Dziewczyny, załamka! jutro wyjazd nad morze, a G właśnie dostała temperaturę... Faktycznie od 2 dni kiepsko jadła, dziś też nie chciała nic za bardzo jeść, jest rozdrażniona, budzi się w nocy od jakiegoś czasu, no i wychodzą jej piątki. Pytanie tylko, czy to od zębów, czy coś innego... Ma ponad 38st. i zastanawiam się, czy od zębów może być tak wysoka tempka...eehhhh...
Nie wiem co robić, jechać nie jechać...
doczytalam pozniej, ze jedziecie! super!, oby oraczka minela!!! &&&& udanego wypoczynku!
Miło poczytać, że nie tylko ja mam dość własnego dziecka ;-) Wczoraj przez chwilę pomyślałam, żeby ją poddusić trochę poduszką ;-) Nie to, żebym chciała zostać drugą mamą Madzi, ale szukałam sposobu, żeby w końcu przestała marudzić
Dobrze, że Helenka grzeczna, bo bym nie wyrobiła...
Długo to jeszcze potrwa?
Minie szybko a;-)ale za to Helenka moze sie rozkrecic
Wytrwalosci!!!
Kuźwa pogoda mnie już dobija !!! połowa sierpnia a tak jakby to był październik :-
-
-( jeszcze trochę to w piecu trzeba będzie palić :-
-(
dziekuje za pociesznie u nas juz jest tak od 3tygodni i poprawy nie widac, codziennie pada .......
ale się tu pustki zrobiły :-
-
-( normalnie jakby nasze forum umierało :-
-(
jeszcze dyszy ;-) wakacje sie skocza to powinno sie ruszyc
:-)
Slicznotka i jakie ma piekne rzesy!!!! Piekna dziewczyna Ci rosnie (po mamusi ;-))
Idę szukać komara u młodego w pokoju. Pociął go strasznie w nocy. Obym znalazła....
powodzenia i jak udalo sie?
Alijenka - popatrz na ta slodka buzie I powiedz czy widzisz rogi????
ojej wyglada jak anioleczek!!!! slicznotka!!!
Aylin - ja tez uwielniam latac po kominach jak to moja babcia mowi
Mam to raczej po rodzicach bo oni tez towarzyscy byli a pamietac z dzecinstwa, ze babcia (mieszka na parterze a my n 3pietrze w tej samej klatce) zawsze slyszala kiedy wracami i na drugi dzien ze rodzice to ciagle po kominach lataja i dzieciaki ze soba cigaja.... a ja to bardzo lubilam :-)
Aronia- no witaj! Ty juz kilka razy bylas wzywana do tablicy!!! Super miniwakacje a maly widac zachwycony!
Wczoraj moja corcia wyrzycila mnie za drzwi.......! weszlam z nia do lazienki, zeby ewentualnie jej pomoc a ona ze Me!!! i mamus Go! zalatwila sie wytarla i zawolala mnie zeby pomoc jej raczki umyc!!!
I jeszcze uwielbiam jak przekazuje nam ionformacje! Pe poszedl sie wykapac po paintball'u i zapomnial recznika i gaci, Aura byla z nim na gorze a jak w kuchni na dole i Perla wola mnie ze schodow "Mamus, tatus majtki" wiec ide na gore i ona dla pewnosci powtarza o co tatus prosil wiec mowie, ze rozumie i zansze Pe gatki, a Pe sie pyta czy cos jeszcze Aura mowila, mowie, ze nie tylko o majtkach, wiec Pe sie jej pytac ze jeszcze o cos miala mnie poprosic a ta nie wiedziala jak powiedziec "recznik" to zaczela raczka wycierac sie po buzi i mowic cos po swojemu
komicznie to wygladalo ale dalam rade i zgadlam, ze chodzi o recznik!!! Normalnie kalambury