reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej kobiałki

kurdę u nas dziś takie fajne imprezy a deszcz zaczyna padać :-:)-:)-:)-( jak zawsze zresztą gdy są dni naszego miasta :-:)-(

plakat_nnn.jpg

i takie koncerty dziś i dupa :-:)-:)-(

aronia ja bym strasznie chciała mieszkać blisko jakiegoś akwenu wodnego niestety wszędzie muszę dojechać, jedyne co mamy basen u nas ale taki stary i ciągle zarośnięty glonami, marzy mi się własny domek nad jeziorem nawet taki letniskowy bym chciała :confused::confused::baffled::baffled:

Sunshine no to Ty przecież też Marta :-D:-D:-D, nadal czasami nie rozróżniam ników z bb z fb

polaa ja strasznie nie lubię zimy jak bym chciała mieszkać w takim klimacie jak południe europy

asik i co była burza ??????????

Aga no to miałyście przygodę, tak jak ja kiedyś ratowałam gołębia okazało się że on z hodowli jakiejś, znanej w całej Polsce, znalazłam na obrączce numer telefonu ale nie było pierwszej cyfry i z K metodą prób i błędów próbowaliśmy się dodzwonić i się udało, gościu nam strasznie dziękował bo się okazało że to jakiś szlachetny gołąb i ważny dla niego, zawiozłam go do hodowcy niedaleko mnie a ten wysłał tego gołębia do właściciela

reklama
Hej:) my dziś na wesele
Zobaczymy jak przeżyjemy z gadem naszym. Mam dla niej 4 zmiany ubrań bo nie wierze ze w jednej wytrwa :)

alijenka - my mielismy sie dzis wybrac na dni wczesnosredniowiecznych Slowian "Stary lud" i pogoda tez nam plany krzyzuje :no: My oboje z m wyroslismy nad jeziorem i tez by nam sie taki domek nad jeziorem marzyl, tymczasem mieszkamy nad rzeka a raczej na pewnego rodzaju wyspie (otoczeni ze wszystkich stron rzekami i dokad bysmy nie chcieli musimy zawsze przez most ;-) ) a do najblizszego jeziora (z taka sobie woda) mamy 15 minut samochodem :sorry2: Nad rzeka co prawda zrobili plaze ale mnie ona nie przekonuje. Lepszy jest ten wodny plac zabaw (zaczyna sie sztucznym wodospadem, potem sztuczna rzeka plynie w dol, meandruje, sa na niej tamy i zapory do napedzania mlynkow wodnych, koparki, male plytkie po kolana jeziorko z 3 drewnianymi tratwami - super sprawa dla dzieci). No i mamy zatrzesienie kajakow i przystani kajakowych w okolicy ;-)

Aylin
- bawcie sie dobrze! Czekamy na zdjecia we wszystkich 4 kreacjach :-)

agaundpestka - sila probowalam i byly spazmy tak dlugo, dopoki nie pozwolilam mu zdjac :sorry2:Na Waszym miejscu podarlabym te lepy sasiadow na strzepy :wściekła/y:

Alijenka odpowiednie ubrania i zabawa bedzie udana :-)

Aylin udanej zabawy!!

Aronia, a jak myslisz co zrobilismy z tymi lepami.
Dodatkowo zostawilismy im tego ptaszka przyklejonego na stole.

Polaa imprezka dzisiaj ;-) wczoraj trzeba było się nagadac :-D

Aylin baw się dobrze!

Alijenka :-D u nas też pada tak dla pocieszenia :-p

Aurelce dalej ropieja oczka :'( musze jechać do lekarza. A myślałam że przeszło :-(

Aaaa i wczoraj zdjelismy jedna strone łóżeczka i spała w jednym miejscu a rano szczęśliwa że mogła sama wyjść :-D

Alijenka - oooo widzisz. Moja corka srednio co drugi dzien jest Wilczynie. Ja myslalam, zw Ty jeszcze w innym kierunku od Wrocka mieszkasz.

agaundpestka - brawo! terapia szokowa :growl: Moj m kiedys tez przelazil przez plot do sasiadow, bo im ptaszki dostaly sie pod siatke (majaca chronic jagody przed ptakami wlasnie) i nie mogly sie wydostac ale im na szczescie nic nie bylo - w koncu namiot z siatki to nie lep :sorry2:

Sunshine - mnie wcale nie pociesza, ze u Was pada, bo ten caly badziew bedzie potem szedl do nas :wściekła/y:Tak to jest, ze jak latem pogoda idzie z Rosji to lato jest piekne a jak od Was to syfiaste :no: Jak wiec tylko slysze, ze wiatr jest z polnocnego-zachodu to :growl: Oby sie corci szybko oko wygoilo!!!! :tak:

Polaa - ja bym mogla miec przez 9msc w roku po 25st :-) I do tego 1msc zimy, 1 wiosny i 1 jesieni ;-)15st to taka pasrzywa temperatura, ni to zimno ni goraco a jesli do tego pochmurnie i mokro to wogole ble :no: U nas tymczasem temperatura zjechala z godziny na godzine z 30 na 17, toz to szok dla organizmu :szok:

Witam :-)

Aronia, alijenka no to ja przeciwieństwo Was zupełne, fajnie jak jest ciepło, fajnie wyjechać na wakacje i mieć upały ale jak dla mnie góra miesiąc w roku :tak: Ja kocham zimę,uwielbiam :tak: Noo każdy jest inny ;-) Za to moi rodzice kochają lato, cały rok brązowi a matka to w największe upały leży na słońcu i kocha to, ja nie chociaż jak mieszkałam w Polsce to tez wiecznie byłam upalona bo siła rzeczy mnie opalilo goniąc po podwórku :-D A teraz tez mnie słonko łapie bo mam ciemna karnację ale uciekam przed nim.
A dzisiaj pada...

Aylin bawcie sie dobrze na weselu :-)

Sunshine biedna Aurelka :-( Oby szybko przeszło z tym okiem. Ach cos o ropiejacym oku to ja wiem...

Wojtek spi, mąż wziął Kubę i pojechali do GoKidsGo i mam święty spokój, o 16 jadę z chłopakami do fryzjera.

A w ogóle to nie wiem co robić, moja koleżanka z polski przylatuje do nas tzn do innych znajomych ale zadzwoniła do mnie i spytała czy mogłaby niby jako ja iść do lekarza i założyć sobie implant. U nas antykoncepcja za darmo wiec chce skorzystać. Ok, nie ma problemu ale ja tez nad myslalam, juz raz miałam wiec to maja w papierach, to jest na 3 lata a co z wyciagnieciem? Mówiła ze znowu przyleci jak cos i tutaj tez wyciągnie. Nawet jak ja bym nie zakładała to przeciez w tym czasie rożne mogą wyjść sytuacje, no mogę zajść w ciąże i iść do lekarza i co mam implant? Nie wiem D o robić. Mówiła mi ze w Polsce to koszt około 2 tysięcy, możliwe ze tyle?
z drugiej strony to naprawdę fajnie jak to tutaj jest za darmo ale mam mieszane uczucia....nie ze nie chce pomoc ald tak jak wspomniałam rożne rzeczy mogą wyjść a po drugie lekarz mnie kojarzy nasz rodzinny, moze iść do innego ale nie wiem co robić. Mam sie zastanowić i dać jej znac, wiadomo ze liczy ze sie zgodzę ale mówiłam jej to co wam pisze

Ostatnia edycja:
W nocy była mega burza z grzmotami i błyskawicami. Zamiast iść spać to siedziałam na ganku i podziwiałam:tak:

Niestety nam też pogoda popsuła plany na dziś. Niby ciepło ale pada co chwilę

Polaa oglądałaś taniec z gwiazdami do końca, kto wygrał?

Aga niektórzy ludzie są bezmyślni:no: biedne ptaszki

Alijenka może uda Wam się chociaż na trochę wyskoczyć na te Dni

Aylin udanej zabawy

Aronia Wy to macie atrakcje wkoło

Sunshine idźcie jak najszybciej do okulisty z oczkiem Aury

a właśnie, nadal większości z Was nie mam na fb. Jak któraś chętna to proszę o pv

Ostatnia edycja:
reklama
Polaa zycie jest czasem tak nieprzewidywalne ze ja bym sie nie zgodzila ... jesli cos takiego wyszloby na jaw bedziesz miec problemy a wyjsc na jaw moze bardzo latwo bo jak bedziesz miec skierowanie na jakis zabieg o takie rzeczy sie pyta ... chyba nawet przy cytologi, bedziesz chciala brac tabsy czy zastosowac inna forme antykoncepcji to co powiesz ? w ogole wdlg mnie taka prosba jest kompletnie nie na miejscu ... juz bym wolala poprosic o pozyczke na miejscu tej kolezanki niz zeby podszywac sie pod druga osobe i narazac kogos na klopoty bo to Ty je bedziesz miec w razie w. a nie ona... nie wiem jak dobra to kolezanka ale ja bym nawet przyjaciolce odmowila

Aga biedne ptaszki :(

Josie jak w domku ?

wsio bo jestem z dziecmi dzisiaj sama :)

ale czas zasuwa ... 4 miechy konczymy a za miesiac Nikos 2 lata

Ostatnia edycja:
Do góry