reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga obstawiam trzydniowke, u nas wysypka byla chyba na 4 dzien i ledwo widoczna na brzuszki i szybko zniknela

Mlody po tych 2 tyg kataru ma dziwny kaszel, w dzien nic a jak sie polozy to po godzinie np strasznie zaczyna kaszlec tak jakby sie krztusil no i dzis mi od tego zwymiotowal o_O tZn tak mu sie ulalo troche. Ogolnie nie kaszle wcale. ma tylko takie napady wlasnie 1-2 razy w nocy... Moze sprobuje sposobu alijenki z maslem bo mam wrazenie ze jakies resztki mu splywaja i stad sie krztusi

czy moje dzieci nie moga spac dluuuzej ??

jak jedno spi to drugie wstaje i na odwrot :|

Josie ja bym podeszla do lekarza ... bo u nas tez zawsze zaczynalo sie po katarze nocnym kaszlem cos wiecej ... potem goraczka i juz lecialo,
Aga u nas wysypka na 5 dzien tylko na brzuszku

Hej kobitki

Kurdę musiałam przerwać moją dietę :-(, normalnie się załamię bo tak mi dobrze szło :-( ale dziś rano miałam niezły kryzys, serce przez całą noc waliło mi jak oszalałe, a rano nie mogłam się z łóżka podnieść, oblałam się zimnymi potami i musiałam mojego K gonić aby mi wody przyniósł i małej mleko zrobił. Oczywiście K się wystraszył bo on dziś pracuje, a ja muszę zostać sama w domu. Zabronił mi dalej robić tą dietę.
Postaram się dalej kontynuować odchudzanie ale już nie na tej diecie :-(. Przy małym dziecku się nie da tej diety robić jest za restrykcyjna, za dużo biegania i nerwów.

Rysica :-):-):-):-) raz na jakiś czas wolno :-D:-D:-D

Aylin to miło spędzony dzień miałaś :-D

Muńka uduszę a co :-D:-D, i współczuję @@@@

josie poka brzuchol :-):-), a u Jasia może tak być moja to samo ma ale nie dawałam jej ostatnio masła bo ciągle zapominam je zamrozić :-:)-(

maćku to masz blisko do Wielenia :-D:-D, może będę jechała w wakacje tam i jak jeszcze dasz radę to się spotkamy :-)

Kasieńka moja codziennie o 6 wstaje :-:)-(

aga kto jak kto, ale ja o Dorze wiem od 2 tygodni - w końcu dziecko wielki fan:p Gratki dentysty, to jeszcze do gina i masz z głowy:) A ma dziś więcej krost? U nas na 4 dnia wyszły na brzusiu, a 5 na brzusiu, klatce i całych plecach. 4 dnia rano jeszcze miała stan podgorączkowy i na tym koniec.

alijenka
bosche a dlaczego tak cię wzięło? To przez dietę czy coś innego? Moja młoda jak tylko wyjdzie z domu to nie mam dziecka. Szuka dżdżownic, siedzi w piachu, ma też na dworze kuchnię, zjeżdżalnię i taki domek do zabawy - polecam i będziesz mieć z głowy!

katrina jakie specyficzne pytania:D

polaa welcome back!:)

aylin to może spotkać się z moim, bo mój na dwa dni do Wawy jedzie:D

maćku dobrze, że jesteś prawdziwa:D

josie
może jak leży to mu ten katar spływa i stąd ten kaszel z wymiotami...P kiedyś tam miała, a w dzień nawet kataru nie było widać:/

reklama
Aga zdrowka dla Antosia.Oby mu szybko przeszlo. Fajnie, ze zeby zdrowe. Ja mam na pewno cos do zrobienia, musze isc do dentysty jak bede w PL.

Katrina a health visitor nie mowila czemu taka kontrole przeprowadzaja? Pytania przypominaja te z kwestionariusza CHAT majacego wykluczyc prawdopodobienstwo autyzmu u malych dzieci.

Macku, Josie ciekawa jestem tych Waszych brzuchow. Fajnie, ze spotkanie udane :)

Kasienka kiedys na pewno sie wyspisz ;) Mam nadzieje, ze jak najszybciej.

Alijenka no to nieciekawie. Ta dieta to jednak duze obciazenie dla organizmu. Moze sprobuj 1400-1500 kalorii?

Polaa ciesze sie, ze urlop udany. Ale w domu zawsze najlepiej ;)

Kasiek a to chomik spryciarz. Dobrze, ze odkryliscie co to zanim wyszlo i Was zjadlo ;)

Bylam wczoraj na babskim wieczorze i polowe uwazam za udana :p Najpierw poszlysmy do pubu z densflorem i bylo spoko. Muzyka niezbyt glosna, mozna bylo pogadac, posmiac sie. No i caly lokal pelen facetow ;) Pozniej jedna z nas (nie znalam tej dziewczyny wczesniej) stwierdzila, ze zmieniamy miejscowke, ona nas zaprowadzi, bo wie gdzie jest super klub. No i trafilysmy na "wiejska dyskoteke" Muzyka "umc, umc" tak glosna, ze nie slyszalysmy nawet krzyczac sobie do ucha, faceci w opietych koszulach, rozpietych na torsach, dziewczyny w miniowach trzepiace sie wokol nich prawie do rytmu :-D:dry: No nie moj klimat. Zwinelam sie ok polnocy. Nawet kaca nie mam ;)

Do góry