reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam!

Asik wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!

Aylin szkoda ze wczoraj nie złapałam sie na drinka:-(

Sylka mojemu S tez nie da sie odciągnąć ale ja u pediatry każe często spojrzeć i ona mówi ze to jest ok

Wczoraj mialam spotkanko z psiapsiulami ze studiów - tak rzadko sie teraz widujemy ze miałyśmy co sobie opowiadać - dawno sie tak nie usmialam:-D

reklama
A my dzis :-)

Załączniki

• 1396786152157.jpg
    1396786152157.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 58
aylin zdrówka!!! Maćku nie odpisała, więc jak chcesz to ci wysyłam plus dwa gratisy:)

aga ogródek:)))))

zaza
super, że spotkanko udane i życzę ich dużo dużo więcej:)

sylka
u mnie duża wilgotność i okna otwarte nawet w nocy:) M od tygodnia chodzi zakatarzony i bałam się że P zaraził:/

Kupiłam Poli 2xspodenki 3/4 i nic więcej. Kretyni zapomnieliśmy wózka i P od 11.30 marudziła a o 12.00 zasnęła na rękach i wypad do domu:/ Idę ogarniać chatę, bo na 16.00 ognisko:) Młodej wszystko przeszło - odpukać;)

Kasiek, ale Wam dobrze z tym ogniskiem. Wyslij mi ziemniaka :D No i mam nadzieje, ze Pola sie nie rozchoruje.

Sylka teraz siedz z dzieciakami caly dzien w domu :dry: Na zewnatrz jakos czas szybciej leci. Jak Wam sie mieszka na nowym miejscu? Zadowolona? Place zabaw juz obcykane? ;-)

Aylin uuuu to zdrowka zycze. Oby szybko przeszlo.

Aga fajny ten tor. Mialam sie pytac czy za te 2 zl od dziadka kupiony ;-) Zdjecie A fajowe :)

Katrina no troche maja przebitke - jakies 30 zl. T na poczatku mial butki h, pozniej g a teraz f. Moze mu sie jeszcze zmieni ;)

Zaza oj jak ja Ci zazdroszcze takiego spotkania. Tyle, ze ja bym swoja podworkowo-podstawowkowa ekipe chetnie zebrala :)

josie - ja sie na siusiakach nie znam a nam na dobra sprawe nikt nie ogladal, nic nie mowil :baffled:
sylka - my napletka nie sciagamy i nawet nie wiemy, czy sie da :sorry2:

Jedyny, ktory dokladnie zbadal siuraczka to bejbiszonek we wlasnej osobie - niedawno z wielkim zdziwieniem odkryl, ze tam jest "duda" czyli dziur(k)a :-)

kasiekz - najwazniejsze, ze to nie cis i ze sie tych kulek nie nawcinaly :tak:Lada moment liscie sie pokaza i tajemnica (moze) sie rozwikla ;-)

Niespodzianka
- ja sie zastanawialam jakis czas temu jak dziec by zareagowal na czarnoskorego ale u nas na prowincji o nich trudno. Raz spotkalismy kobitke i nawet sie do dziecia usmiechala ale on byl tak zajety prowadzeniem psy na smyczy, ze jej nie zauwazyl :rolleyes2: Moja mama mi opowiadala, ze ja na ksiezy mowilam "czarny pan" jak bylam mala :-)

zaza, Munka, kasiekz - fajnie Wam z tymi spotkaniami!

U nas dzis cieplutko i slonecznie (choc juz strasza skradajacym sie ochlodzeniem, wrr), bylismy z dzieciem w skansenie, zasnal w drodze powrotnej. I wszystko byloby pieknie, gdyby nie m - balwan, ktory obudzil go w domu i teraz drzemka wypada i zapowiada sie, ze caly dzien bedzie zchrzaniony :wściekła/y:A mowilam mu!!!!! :wściekła/y:

Hej,
to tysia ma gorączke. Ja sie nie kompałam w kałuzy... objawów innych brak. Na razie tylko temperatura.

Maćku ty na serio nie chcesz tych bluzeczek od Kasiek?????????????

Kasiek - na prv mi nr konta wyslij

U nas leje i wieje

No cos ty. Ja zawsze upoluje cos na allegro :) a ze jestem zakupoholiczka to nie ukrywam. A. Ty pierwsza sie zainteresowałaś nimi wiec do ciebie należą:)

Witam :) synek już śpi od 30min, ale co się dziwić jak cały dzień na działce szalał, a na koniec chyba z 30min bez przerwy na trampolinie skakał :) wrócił cudnie umorusany :)

Co do siusiaka to u A skórka się nic, a nic nie ściąga. No i na temat ściągania to co lekarz to opinia, ale jeden wydawało mi się, ze konkretny powiedział, zeby delikatnie tylko w wannie próbować poruszyć, ale jak się nie da to nic na siłe.

Zaza oj zazdroszcze takiego spotkanka :)
M mamuska wczoraj wyskoczyła z tekstem " oj chyba bardzo tęsknisz za znajomymi z de" oj kto lepiej zna swoje dziecko jak nie matka :)

Kasiek no to się wybraliście :D Antek dwa dni nie spał w dzień.

Sylka jak tam przeszedł Ci ból głowy??

Aronia oj te wasze drzemki, a jak noce teraz??

Aylin i jak Tysia??

Aga fajny ten tor. Mialam sie pytac czy za te 2 zl od dziadka kupiony ;-) Zdjecie A fajowe :)
To dwa złote chętnie oddam żebrakowi na ulicy :)

reklama
Aga puść keno lub kup zdrapke za to :)

A tys biedna na mnie leży
goraczka 39 - powinnam dopiero za godzinę dać przeciwgoraczkowy ale olalam system dalam czopka i czekam aż zadziała.

Do góry