reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej,

Sunshine wczoraj padało praktycznie cały dzien a dzisiaj spoko pogoda, słonko i ciepło ale nie upał :) no wlasnie u nas długi weekend a pogoda ma byc taka sobie ale w tamten weekend było super, nie można mieć wszystkiego :) hehe.
Kuba ma cały tydzień wolnego wiec mam nadzieje, ze nie będzie padać tylko pogoda w miarę bo w domu byśmy chyba zwariowali.

asik dobrze ze osluchowo ok. Zdrowka dla Oliwki

Josie mam nadzieje, ze dzisiaj wyjdziecie. Trzymam kciuki

reklama
Munka kciukasy :)

Kasia.natka zdrowka.

Polaa u Was planszowki i pluzle, a mnie malowanki i rysowanie kotkow bokiem wychodza ;-)

Alijenka nie wiem jak Ci pomoc kochana... Mam nadzieje, ze to przejsciowe... T tez cyrki odwala, znowu sie za bicie bierze :confused2:

Josie mam nadzieje, ze uda sie wyjsc dzisiaj. No i kciuki zeby Franio sie zassal i posciagal co potrzeba.

Sunsine u nas urwanie glowy. Leje, wieje, a w ten weekend mial byc ten festiwal z samochodami na plazy :confused2: Zazdroszcze wyjscia ;) Bawcie sie dobrze. No i ciesze sie, ze to nie zapalenie spojowek i juz przeszlo :)

Asik zdrowka dla O, zeby gardlo szybko przeszlo. Przyslij troche pogody na Wyspy :)

Aronia kolezanki cora (nie pamietam czy pisalam) 2 latka 3 miesiace krzyknela do robotnikow "Kulwa nie pukaj!" Dobrze, ze po Polsku nie rozumieli ;) Takze ten "debil" to i tak nie najgorzej ;-)

Dziewczyny normalnie wymiekam. Mlody z uporem maniaka budzi sie o 3 na mleko. A wszystko bylo super dopoki nie zaczelymu isc 5. Jak nie dostanie mleka to awantura. Woda, herbatki, glaskanie, spiewanie, tlumaczenie... dupa. Czy to sie kiedys skonczy czy tak do osiemnastki bede z mlekiem w nocy latac ;)

Dziewczyny wychodzicie na dwór w południe jak jest 30 stopni? Młody za chiny nie chce siedzieć w domu a cienia na podwórku raczej nie ma...

Sunshine baw się dobrze z koleżanką.

Polaa oby jednak pogoda Wam dopisała bo nieciekawie siedzieć tydzień w domu

Niespodzianka oby mu przeszły te pobudki na mleko jak 5 wyjdą

Witam :) dziewczyny, ale się wybawiłyśmy :) byłyśmy w 4dyskotekach w poszukiwaniu jakieś dla Pań w wieku średnim, ale wszystkie dla dzieci jakieś :) ale nie przeszkodziło nam to w tańcach :D
Szkoda, ze odespać nie można było, bo o 8ej miałam kosmetyczkę :)
Zyczę Wszystkim miłego dnia i zmykamy na rowery.

aaaaaaaaaaaaaaaaa oszalec mozna :szok: Nad naszym domem krazyl dzis kilkanascie minut helikopter, dziec sie tak podekscytowal ze ani sniadania nie zjadl, ani nam nie dal zjesc ani sie do teraz uspokoic nie moze :wściekła/y:

alijenka - ja Cie doskonale rozumiem. Mysle, ze to moze od upalow, bo u nas sie to nasililo wraz z upalami. Do tego wazne jest (przynajmniej u nas), by dziec sie nie nudzil, bo wtedy wogole juz sie robi z niego marud, ze az strach.

bylismy dzis na echu sreca z M, ma jakas tam blonke, ale to zadna wada :D

asik M jeszcze nie dawalam tego soku bo nie bylo potzreby, ale A juz kilka razy pil taki czysty :)

josie i jak wyszliscie???

aga ale poszalalas:o i jak wizyta u kosmetyczki???

aronia na moich latajace obiekty nie robia wrazenia, mieszkamy kolo malego lotniska to sie juz oswoili

asik jabym raczej nie wychodzila jezeli szans na cien nie ma

u nas tez upal, a M jeszcze na anty, wiec tez nie wiem czy moge tak po sloncu z nim chodzic???? jak myslicie???

asik - my chodzimy tylko po cieniu az do 18-19, potem juz sie robi przyjemniej (25). Nie macie nigdzie cienia? Nie wierze ;-) U nas problem jest z butami - przeciez nie moze byc w polbutach przy 30st a na sandaly to sa spazmy :szok:

Wychodzimy!!! Mlody zdrowy, lekarz mowi ze ta saturacja to jakies problemy adaptacyjne moze byly bo juz ok. A tetno niskie ale w normie i sie nie martwic:)

Juz bym wyszla ale maz sie wlasnie wraca bo zapomnial fotelika uwierzycie?!?!?

Na wieczor mam umowiona pania od laktacji moze cos poradzi na to karmienie bo zastoj mi sie robi powoli a ten nic nie sciaga

Josie super ze wychodzicie ... na zastoje nie pomoge bo nie mialam takiegop nawalu w ogole nie mialam przy drugim nawalu :|

Andzia dobrze ze z Matim wsio w porzadku, z anty na slonce niewskazane wychodzenie

Asik ja o 15 wyberam Nikosia wiec musze wyjsc ... czape Nikosiowi ubieram i idziemy na plac zabaw gdzie piaskownica jest zawsze w cieniu ...

przeczytalam wszystko niemniej mloda wzywa ... ma okres marudzenia jak zostaje sama ...

reklama
Andzia w sumie byłam tylko na regulacji brwi i wąsiku trzeba o siebie trochę zadbać :)
W cień możecie wyjść, ale w słonce nie.

Josie ciekawe jak Jas zareaguje na brata, a tatuś coś pewnie z wrażenia :D

Aronia, a Wy macie sandały? Bo Antek miesiąc temu chodził po domu teraz nie chciał ich ubrać, ale zobaczył, ze ma takie same jak mama i już dobrze :)

Moje dziecko usnęło pierwszy raz od 5dni w dzień :)

Do góry