noża (też około 250). Masakra, ale co zrobić, ja bez tej maszyzny w kuchni jak bez ręki
Blond, dzięki za słowa otuchy Nie żebym się cieszyła, że Ci talerze z rąk lecą, ale we dwójkę raźniej ;-)
Taaaa, ja najchętniej zjadłabym bigos i przegryzła go snickersem
Mój raczej mnie nie hamuje ze względu na orzeszki, tylko na fakt, że za kilka chwil może mnie nie poznać, jak mi się ciało z twarzą w jedno zleje A tak serio, to nie słyszałam o tych orzechach, że szkodliwe..
Zetka i Eska
Gratuluję
Sicilpol, mój też mi zabrania jedzenia snickersów i w ogóle słodkości I aż wstyd się przyznać, do jakiej patologii urastała moja żądza słodkiego - podjadałam czasem po kryjomu
Jednak wiem, że chłop ma rację i sama staram się ograniczać, w ostatniej ciąży dopadła mnie lekka cukrzyca, więc rozsądek mnie jakoś trzyma w ryzach
Co do termomiksa, to nas czeka wymiana całego gara (285 zł) i noża (też około 250). Masakra, ale co zrobić, ja bez tej maszyzny w kuchni jak bez ręki
Blond, dzięki za słowa otuchy Nie żebym się cieszyła, że Ci talerze z rąk lecą, ale we dwójkę raźniej ;-)
A mi się chce wszystkiego o czym usłysze co czuję, ze będę miała żarłoka
Taaaa, ja najchętniej zjadłabym bigos i przegryzła go snickersem
I dobrze ten Twój M zrobił nie jedz snikersów nie bardzo można w ciąży jeść orzechy arachidowe a ten batonik ma ich dużo. Twój M wie co robi !!!!!!!
Mój raczej mnie nie hamuje ze względu na orzeszki, tylko na fakt, że za kilka chwil może mnie nie poznać, jak mi się ciało z twarzą w jedno zleje A tak serio, to nie słyszałam o tych orzechach, że szkodliwe..
dziewczyny lubicie sluchac radia?
Zetka i Eska
krotkie sprawozdanie z gina polskiego:
nt 1.3
wielkosc:7.3cm
lozysko na tylnej sciane
wody plodowe w normie
Gratuluję
agaundpestka
A ja znowu od rana walczyłam z polskim i niemieckim nfz i d... miałam czekać do około 15tego na wszystkie dokumenty i jak się w końcu doczekałam to dziś dzwonie do pl i się pytam czy może fax już wysłać do niemiec, a ona ze wyśle list, bo niemieckie numery faxu są za długie i jej nie wchodzą i do mnie niech sie pani z tym liczy, ze poczta długo idzie więc się pytam czy mogę osobiście odebrać w poniedziałek i wysłać ten fax- nie!!
Więc nie wiem, ale wychodzi na to, ze jak list nie dojdzie na czas to o ubezpieczeniu tutaj od stycznia moge zapomniec kurcze, a z niemieckiego urzędu wszystko faxem wysyłają i na rękę człowiekowi idą.
Więc nie wiem, ale wychodzi na to, ze jak list nie dojdzie na czas to o ubezpieczeniu tutaj od stycznia moge zapomniec kurcze, a z niemieckiego urzędu wszystko faxem wysyłają i na rękę człowiekowi idą.
tialana
Kobitki kochane zaczęłam czytać wpisy na etapie rozmyślań nad spaghetti i zanim doczytałam ugotowałam makaron, zrobiłam sos i wsunęłam dwie porcje, dziś już nic nie jem bo się ruszyć nie mogę ;-)
Super, no i innej opcji przecież nie było, wszystkie ciocie z BB miały rację :-)
Sicilpol ja lubię rybki ale jakbym takie potwora na stole ujrzala to za obiadek teżbym podziękowała
Wczoraj byłam na badaniach a w poniedziałek idę na wizytę i standardowo zaczęły się koszmary i to jakieś kryminalne aż szkoda gadać ale u mnei tak zawsze jak się czymś martwię
Miłęgo dnia kobitki
czesc dizewczynki
ja na chwilke z pracy się zalogowałam, ale nie mogłam wytrzymać
dostałam wyniki Pappa - pani doktor dzwoniła i są OK HUUURRRAAA....najlepszy prezent świąteczny
buziaki
Super, no i innej opcji przecież nie było, wszystkie ciocie z BB miały rację :-)
Sicilpol ja lubię rybki ale jakbym takie potwora na stole ujrzala to za obiadek teżbym podziękowała
Wczoraj byłam na badaniach a w poniedziałek idę na wizytę i standardowo zaczęły się koszmary i to jakieś kryminalne aż szkoda gadać ale u mnei tak zawsze jak się czymś martwię
Miłęgo dnia kobitki
blond_20
Czarownica
Avo ja nie wiem czy wczesniej mialam taki puls w ciazy bo dopiero jak mi cisnienie przy wizycie u gina zmierzyli 140/90 z takiego wlasnie niskiego to i puls wyszedl i wyszlo w 6 miesiacu jakos.po ciazy bylo juz ok tzn cisnienie jak zwykle trupie 90/50 i puls kolo 90. ja ten puls 144 mialam na lezaco:/ zazwyczaj wieczorami tak rosl. lekarz powiedzial ze jak mi tak skoczy to mam do szpitala jechac albo jak chce ryzykowac to mam lezec ale nie byc w domu sama wiec od razu wspollokatora sciagalam do domu a do szpitala nie jechalam bo mialam sesje na uczelni:/oj glupia bylam wiem...gdzies pozniej czytalam ze ten puls moze miec jakis zwiazek z tarczyca. ja cale zycie chorowalam na nadczynnosc. musze doczytac o co chodzilo.teraz niby z tarczyca ok, wtedy tez juz bylo ok. dzisiaj baterie kupie do cisnieniomierza bo padla i sie okaze jak teraz ten puls wyglada...bo w poprzedniej kazali mi kupic i mierzyc 3 razy dziennie.a od keidy puls Ci zaczłą skakać?
Podobno puls do 110 w ciazy jest ok. Nawet do 120 podobno tylko ine wiem czy wtak wczesnej ciaązy jak moja.
Wysoki puls nie est niebezpiecnzy dla dziecia, w przeciweństwie do wysokiego ciśnienia. Natomiast moze zwiastować jakaś chorobę matki.
A co Ci lekarze mówili na puls 144!!!Na siedząco taki miałaś?
A po ciąży i puls i ciśnienie ok?
Mamina, moje ogromne gratulacje
maz juz mogl Cie wyreczyc w oprawieniu tej bestiiAVO- masz racje, potem tyle jest tych dolegliwości, ze nie wiadomo co za co jest odpowiedzialne. Jestem pewna, ze jest wszystko w normie i przejściowe, ale zapewne najbardziej uspokoi Cie zaufany lekarz
Blond_20- ja za rybami nie przepadam, chyba ze fileciki z formie paluszkow, albo kalmarki, czy zapiekanki.
Takie bestie na stole mnie przerazaja i odkad jestem w ciazy powoduja u mnie odruchy..
Zeby to jesc, nie musze widziec, jak to wyglada przeciez Nikt mi krowy nie stawia na stol, a to paskudztwo potem lezy z oczyma wywalonymi
To jest cappone, nie wiem jaki jest polski odpowiednik, chyba skorpena, czy jakos tak
Iwon gorzej jak razem z talerzami leci obiad na ziemie a co gorsza na lozko bo tak jem zawsze
buziak
Jutro jadę do szpitala na 14, na kroplówę z magnezem- pomyślcie o mnei,zebym po kroplówie czuła sie jak nowo narodzona,a kroplówa mi nie zaszkodziła ani dzieciowi ofcors
wszystko bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja znowu od rana walczyłam z polskim i niemieckim nfz i d... miałam czekać do około 15tego na wszystkie dokumenty i jak się w końcu doczekałam to dziś dzwonie do pl i się pytam czy może fax już wysłać do niemiec, a ona ze wyśle list, bo niemieckie numery faxu są za długie i jej nie wchodzą i do mnie niech sie pani z tym liczy, ze poczta długo idzie więc się pytam czy mogę osobiście odebrać w poniedziałek i wysłać ten fax- nie!!
a skad nie mozesz odebrac wynikow osobiscie????? i jak to pani uzasadniła???
agaundpestka
To nie wyniki tylko druk z Narodowego funduszu zdrowia potwierdzający, ze byłam(jestem) zatrudniona w pl do końca roku, a uzasadnienie, ze polacy często podrabiali te dokumenty i teraz nie dostają do rąk a jak byłam u niej miesiąc temu w pl to sama powiedziała o faxie, a dziś sobie wymyśliła za długi numer :/a skad nie mozesz odebrac wynikow osobiscie????? i jak to pani uzasadniła???
Avo ja nie wiem czy wczesniej mialam taki puls w ciazy bo dopiero jak mi cisnienie przy wizycie u gina zmierzyli 140/90 z takiego wlasnie niskiego to i puls wyszedl i wyszlo w 6 miesiacu jakos.po ciazy bylo juz ok tzn cisnienie jak zwykle trupie 90/50 i puls kolo 90. ja ten puls 144 mialam na lezaco:/ zazwyczaj wieczorami tak rosl. lekarz powiedzial ze jak mi tak skoczy to mam do szpitala jechac albo jak chce ryzykowac to mam lezec ale nie byc w domu sama wiec od razu wspollokatora sciagalam do domu a do szpitala nie jechalam bo mialam sesje na uczelni:/oj glupia bylam wiem...gdzies pozniej czytalam ze ten puls moze miec jakis zwiazek z tarczyca. ja cale zycie chorowalam na nadczynnosc. musze doczytac o co chodzilo.teraz niby z tarczyca ok, wtedy tez juz bylo ok. dzisiaj baterie kupie do cisnieniomierza bo padla i sie okaze jak teraz ten puls wyglada...bo w poprzedniej kazali mi kupic i mierzyc 3 razy dziennie.
maz juz mogl Cie wyreczyc w oprawieniu tej bestii
Iwon gorzej jak razem z talerzami leci obiad na ziemie a co gorsza na lozko bo tak jem zawsze
na leżąco 144! To na siedząco miałaś ze 160 co najmniej to juz wysokie puls- bardzo- ja napewno z takim pojechałabym na IP
reklama