reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Munka, wielki buziak za ten namiar!!! Tzn. promyk miałam juz zapisany po wczesniejszym Twoim poscie, ale dzieki za namiar na konkretnego specjaliste!

Polaa, zazdroszcze outletu, szczególnie nexta ;)

Buziak dla Wszystkich juz z wawy...
P. miał goraczke znowu w samolocie -ok. 13.00 dostał nurofen i teraz spokoj....moze juz nie wróci...mimo to jutro ide do lekarza...

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was korzystala moze z tych plastrow silikonowych na rane po cc? Munka a moze ty masz jakas wiedze na ten temat?

Hatszept wspolczuje goraczki, moze sie zaziebil na basenie? Dobrze ze w domu juz jestescie to bezpiecznie:)

Ostatnia edycja:
Munka pewnie tak ;-) Tam tez sa inne sklepy ale wiadomo nie wchodziłam do wszystkich :)

hatszept ja to akurat ucieszyłam sie jeśli chodzi o superdry bo w normalnych sklepach ceny niektóre przerażajace jak dla mnie, raz kupiłam bluzę za 60 funtów bo bardzo mi sie podobała a tam podobna za 35 :tak: Maz mi kupił torebkę, która kosztowała 39 funtów a tam taka sama za 18 :) a do wyprzedaży nexta na szczescie mam dostęp tylko obecnie mało co na przecenie.
czekamy na zdjecia z wakacji ;)

Josie - niestety nie mam wiedzy na ten temat.

Hatszept - fajnie, że szczęśliwie dotarliście do domu!! Oby tempka już nie wrociła. Jak się ogarniecie to daj znać, może uda nam się w końcu Was odwiedzić :)

dziec sie rozchorowal a monsz wyjezdza :no: Katar az placze i 38st :-(

moj m sie pyta, co Wy myslicie o conchicie wurst? ;-)

Ostatnia edycja:
Aylin ale Ci Tysia psikusa odwalila. Mojej kolezanki coreczka jak miala mniej wiecej poltora roku to sie w nocy zkasztanila w pampka. Zdjela pizamke, odpiela pampersa i wymazala wszystko w zasiegu rak :baffled: Butki cudne :)

Sunshine mialam pytac czy do Bmouth przyjezdzacie na weekend majowy? Bedzie wheels festival o ile plazy nie wywieje ;-)Bournemouth Wheels Festival

Sylka ciekawa jestem tej ikejowskiej kolejki. Ja sie wybieram po swieczki i zabawki juz chyba z rok :/

Kasiek przerazajace. Jak sie czujesz teraz? Polaa byla w domu? To jeden z moich strachow, ze cos mi sie stanie jak bede sama z mlodym...

Aronia ta pseudo-matka jest Polka ... Dziec na dragonie wyglada bardzo profesjonalnie :) Lubie czytac Twoje opisy imprez :)
Zdrowka dla bejbika. O pani Kielbasie nic nie mysle, nie wywoluje we mnie emocji ;)

Aga, Hatszept zdrowka dla chlopakow.

Asik widac mlodemu sie jazda na motorze spodobala. U nas na nowo zafascynowanie samochodzikiem do odpychania :)

Katrina fajne zdjecia :) Dziewczynki jak aniolki, a malego eksploratora na parapet wywialo ;)

Polaa oby auto szybko naprawili, a sasiadow olej ;) Dzieki nim szlifujesz jezyk ;)

Munka mnie te tablety, tv w dzieciecych pokojach przerazaja. Moj szwagier kupil tableta synowi (lat 6) zeby moc sobie przy kompie siedziec. No i mlody juz sie niczym nie bawi. Klocki w kat, rysowanie nudne, na dwor nie - tylko gry ;/

Bylam dzisiaj z mlodym u lekarza, bo zaczal oddychac szybko i chrapliwie. Ostra infekcja wirusowa. Dostal inhalator i steroidy. Ktos mial z czyms podobnym do czynienia?

Macie jakies pomysly na fajne zabawki, ktore nie graja i nie swieca po oczach. Czym Wasze dzieci lubia sie bawic?

Niespodzianka u nas autka resoraki musza byc. Dzien w dzien sie nimi bawi, przy jedzeniu musza byc na stoliczku, w restauracji, gdziekolwiek idziemy to pakuje mi autka do torebki:)
Ciastolina dosc fajna tez ale musze go pilnowac zeby mi nie rozrzucal;)
I od paru dni taka dmuchana przezroczysta pilka plazowa ktora wypatrzyl w sklepie. Od rana wola pi.pa pi.pa! O.O i trzeba z nim grac. Na szczescie ja moge byc w pozycji siedzacej a on biega za pilka i kopie ja na mnie:)

Witam poniedziałkowo
jejku jaka zimnica na dworze:baffled: masakra. Oliwci kazałam na kurtkę bezrękawnik zarzucić

młody się dopiero obudził i już motorem jeździ, zje śniadanko i idziemy na zakupy i do banku opłaty porobić, później sprzątanko i obiad trzeba zrobić ( a myślałam, że mi z wczoraj pierogów zostanie)

Katrina fajnie, że komunia udana:tak: super widok z okna

Polaa współczuję spięcia z sąsiadem. Ja na szczęście tu mam ok sąsiada ale w poprzednim miejscu to co chwile babka robiła awantury o nic. A jak autko, naprawione?

Kasiekz &&&& żeby to nie było nic poważnego

Hatszept jak Piterek, nadal gorączkuje? Zdróweczka dla niego

Aronia dla Twojego bejbika również zdrówka. Co do Conchity Wurst to poza tym że ciężko np. dziecku wytłumaczyć czy to pan/pani to nie robi na mnie zbytniego wrażenia

Niespodzianka i u Was też choróbsko?:baffled: zdrówka. U nas teraz na tapecie jest motorek. Lubi też się bawić wszelkimi autkami, piłką, ma też swojego ulubionego misia którego nazwał "dzidzia". Na dworzu furorę robi trampolina, zjeźdzalnia i huśtawka.

reklama
HI

A mnie wszytsko boli... po siłowni. Miałam wczoraj indywidualny trening, a dziś chodzić nie moge.
Byliśmy wczoraj w zoo, dzieci zachwycone. Ogołnie weekend poza domem. Mati mi chyba wyrośnie na "włóczykija", bo z a kazdym razem jak skęcamy do nas w uliczke, to krzyczy "NiEEEE" :-D

Kasiek - zdrówka , oby to było jednorazowe. Miałam coś podobnego bardzo dawno temu, na koniec straciłam pzrytomność.

Aronia - pierwsza goracżka ???? zdrówka Conchita mnie ni ziębi ni grzeje ;-)
No i zazdroszcze atrakcji ( jak zawsze)

Niespodzianka - my wczoaraj skończyliśmy inhalacje sterydem ( pulmicort), a dziś Mati znów kaszle :wściekła/y:. nie ma to z tym na pewno zwiazku, ale mam nadziej e ze nie bedzie znów chory. Bylismy w piatek na szczepieniu ( zaległym) i cały weekend na dworze, pewnie coś znowu złapał:-(
Co do zabawek to najchetniej klocki i samochodziki.

Asik - oj u nas tez dziś zimno a do tego leje :(
No to co dziś na obiad??? Ja robie rybke wg pzrepisu Josie :)

Hatszept - jak Piotruś???

Okazało sie ze Mati nie potrzebnie brał ( chyba) ostatnio Anty, bo miał wirusówke., tak podejrzewam. Te afty na midąłkach i krostki na nogach to wynik jednego wirusa, Zaraził Julkę ( zaatakowane migdałki i krostki na raczkach i nóżkach) , Jula zaraziła Oliwiera te same objawy. Podejzrewam że to ta choroba bostonska, tylko dlaczego u Matiego wysypka była na nogach??? hmmm??
Miałam napisac jeszcze coś i nie pamietam :zawstydzona/y:

edek
Aga zdrówka dla Antosia. Komunia udana??

Katrina - to Alinka juz komunie miała ???

Co do tabletów, telefonów, Tv itd. itp.
Ja narazie chlopakom, nie daje, nie pokazuje, nie uczę. Bajka jedna dziennie na dvd, elektroniczne nowinki tzrymam z daleka. Mateusza bajik średnio interesuja, na laptopie chetnie by kilkał, ale nie pozwalam. Maja zabawkowego laptopa i tableta, ale tylko Adi na nich gra.

Kaseinka - jak chrzciny?? Sarunia grzeczna była???

Doczytałam o tej matce - cisnie mi sie pare inwektyw wrrrrrrr. Ja nie zostawiam chłopaków samych, boje sie nawet pojść pod prysznic jak któryś nie śpi ( jak spia to tez sie boje :p)
I tak mysle ze mam coś z Azjatki ( Aronia), bo tez w sytuacjach stresowych sie śmieję , ale nie zdarzyło mi sie śmiać kiedy chodizło o dzieci.

Ostatnia edycja:
Do góry