reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA JOSIE SERDECZNIE GRATULUJĘ:-) ucałuj Frania

Kasieńka Sarnia prześliczna

Andzia zdrówka dla Matiego

Mam pod opieką 4-letnią córkę sąsiadki. Siedzę z cała gromadką na dworze bo ciepło się zrobiło chociaż się chmurzy. Jak na razie ładnie się bawią nie licząc tego, że już z młodym raz się pobiła ( no bo jak ona może ruszać jego "motol"???)

ImageUploadedByForum BabyBoom1400506016.205532.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1400506016.205532.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1400506016.205532.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 53
Josie gratulacje!!!! Super :) Mniam mniam mniam cudownosci :* Musisz suwaczek zmienic, bo jak MsMickey bedziesz w 60 tygodniu ciazy ;-):-p

Aga szkoda, ze wycieczka anulowana.

Polaa wiec wypad na carboot udany :) Odkurzacz to tez dla chlopakow? ;)

Aronia, Alijenka T postawil pierwszy krok jak mial 10 miesiecy i jeden dzien, ale nigdy nie byl prowadzany. Nawet jak juz sie uczyl chodzic to od mebla do mebla. Tez mi sie noz w kieszeni otwiera jak baby stawiaja na sile niemowlaczki co ledwo glowke trzymaja. I jeszcze szczesliwe, bo "takie silne" dziecko maja :no:

Alijenka jak u nas deszcz czy kaluze to nie ma opcji wyjscia bez kaloszy i nieprzemakalnych spodni. Inaczej konczy sie jak u Was ;)

Asik skad ja to znam - Tomek zawsze walczy o swoje auto na ktorym sie jezdzi :/ Wlasciwie to teraz juz o wszystko walczy :/ Dzis sie rozplakal jak mu jakis psiak zabral patyk na spacerze :eek:

Kasienka jaki slodziak!!!! Zjem :*

Kasiek mialam pisac,ze zazdroszcze :D

Andzia uuuu bidulek - zdrowka

Sunshine jak egzamin? Zdrowka dla Ciebie tez.

Munka łer ar ju?

Mam chwile dla siebie. Mlody zjadl obiad i walnal sie na drzemke. Bylismy na dluuugim spacerze i w sklepach. Chcialam kupic jakis kolorowy papier i inne *******ki, bo od jutra ma padac, ale ceny zaporowe. Jak wstanie to pojde do funciaka (tam wsjo po 5zl) i kupie jakies kolorowanki, naklejki itp itd.

Josie cudowny :tak:

Niespodzianka tak dla chłopaków takiej firmy jak ja mam :-D Wyrzucę zdjęcie zaraz. Wczoraj juz nie chcieli ze mną odkurzać ale kłócili sie miedzy sobą który ma tamtym odkurzać :-DMogłam kupić dwa :) ja takie rzeczy tez zawsze w funciaku kupuje. No nawet nie strasz ze od jutra zmiana pogody ale tez dzisiaj słuchałam i ma jutro coś tam padać ale nie dużo :-D Ja czekam aż Wojtek wstanie i idziemy na plac zabaw.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 36
Niespodzianka ale młody daje jej wszystkie zabawki oprócz motorka, jego nawet dotknąć nie pozwala. Ale on nauczony, że się dzieli z siostrą

Polaa fajny odkurzacz :) my chcemy młodemu kupić zabawkową piłę motorową bo dobiera się do prawdziwej

reklama
Wpadam na chwilkę a tu takie wieści!!!

Josie gratulacje, Franus jest śliczny. I naprawdę duzy chłopczyk. Uściski dla was.

Resztę postaram sie nadrobić pózniej. Na razie uciekam, wybaczcie ale żyć mi tu dzisiaj nie dają.

Do góry