reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A tak wogóle przeniosłam lapka do kuchni włączyłam online radio disco polo hehe i słucham tańczę i se robię naleśniki a co;)

Maćku a m oj chyba jeszcze do tego nie doszedł;D

reklama
A tak wogóle przeniosłam lapka do kuchni włączyłam online radio disco polo hehe i słucham tańczę i se robię naleśniki a co;)

Maćku a m oj chyba jeszcze do tego nie doszedł;D
a ja mam zaplanowane naleśniki na kolację :happy2:

hahahahaha , a ja jestem tylko uz sama glową, bo tułów mi eksplodował-hahahhahaah to już 3 głupia rzecz , ktora dzisiaj zrobiłam:) oczywiscie 4 kilo:)

Przynajmniej wesolo mi się zrobiło hehe :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja powiem szczerze że siedzę na BB tylko wtedy jak mojego nie ma w domu.. a że wychodzi tak że prawie nigdy go nie ma to już inna sprawa :)
Wyobraźcie sobie że osttanio powiedziałam mu że "już mamy kilku chłopcow na forum" chodziło mi że już niektóre z nas znają płeć i będą miały chłopców... a ten mi z awanturą że to pewnie dlatego tu tyle przesiaduje bo na pewno z juz z którymś flirtuje i go zdradzam :-D:-D:-D niewiedziałam czy mam się śmiać czy płakać hahaha

Dzisiaj trafiłam w sklepie na fajną promocje - 3 numery "dobra mama" w cenie jednego :tak:
Muszę się zacząć doszkalać ;-)

No ja też siedzę jak mojego nie ma. A on pracuje do 14-15 więc zazwyczaj tylko do tej godziny siedzę. Mój nie wpada w zazdrość za to patrzy na mnie jak na nienormalną. Dla niego ciąża to nie stan nadzwyczajny,nie wiem kiedy do Niego dotrze, że noszę taką małą kruszynkę. No i on zawsze do mnie że mi zlikwiduje neta bo za dużo się dokształcam. Oczywiście się śmieje, ale wiecie jak jest. Siedzi się gapi, co ja piszę. Boże a jakby zobaczył, że ja se brzuch fotografuję...co by się działo. By mnie umieścił w szpitalu bez klamek hi hihi

a mój to se wchodzi sam na forum i czyta nas :-), ale nie siedze tyle przy kompie bo to nie zdrowo :-) choć w pracy to po 8 godz siedziałam i patrzyłam w ten ekran jak szpak w ..... :-D

reklama
No ja też siedzę jak mojego nie ma. A on pracuje do 14-15 więc zazwyczaj tylko do tej godziny siedzę. Mój nie wpada w zazdrość za to patrzy na mnie jak na nienormalną. Dla niego ciąża to nie stan nadzwyczajny,nie wiem kiedy do Niego dotrze, że noszę taką małą kruszynkę. No i on zawsze do mnie że mi zlikwiduje neta bo za dużo się dokształcam. Oczywiście się śmieje, ale wiecie jak jest. Siedzi się gapi, co ja piszę. Boże a jakby zobaczył, że ja se brzuch fotografuję...co by się działo. By mnie umieścił w szpitalu bez klamek hi hihi

hahaha u mnie dokąłdnie tak samo ale ja sie dre jak patrzy co pisze bo nie nawidzę jak mi ktoś na ręce patrzy...
Juz nie raz mowil ze odłączy neta albo bedzie zabieral ze soba komputer :p
No i ciagle slysze ze ciaza to nie choroba :D Jednak dla mnie nic innego się teraz nie liczy tylko to co nosze pod sercem ... no wiadomo ze moj synek tez ale teraz skupiam się na tym ciążowym stanie bo trwa on bardzo bardzo krótko z pierwszej ciąży nie mam zadnych pamiątek prawie i zaluje tego.. nie mam zdjęć brzucha:( tym razem będzie inaczej.

Do góry