reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
mooni u nas ten problem że mój K nie zostaje na dłużej w domu i często gęsto wyjeżdża z domu kiedy jesteśmy pokłóceni
kasiek moja to sama chce latać i jak K jest to musi ją na ręce brać, on leży i łapie ją za żebra i do góry, macha rękoma jakby miała skrzydełka
Aylin hahaha
kasiek moja to sama chce latać i jak K jest to musi ją na ręce brać, on leży i łapie ją za żebra i do góry, macha rękoma jakby miała skrzydełka
Aylin hahaha
Sunshine6
Fanka BB :)
Szukam pomysłu na okno! Jakieś propozycje? Dodam że za firanami nie przepadam ale takie ale zasłony albo takie w pół kole od jednego rogu do drugiego chyba bym zdzierżyła! ;-)
Muszę się schować przed sąsiadem ;-)
Załączniki
Przepraszam nie nadrabiam z dzisiaj nie chce mi się nawet jeśli było tego mało ;D
Kubulek śpi od 20min.
I ja się uwaliłam i leże i nic mi sie nie chce.
W sumie nic ciekawego na nasz temat też nie napisze bo nic ciekawego sie nie działo po prostu pomyślałam że tak sobie coś napisze zeby nie było ze znowu znikne i zapomne o forum
Kubulek śpi od 20min.
I ja się uwaliłam i leże i nic mi sie nie chce.
W sumie nic ciekawego na nasz temat też nie napisze bo nic ciekawego sie nie działo po prostu pomyślałam że tak sobie coś napisze zeby nie było ze znowu znikne i zapomne o forum
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Sinshine z oknami nie pomogę bo ja też z tych co nie cierpią firan i ja bym tam założyła ładną roletkę i tyle
Komara wcięło. Nie zginął z mojej ręki na pewno. Może po prostu gdzieś padł. Ugryzień rano nowych nie było. Dziś włączyłam specyfik do kontaktu.
Aylin - dobre
Sunshine a makarony????? Ja też nie lubię firanek, ale K znów nie lubi gołych okien na parterze. Kompromisem okazały się makarony w salonie. W kuchni żaluzje (to już mi się nie podoba, ale na razie brak pomysłu i kasy na coś innego).
Aylin - dobre
Sunshine a makarony????? Ja też nie lubię firanek, ale K znów nie lubi gołych okien na parterze. Kompromisem okazały się makarony w salonie. W kuchni żaluzje (to już mi się nie podoba, ale na razie brak pomysłu i kasy na coś innego).
kasiekz
Sunshine ja nigdzie nie mam firan...blee Mam roletki a w salonie po bokach biale bawelniane zaslony proste i grube. Kocham. Alijenka ma extra pomysl z rolektą pod kolor wnetrza
Mooni kolezanka to sasiadka i codziennie bawia sie/klocą na podworku
Ja mam dosc. Wyprowadzili sie lokatorzy i nowi bede za 1,5tyg.a ciagle cos wychodzi. Mial byc drobny remont a oprocz malowania zmieniamy panele bo cale pozdzierane, w jednym miejscu czyms zalane. Calą kuchnie wypierdzielilismy bo w srodku polki pourywane, nawiasy, blat pekniety a nie bylo tego na pierwszy rzut oka widac. I tak ciagle cos. Dzis tylko latalam po sklepach bo ktos musi jak M w pracy.
Mooni kolezanka to sasiadka i codziennie bawia sie/klocą na podworku
Ja mam dosc. Wyprowadzili sie lokatorzy i nowi bede za 1,5tyg.a ciagle cos wychodzi. Mial byc drobny remont a oprocz malowania zmieniamy panele bo cale pozdzierane, w jednym miejscu czyms zalane. Calą kuchnie wypierdzielilismy bo w srodku polki pourywane, nawiasy, blat pekniety a nie bylo tego na pierwszy rzut oka widac. I tak ciagle cos. Dzis tylko latalam po sklepach bo ktos musi jak M w pracy.
Ostatnia edycja:
Szukam pomysłu na okno! Jakieś propozycje? Dodam że za firanami nie przepadam ale takie ale zasłony albo takie w pół kole od jednego rogu do drugiego chyba bym zdzierżyła! ;-)
hmmm a panele okienne? lub rolety rzymskie?? Ja też wróg firan wszelkiego typu, i makaronów. Generalnie wszelkich zwisów okiennych powiewających. Ale blok mi obok buduja i obawiam sie ze beda mi zagladac w okno wiec tez mysle nad wielkim oknem balkonowym.
I zobacz jeszcze rolety typu day&night. Mam w kuchni i super sie sprawdzają.
katrina115
Potrójna Mama
Ja tez nie lubie zadnych firan, zaslon, dywanow I innych rzeczy super zbierajacych kurz - na ktory mam alergie. Jednak ze wzgledu na zachowanie prywatnosci mamy zaluzje pionowe, a w kuchni rolety - z tym, ze rolety sa zawsze odsloniete, bo z tamtej sttony sasiadow nie mamy.
reklama
Sunshine6
Dzięki laski jesteście nie zastąpione! Osobiście skłaniam się do rolet z materialu pod kolor/wzór (Alijenka) ale chcę też coś żeby nie było mnie widać jak chodzę bo to przy schodach hmmm... To jest jedyne okno z którego mam widok na sąsiadów a oni na mnie!
Aylin muszę poszukać tych rolet rzymskich a co to są panele okienne? Już poszperałam i wiem ;-)
Kasiek zasłonki jak najbardziej będą ale w innych pokojach ;-)
Mlodak mój Pe nie lubi makaronów!
Kasiek a potraciliscie im coś z kaucji? Masakra!
Gdzie Andzia i jej chory mąż czyżby jednak wymagał osobistej pielęgniarki ;-)
Aylin muszę poszukać tych rolet rzymskich a co to są panele okienne? Już poszperałam i wiem ;-)
Kasiek zasłonki jak najbardziej będą ale w innych pokojach ;-)
Mlodak mój Pe nie lubi makaronów!
Kasiek a potraciliscie im coś z kaucji? Masakra!
Gdzie Andzia i jej chory mąż czyżby jednak wymagał osobistej pielęgniarki ;-)
Ostatnia edycja: