reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aronia - jeszcze tych krewetek nie zrobiłam...
Super to spanko w aucie, widać, że wygodnie tam mieliście :) i zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam.

Alijenka - nie duś swojego dziecia!!!

I to by było na tyle, bo po pierwsze coś BB na androidzie nawala i dziwnie dzieli mi teksty - ciężko się czyta. Po drugie jestem po pierwszym dniu kolejnego (póki co ostatniego uffff) kursu i do tego 1 dzień @...masakra!!! Na szczęście jutro mamy tylko do 15.00.

Buziaki!!

reklama
Aga, ja pamietam, ze P. pokazały sie pierwsze kropeczki 3 dnia, ale jeszcze wtedy wieczorem zagorączkowal powyzej 40stop.-40,2...a od rana masakryczna wysypka na całym ciele, ale juz bez goraczki i widac bylo po nim, ze wraca do zycia...

Dzięki dziewczyny :* bałam się by nie było, ze go zaniedbuj i nie idę do lekarza, ale w sumie co lekarz pomoże jak mu nic innego nie jest poza tem.

reklama
Zosi wysypka też wyszła chyb dopiero 4, jak nie 5go dnia :tak:

Macku jest prawdziwa i ma maly brzuszek:D mozna powiedziec ze dzien kobiet zaliczony bo bylysmy na deserku
Za to josie brzuchol jest już dość konkretny ;-)
josie to się spotkałyście z maćku????
Nom. Musiała się w końcu ujawnić, bo nkt mnie nigdy wcześniej nie widział ;-)

Jeszcze przez pół godz mamy Nasze Święto, więc wszystkiego najlepszego dziewczęta! :-)

Do góry