reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

iwon no ile pozytywnych zmian:) Super!

aga bombowa fota!!! Dzięki za info ws. rowerku, moja mama tak samo mówi:D

andzia moja siora na trzykołowym nie chciała i nie umiała jeździć, a mama mówi, że na takim dwukołowym (ważne żeby dla tak małych dzieci kółeczka były małe 10-12cali) od razu załapała o co chodzi:) Odnośnie książki dla Kasi - Joanna Niewieczerzał

a więc muszę ją u sąsiadki, albo w sklepie przymierzyć do rowerka:)

wczoraj znalazłam u rodziców na strychu nakręcany zegar ścienny po dziadku, w którym zawsze kasę trzymał i sobie przypomniałam tą Kudełkę - stąd zmiana na suwaku:p

Ostatnia edycja:
reklama
andzia ja też nie kojarzę, dlatego nie napisałam nickiem. Nie wiem czy to ktoś tylko z FB czy też z BB...pewnie te co mają ją w znajomych wiedzą coś więcej. Dodam tylko, że obecnie na FB dziewczyny dzielą się stronami i będą kopiować Kasi posty, przerabiać i tworzyć tą książkę.

Ja tez nie pamietsm nicku aski. Ale stary watek ciążowy zamkniety już skopiowalam , nawet kilka zdjęć sie znalazlo. Niestety - skończyć mi awaria prądu nie dala. Tak to bym wieczorem graficznie to trochę ogarnela - w sensie aby ladniej do czytania dla oka to wygladalo.

aylin czyli jak mam tą str.9 i nr postów określiłam na fb, to sobie oglądam te wszystkie posty w tych datach 19.10-4.11.2011, kopiuję wypowiedzi Kasi (lub cytaty innych jeśli nie wiadomo o co chodzi) i ładnie ogarniam?

Iwon witaj po przerwie :) dużo pozytywnych zmian u Ciebie, super. U nas też młody próbuje wymuszać ale tragicznie nie jest

Kasia.natka, Andzia ASO- badanie diagnostyczne w kierunku zakażeń paciorkowcami

Kasiek Oliwia dostała taki dwukołowy rowerek na 2 urodziny i praktycznie od razu załapała o co chodzi.A na trójkołowcu nie potrafiła jeździć

Aga super traktorzysta z Antka

reklama
Iwon owszem :confused2: I jest podobnie jak u Was - przy mnie pozwala sobie na więcej niż przy M, czy mojej mamie :no: Na szczęście nie ma tych fochów cały czas. Kilka dni się porzuca, później kilka dni spokoju itd.
Ale mam wrażenie, że na jej zachowanie ma wpływ to co zje. Już dwa razy odstawiła nam niezłą jazdę po czekoladzie/kakale (raz po mleku czekoladowym w kartoniku, a raz po 2 szt. merci).
a mnie coś rozkłada :wściekła/y: katar mnie wykańcza od wczoraj i taka ogólna bezsilność :eek:
Zdrówka!
O ile dobrze kojarzę to jest to Blond tu z BB :)
Tak właśnie :tak:

Do góry