reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

josie Franio śliczniusi !!!!!!!!!!!

Niespodzianka
ale ona miała na sobie kalosze ale w końcu weszła tak głęboko że woda jej się nalała do środka, a nieprzemakalne spodnie ma ale na polarze i by się w nich wczoraj ugotowała
moja była prowadzana jak zaczynała chodzić ale nigdy jej nie ciągnęłam i nigdy nie miała rąk w górze, niestety mi kręgosłup wysiadł :-:)-(

My po basenie pół dnia na dworze, ja sama mam już dość, a mała najchętniej by jeszcze skakała

Kurdę wystawiłam kilka rzeczy na allegro i nic się nie sprzedało :-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Cudny franio :-)
Reszta pozniej, bo musze mlodego wyciagac z wanny :-)
A jutro mamy w planach mily dzien :-) nawet jazde pociagiem :-) mam nadzieje, ze to wypali, bo ostatnio wszystkie nasze plany o kant dupy rozbić.....

Ostatnia edycja:
Franio kochaniutki :) aż mi sie zatesknilo. Za takim okruszkiem

My intensywny weekend mieliśmy.rano na basen potem dlugie spacery. I wesole miasteczko. No i dzis licytowalam wózek bo nie mowilam wam ale babcia zajezdzila nasz na amen. Tj rama pekla. Niby jezdzi ale jego chwile są policzone. A ktoś wystawial taki jak nasz - tylko bez kola za 100 zl :) spawanie aluminium drożej by mnie wyszlo. Za tydzień sie przekonam czy gorszego zlomu nie kupilam hehe

Aga ja tez planuje jazdę pociagiem. Bo moja nawet samolotem leciala ale pociagiem jeszcze nie

Alijenka to moze wrzuć na fb? Ja na razie ze swoich z powodzeniem sprzedalam fotelik samochodowy, chustę, i buty po tysi. I tu sie dziwie bo schodzą te których ja bym nie kupila.

Hej

ciężko miałam wczoraj z czasem, ale dzisiaj już jestem :)

Josie gratulejszyn!!!!!!!!!!! Franio jest przecudowny i kawał chłopaka ;)

czy ktoś ma linka do hotelu Kasiek?jak taki fajny to bym go sobie z chęcią obejrzała ;) bo szanse na wyjazd w czerwcu są coraz mniejsze, więc może D wyrobi paszport i pojedziemy gdzie dalej...

ja ciuszki na lato nie musiałam za bardzo przeglądać, wyciągnęłam tylko krótkie spodenki i jedną czapkę, z reszty wyrósł :/

Hej dziewczyny

Oliwia wstała z takim kaszlem, że szok. Fakt trochę kaszlała wcześniej, dawałam jej syropki no ale dziś tragedia. Jutro do lekarza jedziemy.

Alijenka młody też mógłby na dworze siedzieć i siedzieć. Wieczorem do domu siłą trzeba go zaciągać

Aga &&&&&&&&&&&& żeby plany na dziś wypaliły

Josie jak się dziś czujecie?

Aylin oby wózek był ok

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Aylin na fb też wrzuciłam ale też nic zero odezwu, ale wrzuciłam na takie forum "Dzidziuś"

zaza kasiek chyba jest w tym hotelu Eftalia Aqua Resort Konakli (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki albo w tym Hotel Eftalia Village Konakli (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki

Alijenka - ale ty wrzuciłas u siebie w profilu. Wrzuć na grupach sprzedażowych.

A Kasiek chyba w Eftalia Village.

Kolega wózek już od Pana odebrał. Ja jak zwykle na drugim krańcu polski musze cos kupić :) tj w szczecinie :p

ogłoszenie:
ma któras do sprzedania lekka spacerówkę? dla ciężarnej koleżanki która czuje ze jak swój bedzie dłuzej targać to urodzi :)

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry :-)
josie gratulacje! Franuś przesłodki :tak: nasza Misia miała 100 gram więcej a reszta się zgadza ;-) spałaś w końcu?
kasiek ale wam fajnie...
u nas wreszcie jest piękna pogoda, słońce i ciepełko :happy2:

Misi się zrobiła afta na policzku :-( biedactwo nie może jeść większości owoców bo ją boli :-(

ma któraś link do Miszy i Maszy ale po Polsku???

Do góry