hej lasencje
mówiłyście ze forum umiera i co - ozyło Jeszcze jakby ujawiły sie wszystekie te co podczytują to w ogóle było by super
Jagód myslisz ze nie przejdzie?
czytałam. My juz od dłuzeszgo czasu kupujemy to co najmniej przetworzone. Nie zawsze sie da niestety.
chodź przyznam ze ostatnio kupiłam z premedytacją miód prod made in china - do piernika. I tak podgrzany wielokrotnie traci własciwiści całe, wiec mi nie zalezało
a teraz ile waży? Moze mu sie jeszcze odmienic i przypakuje na koniec
pokaż.
Ja wczoraj też kupiłam dla Tyski - niestety na kilka par mierzonych tylko jedne dobrze na nodze leżały. Wąską ma nie dość ze stópke to i łydkę
no własnie filipku córko marnotrawna
i tu pojawia sie znów kwestia powroty tej grupy na fb a raczej załozenia naszej fb.
I Josie by była, zapewne młodak bo tez ja cały czas tam widzę, a tu nie. Maćku moze?
grasz???
mówiłyście ze forum umiera i co - ozyło Jeszcze jakby ujawiły sie wszystekie te co podczytują to w ogóle było by super
aylin u mojej sąsiadki ala, ula, ela, iza U mnie miała być Nikusia, więc będzie męska forma. Gorzej z Jagodą
Jagód myslisz ze nie przejdzie?
Moze cie zainteresuje w zwiazku z chorobami chlopakow - przeczytalam tylko fragmenty ale moze znajdziesz jakies ciekawe informacje
"Zamień chemię na jedzenie". Julita Bator najpierw wyleczyła dzieci, teraz napisała książkę o tym, czym się trujemy | NaTemat.pl
.
czytałam. My juz od dłuzeszgo czasu kupujemy to co najmniej przetworzone. Nie zawsze sie da niestety.
chodź przyznam ze ostatnio kupiłam z premedytacją miód prod made in china - do piernika. I tak podgrzany wielokrotnie traci własciwiści całe, wiec mi nie zalezało
Po ginie. Wsio OK, mlody w koncu glową w dol. Drobny chlopina bedzie mial ok. 3kg (P 2900). W polowie grudnia wystawi zaswiadczenie na cc. Mam tylko nic nie podnosic bo mlody zakrywa glową juz cale ujscie szyjki.
a teraz ile waży? Moze mu sie jeszcze odmienic i przypakuje na koniec
Kupiłam P kozaki w CCC. Dobrze, że poszłam do innego, bo w tamtym w ogóle nie było takigo fasonu. Skórzane traperki wiązane i na zamek z boku. Zimo przybywaj. Tak czy siak za tydzien jadę do teściów w góry więc się przydadzą
pokaż.
Ja wczoraj też kupiłam dla Tyski - niestety na kilka par mierzonych tylko jedne dobrze na nodze leżały. Wąską ma nie dość ze stópke to i łydkę
Witam sie znienacka jak filip z konopii
Przepraszam dziewczyny nie mam nic na swoje wytlumaczenie
Na fejsie codziennie siedze ale tu jakos nie po drodze mi przez telefon..
no własnie filipku córko marnotrawna
i tu pojawia sie znów kwestia powroty tej grupy na fb a raczej załozenia naszej fb.
I Josie by była, zapewne młodak bo tez ja cały czas tam widzę, a tu nie. Maćku moze?
Katrina, Aga ja bardzo tesknie za rodzinka w Pl. Znajomych juz tak duzo nie zostalo, ale za to Ci prawdziwi. Jakby mi ktos zagwarantowal niezle zarobki (dla mnie i dla L oczywiscie) to w ogole bym sie nie wahala i wrocila. Wygrana w totka by sie przydala
grasz???