reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
jak sie czujecie Kochane? Mnie cały zcas tylko szybki puls dokucza, pozatym objawów brak- usg za 2 tygodnie...... ach

sorrka jeszcze mam jeden objaw- budzę się o 5 nad ranem i spać juz nie mogę, taki niepokój czuję:(

Ostatnia edycja:
hej alienka i wszyscy, tyle tu już nas i tyle piszemy, że aż się połapać nie mogę, ja mam 34 lata, dziecko się urodzi to będę miała 35 a pierwsze rodziłam to miałam 32
mam wyniki bety!!!!!!!!!!!
pozytywne 5/6 tydzień czyli wszystko się zgadza:happy::happy::happy:

avo ja mam to samo, spać nie mogę, puls przyspieszony, serce kołacze i spać nie mogę chociaż jestem zmęczona

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiecie może czy duphaston może wpływać na szybszy przyrost wagi? bo ja już mam problem ze spodniami:-p a aż tyle nie jem:-)

karamija gratulacje:-D

Ja tez nie spie odkad sie domyslilam,ze jestem w ciazy.
Dziewczyny a co wlasciwie ta beta daje,nie wystarczy test i usg.Sorki,ale w tymvto jestem zielona.

Ja właśnie wróciłam od gina :-) Pęcherzyk jest, w/g usg to 5tyg i 1 dzień :-) Myślałam, ze będzie starsze ;-)

no to superancko:))))
ja jutro wynik bey a dzisiaj zrobiłam test - tak znów...;P
chciałam wkońcu zobaczyć jakiś ciemniejszy - i się doczekałam:p może nie jest mega dark ale już NAPRAWDE WIDAĆ:)))

IMAG0468.jpgIMAG0473.jpgIMAG0477.jpg

WIEM WIEM WARIATKA JESTEM I NIEDOWIAREK!!!

PS NA ŻYWO JAKAŚ BARDZIEJ WYRAŹNA NIZ NA ZDJECIU:p

hej alienka i wszyscy, tyle tu już nas i tyle piszemy, że aż się połapać nie mogę, ja mam 34 lata, dziecko się urodzi to będę miała 35 a pierwsze rodziłam to miałam 32
mam wyniki bety!!!!!!!!!!!
pozytywne 5/6 tydzień czyli wszystko się zgadza:happy::happy::happy:

avo ja mam to samo, spać nie mogę, puls przyspieszony, serce kołacze i spać nie mogę chociaż jestem zmęczona

NO TO SUPER KARAMIJA:pppp

ja mam 31, jak urodze to będzie 32:)
i to moje pierwsze, stąd chyba taka panikara ze mnie:pPP

dzięki Veritaserum71 - chyba nie jest najgorzej - zaczynam naprawdę wierzyc:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześc dziewczyny. mozna się przyłaczyć?:-)
Tez mi się szykuje maluszek na poczatek czerwca. Jestem grubo po 35 urodzinkach heheh. Testów sikanych już zrobilam kilka, na betke też latam, ładnie przyrasta. Gin widział w piątek sliczny pecherzyk ciążowy, teraz obgryzam pazury i czekam na serduszko.
Progesteron może zwiekszać wage, ja zazywam i tez już mam kg na + :crazy:

reklama
Do góry