reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka - no trudna sytuacja, mam nadzieje jednak, ze znajdziesz chiwle tylko dla siebie :-D

Mati to najbardziej lubi M&m i ciagle pokazuje na szafke i woła " kulku"
Mamy taka aptekarke, która zawsze daje chłopakom gume, ale zawsze pyta czy moze:tak:

Mlodak - współczuje bólu, moze to jednak nie torbiel.
A ta mgiełke to naormalnie wlewasz do pojemniczka i inhalujecie??? Szymek tez tego uzywa???

reklama
Alijenka - kurcze, naprawdę przydałby Ci się wypoczynek, bo widać, że psychicznie już jesteś wymęczona! Nie możecie znaleźć miejsca,gdzie nie pobierają opłat za psy i przetłumaczyć mężowi, że potrzebujesz odpoczynku??

Andzia - gratulacje za odstawioną pieluchę!!

Dziewczyny, mam mrożone krewetki, nigdy nic z nimi nie robiłam, macie jakieś pomysły????

Muńka ale i tak rodzice K już nie pojadą bo jego ojciec nie ma kasy, kupił nowe auto i teraz ma jakieś wydatki z tym związane, a jego ojciec z matka na osobnych kontach żyją ona ma swoją kasę on swoją.
Do tego te nasze remonty i dlatego K nie chce nigdzie jechać, garaż jeszcze nie skończony kasę na kostkę trzeba zbierać no chyba, że mama K nam pożyczy co wiąże się z oddawaniem jej. Za to co wydamy na wyjazd nad morze mamy tuje, choinki i jakieś krzewy kupione.

a to prawda już jestem wykończona i psychicznie i fizycznie no ale oni wszyscy twierdzą, że jak mi tak źle to mogę wrócić do pracy, ale ja nie chcę pracować dla idei i do tego szarpać i tak nerwy w pracy i się wkurzać

andzia a może spytaj. Jak młoda pcha palce to pytam czy zęby czy gardełko boli i mówi 'tak' lub 'nie'...może się czegoś dowiesz:) No i gratulacje odpieluchowania! My daleko daleko w tyle, dopiero jak będzie ciepło zaczniemy:) A to jedzenie to było w przeciągu 3 godz., no i ona nie lubiła dotychczas słodkości, a tu coś ją wczoraj wzięło:p

alijenka bo to jest tak, że jak nie pracujesz to wszyscy uważają, że jesteś na wiecznych wakacjach:angry: A Nataszka duża, będzie się w piachu bawiła, K będzie miał ją na oku a ty będziesz się opalała:) My tak w zeszłym roku funkcjonowaliśmy, a teraz dziewczyny duże to już w ogóle luz!

josie dobrze miał z tymi kelnerkami:)

mlodak współczuje bólu jajnika. A jesteś pewna, że to torbiel, bo ja tak mam przy jajeczkowaniu, normalnie targa mnie. Tą sól zabłocką moja mama zawsze stosuje i też chwali!

czyli aga alijenka nie ma jutro spotkania?

edzio
P biegała już 1,5godz. po dworze i znowu sama sobie usnęła. Wzięła misie, przykryła się kocykiem i oglądając Klub Przyjaciół Myszki Miki zasnęła:) I love it:)

Ostatnia edycja:
Niestety to na pewno torbiel krwotoczna. To samo co przed Bożym Narodzeniem. Ten sam ból.... No i ginka mówiła że jak raz powstała to będą nawrotu aż do menopauzy.......

Andzia tak wlewam normalnie do tego pojemniczka tylko pół na pół z solą fizjologiczna jak Sz inhaluje. Bo jednak ma dość specyficzny zapach, jakby szpitala. Tak mi się kojarzy. K sobie wlewa tylko mgiełkę.

kasiek ja bym chętnie się spotkała bo już chcę do ludzi ale chyba nie chcecie abym z kaszlącym i zakatarzonym dzieckiem przyjechała :-:)-:)szok::szok:
a mi chodzi o spokój od dziecka czyli taki abym mogła sobie sama z K wyjść na zachód słońca czy gdzieś na kolację, a wtedy rodzice K by się nią zajęli, po prostu zostanie mi wywiezienie małej do babci chociaż na sobotę i niedzielę i może jakoś odpocznę choć i tego się boję aby małą tam zostawić

mlodak współczuję bólu i nie wiem co na takie coś poradzić :-(

idę zaraz z młodą i psem gdzieś do lasu się przejść

Ostatnia edycja:
Mlodak 'zablocka mgielka podatkowa' :D :D

Andzia no niestety kelnerki nie spytaly a mlodemu cukierkow nie daje w ogole ale juz mu babcia podsunela kiedys i od tego czasu doskonale wie co jest w szeleszczacym papierku, tak mu sie uszy trzesly ze nie mialam sumienia odbierac:) tym bardziej ze malo na ten obiad zjadl bo mu nie podeszlo:)

Alijenka ja bym tez sie bala zostawic z babcia-tesciowa:/ ale babcia na pewno krzywdy nie zrobi a ty odpoczniesz, wiec moze warto

Mlodak - dzieki, zakupie :tak: Szkoda ze ja nie moge tego uzywać, ale dla chlopaków w sam raz:-)
A z ta torbiela to mozesz bez problemów zachodzić w ciaże, czy lepiej ja najpierw "zasuszyć"??

Alijenka - tulaski

Josie - raz na jakieś czas i taka ilosc cuikierków nie zaszkodzi. Chodziło mi o te kelnerki, ja zawsze najpierw pytam rodzica o to czy mogę ich dziecko czymś poczęstować, bo np moze czegoś nie toleruje

Ostatnia edycja:
reklama
josie babcia Nataszki to ma takie pomysły, że aż strach się bać, a do tego to ona sama się boi zostać z małą na dłuższy czas, tak jak jedziemy na zakupy i nie ma nas 2 godz to oki, a nie wiem jakby było z weekendem :baffled::baffled::baffled:

no właśnie mlodak jaka to mgiełka podatkowa :-D:-D:-D:-D

Do góry