reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Jakoś nie mogę się przyzwyczaić, że to już wrzesień, szkoła...

Wczoraj widziałam jak młody chłopak przywalił w drzewo, auto do kasacji. Na szczęście jemu nic poważnego się nie stało

Sylka
zdrówka dla Sz. Młody niby dmucha nosek ale tak leciutko, że mało co wylatuje

Aylin Kasiek co do chodzenia spać to młody tak po 20 idzie a wstaje około 9. Ale on już nie ma drzemek w dzień

Zaza zdrówka dla Ciebie! Szkoda, że szef się nie zgodził na zmianę godz.

Andzia szkoda, że chłopcy rozdzieleni, oby Mati szybko oswoił się z nową sytuacją. I nie dziwię Ci sie, że jesteś wykończona- dużo sił

Aga fajne atrakcje- Antek pewnie zachwycony

reklama
hej

Wchodząc tu myślałam,że będę pierwsza, ale Asik mnie ubiegła.:-D

Asik - dobrze że chłopakowi sie nic nie stało, ale pewnie ciśnienie Ci sie podniosło.

Aga powodzenia w sprzedaży, a potem udanych zakupów.

Ja chyba tez muszę trochę powystawiać, bo wrześniowe wydatki wyczyściły kieszeń, a do tego jeszcze piecyk nam sie popsuł. Fachowieć nas nastraszył że z 1 000 zł popłyniemy, ale sie okazało że padła o wiele tańsza rzecz ( czujnik) i mozę przed 500 sie wyrobimy.
Najgorsze było to że musieliśmy dać sobie radę 4 dni bez ciepłej wody -:szok: M sie śmiał,że to przecież czysta oszczędność ;-)

U nas w piatek na stadionie będą pokazy kaskaderskie, Monster Tracki itp chcieliśmy iśc całą rodziną, ale tak sie zastanawiam czy Mati nie zamały na takie atrakcje??? Jak myślicie??? Najbardziej mnie zastanawia reakcja na płonącego człowieka... może sie przestraszyć....

asik ale ci dobrze, od 8 do 9!;)

andzia hahah właśnie wczoraj wymieniłam czujnik czy coś takiego za 500zł:D Nie ma to jak konserwacja przed zimą.

P zaraz wstanie i pędzimy odebrać babcie z warsztatu, bo jej auto nawaliło. Poza tym tak mi łeb pęka...

Kasiek - ja włąsnie taki tez mam zamiar. Te rzeczy których nie lubiłam. A potem - zobaczymy czy i dziewczece nie pójda na sprzedaż. Jeszcze z 10 tyg wytrzymam :)

dzień doberek :)

młody dzisiaj pierwszy dzień w przedszkolu zaliczył! zadowolony, jutro też chdce iść, dzisiaj zebranie o 15.30 to się dowiem więcej jak się zachowywał, bo jak go odbierałam o 12, to było w trakcie obiadu i było zamieszanie. S też zupkę zjadł, ale chyba więcej jego koszulka:-D

a jak wasze dzieciaki z samodzielnym jedzeniem zupek/kaszek i w ogóle?

poza tym teściowa już dzisiaj odwaliła numer:-D ale zacznę od początku ;)
ogólnie jej sytuacja finansowa jest nieciekawa, bo otrzymywał ja młodszy syn plus to co od nas dostawała czyli 450 -500zł miesięcznie, ale młodszy syn znalazł sobie babę i mamusi skąpi kasy. Jednocześnie mamusia dawała mi się we znaki więc postanowiłam posłać młodego do przedszkola, zresztą już w marcu wiedziała, że chcemy to zrobić, tylko, że się nie dostał
jednak poszedł, ale na razie w tym tygodniu na parę godzin, więc teściowa miała przyjśc na 12.30, ale dodałam, że zazdwonię jak wyjdziemy z przedszkola, żeby niepotrzebnie nie czekała jak się coś przedłuży
no i... telefon wyłączony, a teściowa nie przyjechała na 12.30
całe szczęście że Darek miał coś pozałatwiać i był w domu, pojechał zresztą po teściową ale jej nie było:rofl2: odwiózł mnie do pracy i wtedy w magiczny sposób teściowa się pojawiła u nas w domu:rofl2:
czy tylko ja podejrzewam, że to czysta złośliwość?;-)

reklama
Heja,

Asik mój Sz. chodzi podobnie spać. I też praktycznie już bez drzemek wciągu dnia. Jedynie jak wstanie w okolicach 7-mej to musi drzemkę zaliczyć. Ale wtedy wcześniej jak przed 22 spać nie pójdzie.

Andzia dobrze, że koszt jednak mniejszy. Zawsze parę groszy zostanie w kieszeni. Ale chyba z dwojga złego lepiej, że teraz niż np. w grudniu. A co do pokazów pewnie sama miałabym dylemat, chociaż Szymek uwielbia samochody i byłaby to dla niego nie lada atrakcja.:tak:

Aylin super suwaczek:-) Wielkie gratulacje!!!!! A jak samopoczucie?

Zaza masz ty się z tą teściową. Może to że S.będzie chodził do przedszkola jakoś pomoże, aby. A co do samodzielnego jedzenia to Szymek często je sam.. Ale zazwyczaj jak jest zupa to chce abym go nakarmiła.

Szymek trochę lepiej z przeziębieniem. Teraz doszedł kaszel, który meczy go zwłaszcza w nocy. Mam Mucosolvan mini dla dzieci, dawałyście może?

Do góry