josevina
Mamusia Franusia
Oj to chyba ja jedynie jestem hmmm z drugiego końca bo z okolic Gdańskatzn z Tczewa ;o także jakby nie patrzeć to troszkę daleko do Wrocławia
Lena ja jestem z Redy, więc póki co jesteśmy we dwie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to chyba ja jedynie jestem hmmm z drugiego końca bo z okolic Gdańskatzn z Tczewa ;o także jakby nie patrzeć to troszkę daleko do Wrocławia
Ja właśnie wróciłam od gina :-) Pęcherzyk jest, w/g usg to 5tyg i 1 dzień :-) Myślałam, ze będzie starsze ;-)
hej alienka i wszyscy, tyle tu już nas i tyle piszemy, że aż się połapać nie mogę, ja mam 34 lata, dziecko się urodzi to będę miała 35 a pierwsze rodziłam to miałam 32
mam wyniki bety!!!!!!!!!!!
pozytywne 5/6 tydzień czyli wszystko się zgadza
avo ja mam to samo, spać nie mogę, puls przyspieszony, serce kołacze i spać nie mogę chociaż jestem zmęczona
Progesteron może zwiekszać wage, ja zazywam i tez już mam kg na +![]()