reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hej!
Dziewczyny nie ma mnie w pl i nie mam jak zrobic przelewu... Do kiedy mozna wpłacać kase? Moze ktos za mnie założy?:$
Jak na złość aplikacja na kom nie chciała działać i dopiero dzisiaj wpadlam na pomysl zeby ja odinstalowac i zainstalować i działa...

Kasiek zupy od ponad roku nie przecieram a ovulastanu mam 1 opakowanie;-)

Josie nie brzmi to zbyt ciekawie - dbaj o siebie!

Macku to ci malzonek powiedzial:-D

Iwon u nas bunt dwu latka to juz dawno sie zaczal:-/ a nie picia mleka w nocy bardzo zazdroszczę bo u nas poprawa ale oznacza to 1 mleko a nie 2:-/

Asik zdrowka dla Oliwki

Aga antek wygląda cudownie na traktorze ;-)

reklama
josie kurde to ty nie denerwuj się tak, bo wiesz, że wszystkie emocje przechodzą...chociaż wiem wiem - jak tu nie denerwować się na tych naszych 'idiotów' (czyt.chłopów)!!! Będzie dobrze:)

widzę, że moja wygodna i musi mieć wszystko zgniecione widelcem w zupie. dziś dałam normalną i co chwilkę wkładała ręce do buzi i wyciągała a to pieczarkę, a to cebulkę...grrrrrrrry!

Dziewczyny ale sie nudzeeeee =-O niby fajnie, ale myslalam, ze wieczorkiem posiedze z bratem poogladamy film itp, a oni ida do pokoju razem ogladac. Wiec od 20tej jestesmy w pizamach sami :-( no nic jutro ma byc cieplo to pojde zwiedzac wioske z malym :-)
Do tego tu caly czas cos pieka, a ja tylko wącham :p

Josie chamy sa w szpitalach i tyle. A maz =-O chociaz okazuje skruche?

Sylka o przeprowadzla :-) zadowolona jestes?

Sylka witaj z powrotem ;-) I jak w nowym miejscu?
ja wiedziałam, ze sie przeprowadzasz haha :-D

Iwon rowniez witaj :-) I odzywaj sie czesciej :tak:

Josie co za szpital :szok: Brak słów.
a maz nieładnie sie zachował. Przeprosił??

macku pochwalisz sie nam w piątek czy Zosia bedzie miała brata czy siostrę? ;-)

Kasia, natka zdrowka

Aylin - nie mnie tylko moje nerwy :wściekła/y:M. znow 36h w delegacji a dziec dokazuje. Do tego m wczoraj caly dzien zachowywal sie po chamsku :no: Przeczytalam Was ale pisac nie mam jak. Moze jutro bubinek bedzie chcial mniej popsuc to dam rade sie odezwac :zawstydzona/y:

Hej!
Dziewczyny nie ma mnie w pl i nie mam jak zrobic przelewu...
Urlopujesz czy pracujesz? ;-)

macku pochwalisz sie nam w piątek czy Zosia bedzie miała brata czy siostrę? ;-)
Oczywiście! Już się doczekać nie mogę, bo jednak wolałabym się już zwracać do brzuszka w personalny sposób ;-)
u mnie dzien koszmar dzis, dlatego mnie nie bylo. maz poszedl na 2 (slownie: dwa) piwa z kumplami. o 2.30 sie budze a tego nie ma. dzwonie a on mi mowi ze juz jedzie do domu. i tak do 6 rano czekalam.... w dodatku byl w klubie gogo bo ci koledzy chcieli a on taki biedny wcale nie chcial tam siedziec, normalnie sila go ciagneli chyba....no masakra! wywalilam go na kanape i nie gadam z nim
Jakbym widziała mojego :confused2: Tylko u nas na szczęście nie ma klubu gogo;-)

Współczuję przygód w szpitalu...

Sylka jestes :-) juz sie zaczynałam martwic,a wczoraj bardzo intensywnie o Tobie mysłałam no i cie ściagnęłam ;-)
Jak w nowym miejscu??

Aronia - no mozna było sie domyślic ze jak nie delegacja to wariujący dzieć jest powodem Twojej nieobecności:-p

Sunshine - tez myslałam o kasie( ale nie chciałam sie wyrywać bo jakos moje pomysły....:-()

Macku czekamy do piatku:tak:

Josie - ło Jezu co za noc miałaś, a dzień jeszcze gorszy. Współczuje. A ten personal szpitalny to jakaś masakra :wściekła/y:

Zaza - Macku mnie ubiegła: Urlop czy praca???
Daj znać z pzrelewem, nie bedzie problemu :happy2:

reklama
Dobry!
Znowu musialam bb odinstalowac:-/
Macku andzia delegacje mam ekspresowa dzisiaj juz do pl wracam
Ale tutaj chociaz ciepło;-)

Aronia jakby co to ja nie z twoim mężem sie deleguje:-D

Do góry