reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Matka ugotowala sobie kulurydze to sobie zjadla, zrobila kanapkę to sobie zjadla. Matka sie najadla jak zwykle a dziecko? Jak Stachurski - żyje energia pobierana ze,swiatla...

reklama
mooni u nas ten problem że mój K nie zostaje na dłużej w domu i często gęsto wyjeżdża z domu kiedy jesteśmy pokłóceni

kasiek moja to sama chce latać i jak K jest to musi ją na ręce brać, on leży i łapie ją za żebra i do góry, macha rękoma jakby miała skrzydełka

Aylin hahaha :-D:-D:-D

Szukam pomysłu na okno! Jakieś propozycje? Dodam że za firanami nie przepadam ale takie ale zasłony albo takie w pół kole od jednego rogu do drugiego chyba bym zdzierżyła! ;-)

Muszę się schować przed sąsiadem ;-)

Załączniki

• 1408475437429.jpg
    1408475437429.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 1408475448843.jpg
    1408475448843.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 38
Przepraszam nie nadrabiam z dzisiaj nie chce mi się nawet jeśli było tego mało ;D

Kubulek śpi od 20min.

I ja się uwaliłam i leże i nic mi sie nie chce.

W sumie nic ciekawego na nasz temat też nie napisze bo nic ciekawego sie nie działo po prostu pomyślałam że tak sobie coś napisze zeby nie było ze znowu znikne i zapomne o forum :-D

Komara wcięło. Nie zginął z mojej ręki na pewno. Może po prostu gdzieś padł. Ugryzień rano nowych nie było. Dziś włączyłam specyfik do kontaktu.

Aylin - dobre :-D

Sunshine a makarony????? Ja też nie lubię firanek, ale K znów nie lubi gołych okien na parterze. Kompromisem okazały się makarony w salonie. W kuchni żaluzje (to już mi się nie podoba, ale na razie brak pomysłu i kasy na coś innego).

Sunshine ja nigdzie nie mam firan...blee:) Mam roletki a w salonie po bokach biale bawelniane zaslony proste i grube. Kocham. Alijenka ma extra pomysl z rolektą pod kolor wnetrza:)

Mooni kolezanka to sasiadka i codziennie bawia sie/klocą na podworku:)

Ja mam dosc. Wyprowadzili sie lokatorzy i nowi bede za 1,5tyg.a ciagle cos wychodzi. Mial byc drobny remont a oprocz malowania zmieniamy panele bo cale pozdzierane, w jednym miejscu czyms zalane. Calą kuchnie wypierdzielilismy bo w srodku polki pourywane, nawiasy, blat pekniety a nie bylo tego na pierwszy rzut oka widac. I tak ciagle cos. Dzis tylko latalam po sklepach bo ktos musi jak M w pracy.

Ostatnia edycja:
Szukam pomysłu na okno! Jakieś propozycje? Dodam że za firanami nie przepadam ale takie ale zasłony albo takie w pół kole od jednego rogu do drugiego chyba bym zdzierżyła! ;-)

Muszę się schować przed sąsiadem ;-)

hmmm a panele okienne? lub rolety rzymskie?? Ja też wróg firan wszelkiego typu, i makaronów. Generalnie wszelkich zwisów okiennych powiewających. Ale blok mi obok buduja i obawiam sie ze beda mi zagladac w okno wiec tez mysle nad wielkim oknem balkonowym.
I zobacz jeszcze rolety typu day&night. Mam w kuchni i super sie sprawdzają.

Ja tez nie lubie zadnych firan, zaslon, dywanow I innych rzeczy super zbierajacych kurz - na ktory mam alergie. Jednak ze wzgledu na zachowanie prywatnosci mamy zaluzje pionowe, a w kuchni rolety - z tym, ze rolety sa zawsze odsloniete, bo z tamtej sttony sasiadow nie mamy.

reklama
Dzięki laski jesteście nie zastąpione! Osobiście skłaniam się do rolet z materialu pod kolor/wzór (Alijenka) ale chcę też coś żeby nie było mnie widać jak chodzę bo to przy schodach hmmm... To jest jedyne okno z którego mam widok na sąsiadów a oni na mnie!
Aylin muszę poszukać tych rolet rzymskich a co to są panele okienne? Już poszperałam i wiem ;-)
Kasiek zasłonki jak najbardziej będą ale w innych pokojach ;-)
Mlodak mój Pe nie lubi makaronów!

Kasiek a potraciliscie im coś z kaucji? Masakra!

Gdzie Andzia i jej chory mąż czyżby jednak wymagał osobistej pielęgniarki ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry