reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Aha...bosche co za system myslenia. Przynajmniej pobawisz sie
Wlasnie skonsumowalam makaron z cukinia, swiza mieta i serem ricotta...mniam! A dziec wybieral sam makaron
Wlasnie skonsumowalam makaron z cukinia, swiza mieta i serem ricotta...mniam! A dziec wybieral sam makaron
alijenka
Mamcia Nataszki :))
była dziś u mnie policja dostałam mandat , był u mnie dziś pan z inspektoratu weterynarii powiatowej i mój pies ma obserwację ja pitole co za jebięci ludzie !!!!!!!!!!!!!! one chyba nie wiedzą z kim zaczęły, a można było sprawę załatwić normalnie tym bardziej, że mieszkamy ze sobą od urodzenia, znali się nasi dziadkowie nasi rodzice i my i nasze dzieci może ja źle myślę ale Wy też byście takiej afery narobiły ?????? kuźwa mnie kiedyś wielki wilczur ugryzł w dupę miałam wtedy może z 9 lat, stałam z koleżanką na jej podwórku pies podbiegł i mnie capnął, krew się lała na maksa i moi rodzice na spokojnie się dogadali bez żadnych uniesień i niepotrzebnych ludzi dookoła
Witam z rana
Czeka mnie dziś pieczenie biszkoptów na tort i marynowanie mięcha na jutrzejszego grilla.
Aylin chociaż się wybawisz na weselu
Czeka mnie dziś pieczenie biszkoptów na tort i marynowanie mięcha na jutrzejszego grilla.
nie no, to u Was inna sytuacja.Faktycznie niepotrzebne jakieś awantury i posądzenia. U nas było tak,że pies uciekał, atakował jak się przechodziło a do sąsiadów nie docierało...aż poszłam i spokojnie powiedziałam, że jak jeszcze raz ich pies zaatakuje moje dziecko to wzywam policjęasik ale jak bym wiedziała, że pies jest szczepiony to bez przesady nie robiłabym takiej afery, a tym bardziej, że mieszkamy koło siebie od urodzenia i w ogóle nie było rany tylko siniak, ja rozumiem jakby ją ugryzł, była by rana, szycie, szpital to oki ale to tylko siniak, a tym bardziej, że ta mała gówniara ciągle latała i szczuła mojego psa, kopała w siatkę machała mu rękoma i udawała, że na niego szczeka, nie raz jej zwracałam uwagę aby tak nie robiła, a oni mnie posądzają o fałszowanie dokumentów i w ogóle masakra, sama mam małe dziecko i nie pozwolę na to aby mój pies nie był szczepiony czy nie odrobaczany.
tylko się nie przemęczajAsik dziekuje dobrze. Zbyt dobrze ze na du.pie nie usiedze. Ktos musialby mnie przywiazac. Wlasnie posadzilam 20 wrzosow Ide teraz odpoczywac.
Aylin chociaż się wybawisz na weselu
andzia1980
Witajcie:-)
Trochę mnie nie było , ale jakos jak nie wyjazd to brak weny i tak zleciało.
Na szczęście powodem mojej nieobecności nie był maż ( Sunshine ), u niego ok, odczuwał duzy dyskomfort "tam na dole" ;-), wieć za pewne kamyczki wysikane.
Mati miał w srodę i czwartek biegunkę, ale przy tym też duzo jadł i pił, więc chyba ok.
Adi jest na "zesłaniu" u teściowej i jak zwykle jest zachwycony
Tyle u nas.
Kasiek - gratuluje "siusiaka" :-) i na pewno szybko sie przyzwyczaisz I weź siadz na tylku w koncu ;-)
Asik wszystkiego najlepszego dla Oliwci
Alijenka wspołczuje sytuacji z sąsiadami
Chciałam jeszcze którejś cos napisać, ale wyleciało, poleciało i wrócic nie chce
Trochę mnie nie było , ale jakos jak nie wyjazd to brak weny i tak zleciało.
Na szczęście powodem mojej nieobecności nie był maż ( Sunshine ), u niego ok, odczuwał duzy dyskomfort "tam na dole" ;-), wieć za pewne kamyczki wysikane.
Mati miał w srodę i czwartek biegunkę, ale przy tym też duzo jadł i pił, więc chyba ok.
Adi jest na "zesłaniu" u teściowej i jak zwykle jest zachwycony
Tyle u nas.
Kasiek - gratuluje "siusiaka" :-) i na pewno szybko sie przyzwyczaisz I weź siadz na tylku w koncu ;-)
Asik wszystkiego najlepszego dla Oliwci
Alijenka wspołczuje sytuacji z sąsiadami
Chciałam jeszcze którejś cos napisać, ale wyleciało, poleciało i wrócic nie chce
Sunshine6
sunshine popatrz sobie jeszcze faktycznie na rzymskie, piękne! Drewniane grube miała moja mama i to ciemne...tragedia, bo kurz non stop osiadał. Teraz ma zwykłe materiałowe i spokój Oni kupili nowy prysznic (bo drzwi zepsuli w poprzednim) i dali kasę na farbę i malowanie. To przyjaciel męża, więc taki był układ.
Jak wiecie całą ciąże z P malowałam coś. Ona od 18mies. maluje farbami non stop min.1,5godz. dziennie, ale to co wyczynia teraz to przechodzi nasze pojęcie. Maluje kotki z wąsami, rodzinkę, psa, drzewa i kwiatki. Wkleję wam jej wizualizację Turcji, żyrafę i kotka Dodam, że ja nic nie pomagam jej, bo tym czasie sprzątam lub gotuję obiad. Kotki sama zaczęła malować z tak pięknym obrysem pyszczka, różowym noskiem i wąsami A najbardziej rozbroiła nas żyrafa sprzed 3 tygodni. Turcja to dołem piasek, morze z falami a górą słonko i niebieskie niebo. I jeszcze ryba jej bosko wychodzi.
Zobacz załącznik 639555Zobacz załącznik 639556Zobacz załącznik 639557
Z tymi rzymskimi to jest tez problem z kurzem mialam takie na starym mieszkaniu i nie da sie tego wyprac ale podobaja mi sie
WOW!!!!! Pola to mala artystka!!! Aura maluje od 9miesiaca od kiedy poszla do Claire ale tez nie co dziennie a i tak dalej maluje bazgroly! a Polcia to juz normalnego kotka i wspomnienia z wakacji szok normalnie. Super jestem pod wrazeniem :-)
Mam pytanko do mam jedynaków czy wasze dzieci też tak niechętnie bawią się z rówieśnikami? Kuba toleruje tylko siostre A która ma 10 lat i moja siostrzenice 7 lat. a rówieśników szarpie i zabiera im zabawki bo to jego.
potwierdzam, ze straszymi to jest super zabawa ale z gowniarzami w jej wieku to juz "to jest moje" , "nie dam" ale jak sie tlumaczy to pojdzie na uklad wymiany zabawek na chwile i potem znowu zamiana
Wlasnie posadzilam 20 wrzosow Ide teraz odpoczywac.
Chyba sie do Ciebie przejade i nakopie do dupci!!!!
przepis poprosze :-) bo moja mieta potrzebuje juz zerwania :-)
była dziś u mnie policja dostałam mandat , był u mnie dziś pan z inspektoratu weterynarii powiatowej i mój pies ma obserwację ja pitole co za jebięci ludzie !!!!!!!!!!!!!! one chyba nie wiedzą z kim zaczęły, a można było sprawę załatwić normalnie tym bardziej, że mieszkamy ze sobą od urodzenia, znali się nasi dziadkowie nasi rodzice i my i nasze dzieci może ja źle myślę ale Wy też byście takiej afery narobiły ?????? kuźwa mnie kiedyś wielki wilczur ugryzł w dupę miałam wtedy może z 9 lat, stałam z koleżanką na jej podwórku pies podbiegł i mnie capnął, krew się lała na maksa i moi rodzice na spokojnie się dogadali bez żadnych uniesień i niepotrzebnych ludzi dookoła
co za ludzie, zeby to ktos obcy byl to jeszcze mozna zrozumiec ale sasiad i to dobry to porazka!!! wspolczuje sytuacji!!! ludzi poznaje sie w kryzysowych sytuacjach!!!
Andzia- dobrze, ze juz go nie boli! i fajnie, ze zajrzalas do nas
Asik- ja tez lubie biwakowanie
Skoczylam malowac stol a dzis moja ciotka z Londynu do mnie przyjezdza przynajmnie bede miala towarzystwo na dlugi weekend i na czas kiedy Pe wiosluje :-) https://www.justgiving.com/Michael-...ael-Przemyslaw-Lyskawa&utm_campaign=pfp-share
Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz
Dzis 5miesiac juz! Wlasnie zaczelam 19tc...ale i tak mi czas wolno leci.
Alijenka widzisz jak u mnie ten jechowy. Z tym ze psa zabrali ze soba na 3dni obserwacji i siedzial tam w boksie na zmiane w klatce! Bardzo kochany tylko obcych nie lubial a to chyba normalne-pies od tego jest. Ja do tej sasiadki slowem nie odezwalabym sie i przy kazdej pierwszej okazji du.pe obrobila lub zalatwil w inny sposob. Wspolczuje.
Andzia witaj. Dobrze ze kamole wysikane A mlody jak pil i tylko dwa dni to nie ma czym sie przejmowac. Pewnie cos zjadl.
Asik udanego pieczenia. Nie znosze robic biszkoptow!
Sunshine makaron rurki gotuje a w miedzy czasie kroje w mega duzą, grubą kostke 2-3cukinie (zalezy od wielkosci). Podsmazam cebule w kosteczke na wysokiej patalni na oleju z oliwek,jak zmieknie dodaje cukinie i zalewam wodą-dusze. A i wgniatam 2-3ząbki czosnku. Jak cukinia zmieknie i woda odparuje to wrzucam mięte, sol, pieprz, makaron i caly serek ricotta. Po wymieszaniu gotowe. Widze ze taz kochasz odmalowywac wszystko jak ja
W koncu pieknie, slonecznie i cieplo!
Alijenka widzisz jak u mnie ten jechowy. Z tym ze psa zabrali ze soba na 3dni obserwacji i siedzial tam w boksie na zmiane w klatce! Bardzo kochany tylko obcych nie lubial a to chyba normalne-pies od tego jest. Ja do tej sasiadki slowem nie odezwalabym sie i przy kazdej pierwszej okazji du.pe obrobila lub zalatwil w inny sposob. Wspolczuje.
Andzia witaj. Dobrze ze kamole wysikane A mlody jak pil i tylko dwa dni to nie ma czym sie przejmowac. Pewnie cos zjadl.
Asik udanego pieczenia. Nie znosze robic biszkoptow!
Sunshine makaron rurki gotuje a w miedzy czasie kroje w mega duzą, grubą kostke 2-3cukinie (zalezy od wielkosci). Podsmazam cebule w kosteczke na wysokiej patalni na oleju z oliwek,jak zmieknie dodaje cukinie i zalewam wodą-dusze. A i wgniatam 2-3ząbki czosnku. Jak cukinia zmieknie i woda odparuje to wrzucam mięte, sol, pieprz, makaron i caly serek ricotta. Po wymieszaniu gotowe. Widze ze taz kochasz odmalowywac wszystko jak ja
W koncu pieknie, slonecznie i cieplo!
Ostatnia edycja: