reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hello kobiałki

my dziś od 7 na nogach jakoś dziś mała postanowiła wcześniej wstać :-(

katrina no właśnie po żadnym tego nie widać :-D:-D:-D

Aylin a Ty jak zawsze wędrujesz :-)

reklama
Alijenka - popatrz na ta slodka buzie I powiedz czy widzisz rogi????

Załączniki

• 1408349707505.jpg
    1408349707505.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 47
Alijenka - a bo wiesz jak jest - w domu to ludzie umieraja wiec trzeba szukać alternetywy :)
A na serio to ja mam włóczykijstwo po mojej mamie :) wczoraj poszlismy na spacer - do mojej kolezanki. Nogami przez pola. Autem jedzie sie do niej 7 minut, nogami ponad 2 h bo nie było sciezki wiec przedzieralismy sie wózkiem przez krzaczory....

Dziewczyny, załamka! jutro wyjazd nad morze, a G właśnie dostała temperaturę... Faktycznie od 2 dni kiepsko jadła, dziś też nie chciała nic za bardzo jeść, jest rozdrażniona, budzi się w nocy od jakiegoś czasu, no i wychodzą jej piątki. Pytanie tylko, czy to od zębów, czy coś innego... Ma ponad 38st. i zastanawiam się, czy od zębów może być tak wysoka tempka...eehhhh...
Nie wiem co robić, jechać nie jechać...

doczytalam pozniej, ze jedziecie! super!, oby oraczka minela!!! &&&& udanego wypoczynku!

Miło poczytać, że nie tylko ja mam dość własnego dziecka ;-) Wczoraj przez chwilę pomyślałam, żeby ją poddusić trochę poduszką ;-) Nie to, żebym chciała zostać drugą mamą Madzi, ale szukałam sposobu, żeby w końcu przestała marudzić :confused2: Dobrze, że Helenka grzeczna, bo bym nie wyrobiła...
Długo to jeszcze potrwa? :sorry:

Minie szybko a;-)ale za to Helenka moze sie rozkrecic :-p Wytrwalosci!!!

Kuźwa pogoda mnie już dobija !!! połowa sierpnia a tak jakby to był październik :-:)-:)-( jeszcze trochę to w piecu trzeba będzie palić :-:)-(

dziekuje za pociesznie u nas juz jest tak od 3tygodni i poprawy nie widac, codziennie pada ....... :confused2:

ale się tu pustki zrobiły :-:)-:)-( normalnie jakby nasze forum umierało :-:)-(

jeszcze dyszy ;-) wakacje sie skocza to powinno sie ruszyc :tak::-)

A oto mój diabelek
Slicznotka i jakie ma piekne rzesy!!!! Piekna dziewczyna Ci rosnie (po mamusi ;-))

Idę szukać komara u młodego w pokoju. Pociął go strasznie w nocy. Obym znalazła....

powodzenia i jak udalo sie?

ojej wyglada jak anioleczek!!!! slicznotka!!!

Aylin - ja tez uwielniam latac po kominach jak to moja babcia mowi :-D Mam to raczej po rodzicach bo oni tez towarzyscy byli a pamietac z dzecinstwa, ze babcia (mieszka na parterze a my n 3pietrze w tej samej klatce) zawsze slyszala kiedy wracami i na drugi dzien ze rodzice to ciagle po kominach lataja i dzieciaki ze soba cigaja.... a ja to bardzo lubilam :-)

Aronia- no witaj! Ty juz kilka razy bylas wzywana do tablicy!!! Super miniwakacje a maly widac zachwycony!

Wczoraj moja corcia wyrzycila mnie za drzwi.......! weszlam z nia do lazienki, zeby ewentualnie jej pomoc a ona ze Me!!! i mamus Go! zalatwila sie wytarla i zawolala mnie zeby pomoc jej raczki umyc!!! :szok::-D
I jeszcze uwielbiam jak przekazuje nam ionformacje! Pe poszedl sie wykapac po paintball'u i zapomnial recznika i gaci, Aura byla z nim na gorze a jak w kuchni na dole i Perla wola mnie ze schodow "Mamus, tatus majtki" wiec ide na gore i ona dla pewnosci powtarza o co tatus prosil wiec mowie, ze rozumie i zansze Pe gatki, a Pe sie pyta czy cos jeszcze Aura mowila, mowie, ze nie tylko o majtkach, wiec Pe sie jej pytac ze jeszcze o cos miala mnie poprosic a ta nie wiedziala jak powiedziec "recznik" to zaczela raczka wycierac sie po buzi i mowic cos po swojemu :-D:rofl2: komicznie to wygladalo ale dalam rade i zgadlam, ze chodzi o recznik!!! Normalnie kalambury :-D

Ostatnia edycja:
Hej! Pozdrawiamy z Władysławowa :)

Co do Gabi, to kolejny raz przekonałam się, że w sprawach zdrowia trzeba mieć swoją głowę. W niedziele przed wyjazdem pojechaliśmy do przychodni która działa 24h łacznie z dniami wolnymi. Lekarz zbadał G i stwierdzil, że to początek anginy - antybiotyk. Jak wyszlam, na recepcie zobaczyłam pieczątkę z imieniem i nazwiskiem lekarza a pod tym napis "chirurg"... yhy...pomyślałam dooopa, żadnego anty jej nie podam, poza tym jakoś mi to na angine nie wyglądało. Dałam jej syrop i psikanie na gardło i wczoraj wyjechalismy. Dostala ibufen przed wyjazdem i do tej pory zero goraczki. Dziś poszliśmy juz tu na miejscu do pediatry - dziecko zdrowe z lekko zaczerwienionym gardłem :) I tak to właśnie jest....żenada!!

Pensjonat mamy fajowy (wrzuce potem link). Duża sala zabaw dla dzieci w budynku, tuż obok jadalnia z kuchnią. Więc jak ktoś gotuje na miejscu to może miec malucha na oku, G mówi na to przedszkole :) Na zewnątrz duzzy plac zabaw, baseny rozkładane (ale teraz pogoda na kąpiel kiepska). Pod nosem sklepy, jadłodajnie, gofry ( niedobrze, że mam tak blisko) :))))) w pensjonacie praktycznie same rodziny z dziećmi, więc G przeszczęśliwa.

Oki, wrócę do Was po powrocie, paaa

Katrina sliczna!!! Ale bedziesz chlopow odganiala. I jakie dlugie cudne wlosy:)!

Aga witaj!

Sunshine powazna sprawa jak z klopa wygania:)

Munka i dobrze. Pewnie nie pamietasz jak kiedys P na katar dostala anty i tez nie podalam a dziecku po 5 dniach wsio przeszlo. Bawcie sie dobrze.

Aylin my tez kochamy chodzic poza sciezkami i w weekendy kursowac gdzie sie da. Mama tylko marudzi ze na du.pie nie usiedziemy:p A teraz chwilowy szlaban... Spytam o hotel, miejsce to Agadir.

Ostatnia edycja:
Jakie ona ma piękne włosy ;D

Muńka oj tak nie zawsze trzeba wierzyć lekarzowi. Mi kiedys powiedział ze jesten przewrażliwiona bo kubunio miał tylko kaszel a powiedziałam mu ze u niego w ciągu doby po pokazaniu sie kaszlu moze wystąpic zapalenie oskrzeli i pediatra zawsze mi dawała anty na recepcie na wszelki wypadek. A to był piatek wiec nigdzie na drugi dzień nie pójde bo zamknięte. no i oczywiście odprawił mnie a w sobote rano lecialam prywatnie bo kuba cala noc nie spal bo zapalenie sie rozwinęło i biedaczek trzy dni zastrzyki silne brał +anty+inhalacje. i taki raban zrobilam w przychodni że hoho i już do niego nie chodze. Poza tym życzę miłego odpoczynku:-D

Sunshine UUU to mamusia busisz być dumna. U nas dzisiaj dzień sikania na podłoge ;/
Kupy na nocnik nie chce robić za bardzo. Co dopiero do kibelka.

Mój nianio padł ;/ nie podoba mi sie ta pora spania ale nie da sie go obudzić :szok:

Dzisiaj na obiad mieliśmy kebaby własnej roboty. Takiego nawet kubulo może jeść i sie tak zajadał że cały w sosie był;D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry