reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

czwarty biszkopt już w piekarniku jeszcze dwa i gotowe:-)

Andzia mnie też długo nie było...ale już jestem i nie zamierzam znikać;-)

Sunshine udanej wizyty cioteczki

reklama
Kasiek to mój mały projekt ;-)

Załączniki

• 1408715761521.jpg
    1408715761521.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 54
Kasiek! Potem się pochwal efektem! Ja na spontanie przemalowalam schodki z Ikea ale sprayu mi zabrakło grrrr.

Stół jak nowy :-)

Załączniki

• 1408727825410.jpg
    1408727825410.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 52
A to stoleczek przed i po (prawie ;-))

Jutro zabieram się za ścianę będzie czarna! Kredowo-magnetyczna ;-)

Załączniki

• 1408729303350.jpg
    1408729303350.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 46
  • 1408729314986.jpg
    1408729314986.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 44
Witam,

Wstyd i jeszcze raz wstyd ale nie mam czasu zeby czytać i pisać. Jutro wieczór wyjeżdżamy i w niedziele będziemy juz w domu (w końcu ;)), juz chce spać w swojej sypialni i pod swoją kołdra :) było fajnie ale czas wracać :) obiecuje poprawę jak wrócę. Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku i wszyscy zdrowi.

Ja w niedziele dopiero w domu pospie, tez tesknie za swoim lozkiem.
Franek skonczyl 3 miesiace pare dni temu uwierzycie?!?!? A dzis mial super senny dzien i bardzo duzo czasu spedzilam z jasiem tym bardziej ze meza nie bylo caly dzien. Wieczorem mu opowiedzialam wymyslona bajke i utulilam do snu, matko jak mi tego brakuje!!! On juz kompletnie sie przestawil ze wiekszosc rzeczy robi z nim tata, a ja czuje sie taka odrzucona i niepotrzebna...

Jas w ogole od kiedy zaczal mowic to juz mi sie wydaje taki przedszkolak:) normalnie da sie pogadac i zaczyna sie mamo co robisz, mamo dlaczego nie masz skarpetek, mamo co to bylo. Buzia sie nie zamyka:)

Nad morzm bylo super dopoki nie zepsula sie pogoda, wtedy pojechalismy w gory bo znajomi zjechali do naszej wspolnej chatki. Bo nie wiem czy wam pisalam ze z grupa przyjaciol zrzucilismy sie na chate w gorach jakis czas temu. Teraz dopiero da sie tam mieszkac, choc jeszcze pare rzeczy zostalo do zrobienia. No i wlasnie zaliczylismy katastrofe budowlana, pewnego spokojnego wieczoru oberwal sie tynk z sufitu w salonie gdzie spalismy, caly sufit spadl nam na glowy. Ja myslalam ze to dom sie wali i ze umrzemy... Skonczylo sie na paru siniakach u mnie, franka maz zerwal z materaca w momencie jak lecialo juz w tym kierunku, sekunde pozniej i nie wiem co by bylo.... Ryczalam pol godziny po tej akcji. Posprzatalismy wszystko nastepnego dnia i wezwalismy wykonawce, dostal opier... i bedzie tynki jeszcze raz robil, mam nadzieje ze tym razem porzadnie.

Kasiek slicznie maluje pola!

Munka jak u was nad morzem gdzie w koncu jestescie?
franek mi sie wygina ciagle w jedna strone w takie C jakby, mam wrazenie ze wczesniej tego nie robil, zauwazylam tydzien temu. Sa jakies cwiczenia na to?

reklama
Josie jak tyska mi sie wyginala to jeździłam z nią do poradni. Pierwsze co t po kazali zmieni stronę po której bylo łóżeczko. Aby ja zmusić do wyginania www 2 stronę. I reszty nie pamiętam juz. Jakies ćwiczonka byly

Do góry