reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kifsi aaaa gratulacje. A wiesz miałam ostatnio pytać jak tam starania , ale jakoś tak głupio. To jesteście z Aylin na jednym etapie.

Aga super ze z plecami lepiej. Gratuluję odsmoczkowania.

Asik zdrówka dla męża.

Kasienka co to znaczy do bani? źle wyszły czy wcale nie wyszły?

reklama
Nawiedziłam rano Lidla i kupiłam młodej bluzeczki (2pak za 14,99zł!). Kurtki zimowe po 39zł! (korciło mnie, ale mam nadmiar:p).

kasienka
to życzę ci takich fajnych nocek! Wynik do bani czyli co?

andzia
właśnie myślałam, że jak będzie druga laska to mniej wydatków, a tak to du.pa. Kurtki, ciuchy...zawsze to byłoby mniej. Poza tym dla dziewczynki mam wsio, a chłopaków nie ma w rodzinie i zaczną się wydatki.

alijenka nie znam się na reklamowaniu:/ U mnie też fart, że dużo ciuchów po M siostrzenicy. A zabawek po mojej siostrze aż nadmiar!

aga witaj wśród żywych:D I gratki za brak smoka...taki przystojniak!

kifsi gratuluję! To ty z Aylin będziesz rodzić!:) Heh, już mamy trzy bobasy na 2015...a do końca jeszcze daleko!

wyszedl bez sensu bo sa liczne bakterie ale zero leukocytow

Kifsi
gratuluje!!! piekny groszek

Asik minie pewne za chwile :)

Aga dobrze ze juz lepiej :)

Kasiek za chwile beda super promocje chyba od poniedzialku

Ostatnia edycja:
kasienka hehe jak bez sensu. Ja mam zawsze liczne bakterie ale zero leukocytów, erytrocytów itp. I jest OK. Może nie pobrałaś ze środkowego strumienia, może źle podmyta, no i jeszcze stał całą noc...wg mnie nie ma zapalenia pęcherza ale lekarzem nie jestem. Bakterie często sa moczu, ale jeśli nie ma podniesionych pozostałych wartości to znaczy że są one na poziomie.

Kasiek dziekuje ... tak myslalam ale wole zrobic jeszcze raz i podmyc porzadnie i lapac rano najwyzej ... bo chyba leukocyty przez noc nie umarly :p moze zniknie ta tempka :( i bedzie jakas wysypka ... jutro na kontrole pojde tak czy siak

hejka

Kifsi - GRATULACJE!!!!! i dużo zdrówka dla Was!!

Z tymi mniejszymi kosztami przy dzieciach jednej płci tez jest różnie, bo jak sie jedno dziecko urodzi np. zimą, a drugie latem, to owszem body, pajacyki i takie rzeczy będą dobre, ale już na przykład kurteczki, buciki - niekoniecznie, bo zimowa kurtka może być jednego roku za duża, a drugiej zimy już za mała. Ja mam dla Kuby sporo rzeczy po bratanku (1,5 roku róznicy), z tym, że Edi urodził się 3 stycznia, a Kuba 4 czerwca - czyli dokładnie jest przesuniecie o pół roku.

reklama
Hejka.
Czy wy musicie tyle pisać kiedy ja nie mam czasu???????
Normalnie nie ma co czytać a jak ja mam zapiernicz w robocie ze nie mam się kiedy odsiusiac to wy nadprodukcje macie hehe. A na serio to fajnie bo przynajmniej wieczorem mam co czytać :)

W ramach wolnego popołudnia skonczylam syrop z pigwy i usmażyłam konfiture do herbaty. Pychota.
Kifsi - ale czad :) na kiedy masz termin???? Ja na 10.04 ale osobiście wolałabym aby sie dokladnie w terminie na świat nie wybierala. Bo Smoleńsk w tle urodzin srednio mi się podoba.

Kasiek chyba 4 dzieciaczki z tego co liczę mamy na 2015.

A i doniesienia ze zlobka. Mloda ma kryzys. Wczoraj panie kazaly babcie przyprowadzić bo od 3 dni mloda im tylko na kolanach siedziala. Ale dzis juz super podobno. Aaaaa i niespodzianka - w żłobku dostałam krem na zimę dla młodej :) fajnie tak.

A wczoraj bylam na warsztatach dla ciężarówek i wyszłam bogatsza o 2 tuby balsamu na rozstępy. Żebym sie tylko misla czas smarować....

Do góry