reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Mlodak na tak gęsta wydzielinę z nosa dobry jest mucofluid (o ile dobrze pamietam nazwę ). Jest on okropny w smaku, a niestety czyje go sie w gardle, ale za to dobrze rozrzedza. Z tym ze on chyba jest na receptę. Moze zapytaj lekarki jak bedziesz. I dużo zdrówka dla Ciebie.

Mam mucofluid i nie działa niestety. Dostał nawet aerozol ze sterydem i również nie ma poprawy. No nic nie leci, zupełnie, a próbujemy Katarkiedy do odkurzacza. To tylko Sz się wkurza, że go laskocze.

Witam i ja z anginą. Oczywiście antybiotyk dostałam. W pyte kasy poszło na leczenie. Po prostu zalamka. A tak się cieszyłam, że udało nam się w tym miesiącu coś odłożyć. I doooopa.

Mlodak bidulko, kuruj sie. Aby choróbsko szybko przeszło u Ciebie i Szymka. Zdrówka.

U nas upały. Wczoraj o godz. 22-giej było 27 stopni [emoji15] ale za to Szymek nie wychodzi z basenu[emoji6]

Mlodak zdrowka :)

Wlasnie skonczylam dmuchac basen :) plazujemy kolo domu :) u nas ponad 30 st :)

Pozatym wkr.... na tesciowa :( naszczescie humor mi sie poprawil bo Wik dostal sie do przedszkola :) jupi

Kifsi gratuluję przedszkola.

U nas drugi dzień upałów. Na szczęście Sz grzeczny i na dwór nie ciągnie. W domu całkiem znośnie.

Kifsi gratulacje przedszkola[emoji3]
My też zaczynamy od września, z tym że w krótkim wymiarze czasowym. Tutaj przedszkole bezpłatne jest dla każdego dzieciaczka od 3 lat w wymiarze 15 godzin tygodniowo. I Szymek bedzie chodził codziennie na 3 godziny. Zobaczymy co bedzie [emoji6]

reklama
Hej.
Kończę chorować i powoli wracam do żywych. Angina w moim wieku to jakiś koszmar. Oby więcej mi się nie przytrafiło.......

Kurde fajnie z tymi przedszkolami tak na początek po 3 godzinny. U nas z grubej rury od razu na 6 trzeba dać dziecko. I nie ma patyczkowania się. Rozebrać, oddać do sali i wyjść. Nie ma dni adaptacyjnych ani nic.......

Do góry