reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

andzia bosche wybacz zapomniałam...najlepszego dla Adiego!!!:-D Sto lat, sto lat:)

aylin no chodzi o makaron, marchewkę i mięcho w rosole, wszystko musi być pogniecione! Moja nie nosi bluz z zamkiem, już 3 miesiące temu wymieniłam na wkładane przez głowę. To samo dotyczy się kurtek i kamizelek (nosi na napy lub guziki). Poza tym ubierałaby się codziennie w bluzeczki w Świnkę Peppe lub Myszkę Minnie i ma taką ulubioną z kotkiem futerkowym. Spodenki ulubione w motylki:D:D Rosną strojnisie, nie wiem czy się cieszyć czy płakać:p

katrina pomysł wspaniały! Szkoda, że nie byłam tu z wami w ciąży i po porodzie, byłoby co czytać:)

aga wow kolejny nie śpiący w dzień:) Nie wiem na jakich bateriach jadą wasze dzieci, ale mama mówi, że my wszyscy spaliśmy w dzień nawet jako 4 latki, więc Polka ma chyba rodzinnie:D:D No i gratki wytrzymywania na diecie!

mlodak ja się składam...pieniążki na twoje konto?

No i młoda mniej waży - 11.500kg. M się śmieje, że przeszła na dietę mało a często, bo zupę je na 3 raty:D:D Zęby wychodźcie w końcu!

reklama
dzieki dziewczyny za zyczenie dla Adiego

do kwiatow sie dorzuce oczywiscie

aga oj dobrze Wam na tym ranczu:)

orientujecie sie moze ile w Poznaniu kosztuje Gregorianka?
u mojej babci na wsi jest taki zwyczaj ze zamiast kwiatow daje sie na Gregorianke
co o tym myslicie?

Ostatnia edycja:
Kasiek -rosół?????????? jak rozdrabniac? przeciez to sama woda???
Ale ja mam odwrotny [problem z Little dzieciem - rzeczy "na gldako" nie tknie. Począwszy od zup, przez ziemniaki tłuczone a skonczywszy na budyniu. Jezeli nie ma cząstek to jest to niejadalne przez Prinsesse.

A i czy wasze dzieci maja juz własne zdanie odnośnie ubioru? Moja nie lubi zółtego i za długich sukienek. Drze się, szarpie to co ma na sobie i całą soba poakzuje ze nie bedize w tym chodzic....

u mnie to samo, nic w postaci kremowej nie przejdzie, zadne jogurty, serki, zupy-kremy, a nawet ciasto z kremem :szok: musi miec kawalki i tyle.

co do ubran... to moj nie lubi nic nowego, cokolwiek mu kupie i zobaczy rano ze jakies inne mu zakladam to drze sie wnieboglosy:laugh2: oczywiscie mu przechodzi ale musze go ubierac na sile... no i jakis czas nie lubil kubraczka z zary, teraz nie lubi bluzy takiej na zamek, skarpetki tez sam rano wybiera.

ale wspolczuje zoltego aylin, to moj ulubiony kolor!! :-D:no:

a wiecie co najgorsze na tym usg mi sprawdzila spojenie lonowe i mam rozejscie na 1,3 cm a "norma" jest do 1.... wiec masakra troche sie boje ze mnie w jakies gipsy/pasy wloza po porodzie... bo tak czytam w necie to nieciekawie z tym rozejsciem :baffled: w czwartek musze wszystko z moja gin obgadac

kasiek powodzenia bez tabletek :-)

a z tymi postami, to jest o tyle trudne ze wyswietla tylko 20 stron wynikow w tyl, wiem bo kiedys chcialam znalezc moje z czasow ciazy zeby porownac, no i nie wyszukalo mi tych z czasow ciazy w ogole.... wiec chyba by trzeba strona po stronie przegladac.... w sumie kasiulka az tak duzo chyba nie pisala to moze by sie udalo to zebrac, zaraz sprawdze

Ostatnia edycja:
no wlasnie wiem, teraz juz nie ma zartow, nic nie dzwigam:no:

MsMickey a jak u ciebie to spojenie?

gregorianka - pierwsze slysze

zloze sie na cokolwiek

Kasiek kwiaty kupuje Addiena i jej już po fakcie będziemy robiły przelewy. Nie wiadomo po ile bo nie wiemy ile nas się zrzuci.

Andzia nie mam pojęcia jaki to koszt w Poznaniu ale u nas ok 900zł......

Mojej teściowej za gregorianki ksiądz 1300 zaspiewał. A gregorianki to msze odprawiane w intencji zmarlej przez 30 dni. Jak dla mnie - strata pieniedzy. Wolałabym przekazac potrzebującym tą kwotę - zreszta moja teściowa - wierzaca osoba - powiedizała ze jej mąż był tak dobrym człowiekiem ze jak miał się dostać do nieba to i tak sie dostał. A księdzy tyle nie da i juz.

A co do ksiązki - ten sam pomysł przewinął się na fb. U nas osoba najlepszą do oprawienia tego typu rzeczy jest Maćku - śliczne rzeczy robi.,

reklama
Do góry